Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Stomatologie pediatrică

Programează-te rapid!

Stomatologie pediatrică - Pacienții noștri aflați la vârsta copilăriei necesită un alt tip de abordare față de pacientul adult.

 

Cei mai mulți copii sunt cooperanți atunci când știu ce urmează să se întâmple. Cu multă răbdare și înțelegere vom reuși efectuarea tratamentelor de stomatologie pediatrică necesare copilului.

 

Un aspect de primă importanță în stomatologie pediatrică ar fi discuția părinților cu copiii. Este important să li se explice  în detaliu nevoia de tratamente dentare și chiar mai important, evitarea ideilor de tipul “Să fii cuminte sau te duc la stomatolog.”

 

Suntem adepții principiului “prevenție și minimă intervenție”, respectiv tratarea cauzelor și nu doar a simptomatologiei afecțiunilor dentare. De aceea, venim în întâmpinarea nevoilor de sănătate dentară ale copiilor, prin soluții complete de profilaxie și prevenție, cum ar fi sigilarea dinților sau fluorizarea lor, astfel încât să fim cu un pas înaintea oricăror afecțiuni ce ar putea apărea.

 

Materialele pe care le folosim în stomatologie pediatrică sunt ecologice, iar procedurile sunt minim-invazive. În plus, folosim materiale bio-active ce asigură o protecție dentară a copilului pe termen lung.

Programează-te acum!

clinica stomatologica baia mare