Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Bine ai venit la iDentify!

 

 

Scopul nostru este de a-ți oferi o gamă largă de servicii stomatologice de înaltă calitate, într-o ambianță plăcută, cu echipamente de ultimă generație.

 

clinica stomatologica baia mare

clinica stomatologica baia mare

În cadrul primei consultații

Vei purta o discuție cu stomatologul tău, prin care acesta va înțelege care sunt problemele, dorințele și așteptările tale, astfel încât să poată explica opțiunile de tratament existente.

 

Vei primi o copie a planului de tratament și a costurilor estimative. În cabinetul nostru pornim de la ideea de calitate, reflectată în efectuarea cu multă răbdare de tratamente personalizate, prin proceduri minim invazive, cu materiale bio-compatibile, prin tehnici și echipamente recunoscute la nivel internațional.

Dorim să venim în întâmpinarea cerințelor pacienților noștri mai exigenți.

De aceea, în cadrul iDentify puteți beneficia de serviciile stomatologice cele mai moderne disponibile la ora actuală, atât din punct de vedere estetic, funcțional, cât și al durabilității.

 

În cabinetul nostru, prin atenția și profesionalismul personalului, precum și prin ambientul modern, împreună cu tehnologia de ultimă generație, începând de la aparatura pentru sterilizare, instrumentar și materiale, până la instalația de radiologie intraorală , prin toate acestea dorim să obținem o atmosferă plăcută și sigură pentru pacienții noștri.

Povestea noastră

Povestea iDentify a început de fapt sub un alt nume.

 

În anul 2009 am înființat clinica stomatologică CTDental, conduși de dorința de a ajuta și de a încuraja cât mai multă lume să își rezolve orice afecțiune dentară.

 

De-alungul anilor clinica noastră s-a dezvolat, echipa s-a mărit, iar tratamentele cu rezultate de succes au devenit din ce în ce mai cunoscute.

 

Deoarece foarte mulți oameni au început să apeleze la clinica noastră datorită profesionalismului și devotamentului echipei stomatologice, în anul 2013 am deschis a doua clinică CTDental.

 

"Am putut aspira la o extindere a clinicii CTDental nu doar pentru că numărul de pacienți creștea, ci și pentru că alături de mine aveam oameni de bază, care împărtășeau aceleași valori și viziuni ca mine." Tudor Coroș

 

Așadar, după deschiderea celei de a doua clinici, a urmat ca în anul 2019 să apară și a treia clinică stomatologică. Odată cu deschiderea ei, s-a schimbat și numele clinicilor. CTDental a devenit iDentify.

Misiunea noastră

clinica stomatologica baia mare

Încă de la înființarea primei clinici iDentify, misiunea echipei a fost bine pusă la punct.

 

Aspirăm la informarea, educarea și suportul oamenilor în ceea ce privește sănătatea orală.

 

Dorim ca, prin brandul iDentify să reușim să demonstrăm oamenilor că vizitele la stomatolog nu sunt dureroase, dramatice sau costisitoare.

 

Punem la dispoziția oamenilor și soluții financiare tocmai spre a-i sprijini și ajuta să găsească o modalitate de a plăti tratamentele stomatologice.

 

iDentify este mai mult decât o clinică stomatologică. iDentify înseamnă resposabilitate, confort și granția unui rezultat durabil și calitativ.

Viziunea noastră

Vizunea noastră este să ajungem prin munca și devotamentul nostru, prima alegere a oamenilor când vine vorba atât de prevenirea, cât și de tratarea afecțiunilor dentare.

 

Clinicile noastre oferă toată gama de servicii stomatologice și sunt dotate cu apartură modernă, iar echipele sunt formate din medici stomatologi specializați și pregătiți pentru orice caz stomatologic.

 

De asemenea, în cadrul clinicilor punem la dispozția pacienților și serviciile de radiologie.

 

Vrem ca, odată ce pacientul apelează și alege clinica noastră, să beneficieze de toate serviciile de care are nevoie, într-un singur loc.

clinica stomatologica baia mare

Valorile noastre

clinica stomatologica baia mare

  • Responsabilitate
  • Inovație
  • Empatie
  • Sprijin
  • Performanță