Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Implant dentar Baia Mare!

 

Subiectul pe care îl vom trata în continuare vizează o întrebare des întâlnită în zona noastră, privitor la ce clinică putem apela cu încredere pentru inserarea unui implant dentar în Baia Mare.

 

Baimarenii se pot mândri cu o clinică stomatologică de top, situată chiar în centrul orașului, unde medici specialiști cu experiență tratează diversele probleme de sănătate orală cu maxim profesionalism, cu aparaturi performante și materiale de calitate: iDentify.

 

Implantul dentar este astăzi cea mai bună soluție pentru înlocuirea dinților pierduți.

Un dinte are mai multe funcții, printre care masticația, vorbirea, menținerea aspectului buzelor, obrajilor, în general al feței, zâmbetul sau împiedicarea migrarii dinților vecini. Odată ce dintele este pierdut, întregul echilibru este afectat, fapt care duce la apariția multor probleme.

 

 

Amânarea înlocuirii dinților pierduți are consecințe negative asupra sănătății fizice și psihice a pacienților:

  • Migrarea dinților vecini;
  • Mușcătura instabilă, afectarea articulației mandibulei, dureri;
  • Modificarea pronunției anumitor sunete;
  • Tulburări digestive;
  • Scăderea stimei de sine, zâmbet chinuit, scaderea vieții sociale;
  • Accentuarea ridurilor de expresie;
  • Slăbirea mușchilor feței;
  • Aspect îmbătrânit al feței;
  • Resorbția/ atrofierea țesutului osos, ceea ce va duce la necesitatea altor tratamente de regenerare a țesutului osos și tehnici chirurgicale de grefare;
  • Dinții rămași se pot toci, fisura, fiind suprasolicitați, se pot caria mai ușor;
  • Absența contactelor dentare uniforme, pe toți dinții, duce la modificarea trăsăturilor faciale.

 

Datorita tehnicilor moderne de implantologie, pe care iDentify le pune la dispoziție, puteți avea în foarte scurt timp un dinte nou, ce arată, se simte și se comportă la fel ca cel natural, pierdut, beneficiind de un implant dentar în Baia Mare, chiar în orașul dumneavoastră.

 

Tehnica implantului dentar elimină necesitatea sacrificării dinților naturali pentru a ancora lucrări de tipul punților dentare, nu se mai folosesc de proteze mobile care creează un permanent discomfort, ci pot beneficia de dantură fixă, ancorată pe implanturi.

 

 

Implantul dentar este un substituent metalo-sintetic al rădăcinii, care este plasat în osul arcadei dentare, asteptându-se osteointegrarea sa. Între timp se montează o lucrare protetică provizorie.

 

După integrarea implantului în os, în aproximativ 6 luni, pe acesta se va monta o coroană dentară, pentru a înlocui dintele lipsă.

 

Scopul inserarii unui implant poate fi:

  • înlocuirea unui dinte ce nu mai poate fi recuperat;
  • crearea unui punct de sprijin pentru o punte, atunci când acest lucru nu poate fi obținut în mod natural;
  • înlocuirea întregii danturi, ca alternativă a protezelor mobile;
  • suport de susținere pentru o proteză totală;

Riscurile unui implant dentar sunt, în general, reprezentate de un procent mic și se referă la rejectarea acestuia la pacienții fumători care au o igienă orală precară sau a celor care suferă de diabet.

 

Specialiștii iDentify vă pot insera, în condiții de maxim profesionalism și siguranță,  într-o singură zi, un implant dentar în Baia Mare, chiar aici, atât de aproape de dumneavoastră.

 

iDentify folosește Sistemul Fast &Fixed, patentat și produs de reputatul grup german Bredent, specializat în tehnologie dentară, ortodonție, protetică, terapie a implantului și în bionica materialelor tehnologice.

 

 

Grație acestui sistem revoluționar, în decursul unei singure zile, pacienților li se extrag dinți, dacă este necesar, li se inserează implanturile dentare și o lucrare provizorie fixă. Astfel, se pot întoarce, în aceeași zi, la o viață socială normală și implicit la o viață de calitate.

 

Cel mai performant sistem de implant dentar în Baia Mare, vă este oferit chiar de către iDentify.

Dinții sunt esența zâmbetului. La iDentify, cei mai buni experți vor avea grijă de zâmbetul dumneavoastră.

Programează-te acum!

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.