Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Cauți o soluție nu doar estetică, ci și durabilă pentru înlocuirea dinților lipsă?

implant dentar baia mare, implantologie baia mare, clinica stomatologica identify baia mare

 

Dacă aveți nevoie de înlocuirea unuia sau mai multor dinți lipsă, implantul dentar poate fi o opțiune excelentă pentru a vă recupera funcția orală și aspectul natural al danturii.

 

La clinica stomatologică Identify, oferim o gamă largă de servicii de implant dentar pentru a ne asigura că vă puteți recupera sănătatea orală într-un mod care se potrivește nevoilor dumneavoastră.

 

Implanturile dentare sunt surse artificiale de „rădăcini”, care sunt plasate chirurgical în maxilarul superior sau inferior pentru a suporta coroanele dentare, punțile sau chiar protezele fixe.

 

Sunt o opțiune durabilă pentru înlocuirea dinților lipsă, deoarece sunt fixate in osul maxilarului și nu necesită suportul dinților vecini. Implanturile dentare sunt fabricate din titan, un material biocompatibil care permite osului sa se „lipească” în jurul rădăcinii artificiale, ceea ce creeaza o fixare solidă.

 

De ce să alegeți clinica Identify pentru implanturile dentare:

 

  • Echipa noastră de experți:

 

La clinica Identify, lucrăm cu o echipă de medici dentisti și chirurgi dentari cu experiență și cu o reputație solidă în domeniu. Vă asigurăm că veți fi în mâinile unor profesioniști experimentați și dedicați care vor face tot posibilul pentru a vă oferi cele mai bune rezultate.

 

  • Echipamente de ultimă generație:

 

Folosim echipamente de ultimă generație și tehnologii avansate pentru a ne asigura că vă oferim tratamente de calitate înaltă. Acest lucru ne permite să oferim proceduri mai rapide și mai confortabile pentru pacienți.

 

  • Servicii de îngrijire prietenoase:

 

În clinica Identify, ne concentrăm pe a oferi un nivel ridicat de îngrijire pacienților noștri. Înțelegem că un tratament dentar poate fi stresant, așa că ne străduim să vă oferim un mediu relaxant și o atmosferă amabilă pentru a vă face să vă simțiți cât mai confortabil.

 

Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni de înlocuire a dinților lipsă, nu ezitați să ne contactați.  Medicii din clinica Identify sunt aici pentru a vă oferi mai multe informații despre serviciile noastre de implant dentar.

 

 

Suntem mereu aici pentru a vă ajuta!

Programează-te pentru o consultație la iDentify - Dentist Baia Mare!

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.