Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Ai implant dentar? Evită aceste obiceiuri și zâmbetul tău îți va mulțumi

implant dentar baia mare, implantologie baia mare, clinica stomatologica identify baia mare

 

Implantul dentar este o soluție frecvent aleasă pentru înlocuirea dinților lipsă. Odată implantat, acesta va funcționa la fel ca un dinte natural.

Pentru a beneficia la maxim de implantul dentar, este important să eviți anumite obiceiuri nocive care pot dăuna zâmbetului tău frumos. De ce? Din cauza unei leziuni care poate apărea în jurul implantului dentar.

 

Medicii Identify susțin că, pentru a menține implanturile dentare și pentru a le îmbunătăți rata de succes, acestea ar trebui îngrijite în mod similar cu dinții naturali.

 

În cele ce urmează, vom arăta o serie de moduri în care oamenii își folosesc dinții în mod necorespunzător, dăunând astfel atât dinților naturali, cât și celor pe implant.

 

 

 

Opriți aceste obiceiuri, dacă le aveți:

 

 

Igiena orală precară

 

Evident, igiena orală este importantă în orice situație. Dacă aveți dinți naturali sau implanturi dentare, trebuie să aveți grijă de dantura dumneavoastră, periajul cel puțin de două ori pe zi și folosirea regulată a aței dentare.

 

Este esențial să vă asigurați că folosiți o periuță de dinți care să se potrivească cu sănătatea gingivală și să fiți atenți la tipul de pastă de dinți pe care o cumpărați (ar trebui să includă fluor). Modul corect de periaj presupune să începeți de la dinții din spate, din partea stângă, și să folosiți mișcări ușoare până când ați mers în sensul acelor de ceasornic.

 

Asigurați-vă că vă spălați pe dinți și folosiți ața dentară în fiecare zi și nu uitați să vă clătiți cu apă de gură! Acest lucru va ajuta la îndepărtarea oricăror particule de alimente care ar putea fi blocate în gingii.

 

 

Spartul în dinți al alimentelor dure

 

Știm cu toții cât de dificil poate fi să spargi alimentele cu coajă tare, cum ar fi fisticul, alunele și nucile. Și, deși mulți oameni recurg la folosirea dinților, acesta este de fapt un mod greșit de a face acest lucru. Dinții noștri nu sunt concepuți pentru a înlocui rolul unui instrument special conceput pentru a descompune alimentele tari.

 

Cel mai bun sfat al medicilor noștri este să evitați pe cât posibil să spargeți obiectele enumerate mai sus, deoarece astfel riscați să deteriorați sau să rupeți implanturile dentare.

 

 

Deschisul obiectelor cu ajutorul dinților

 

Unele persoane se angajează în activități care nu sunt doar nepotrivite, ci și periculoase. De exemplu, încearcă să deschidă o sticlă cu dinții. Acest lucru poate deteriora nu numai implanturile, ci și dinții naturali! Dacă țineți la sănătatea dumneavoastră dentară, opriți acest comportament acum.

 

În clinica Identify credem că fiecare pacient ar trebui să aibă acces la asistență stomatologică de înaltă calitate și suntem dedicați să vă oferim servicii excepționale și durabile la prețuri cât mai avantajoase.

 

Vrem să vă ajutăm să obțineți zâmbetul frumos pe care îl meritați, de aceea, venim cu opțiuni financiare flexibile. Contactați-ne astăzi pentru o consultație și vom fi bucuroși să vă răspundem la orice întrebare pe care o aveți despre serviciile noastre.

Programează-te pentru o consultație la iDentify - Dentist Baia Mare!

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.