Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Află mai multe curiozități despre implant dentar Baia Mare chiar de la noi!

implant dentar Baia Mare

 

La iDentify tratăm orice fel de afecțiune dentară. De la pacienții care au probleme minime până la pacienții cu probleme dentare grave.

În cazul pacienților edentați total sau parțial, majoritatea dintre aceștia optează pentru implanturi dentare care să le înlocuiască dinții lipsă și să le îmbunătățească sănătatea orală.

 

Este posibil să fi auzit despre implanturile dentare și înainte de a ajunge pe această pagină. Ele devin una dintre cele mai frecvente practici în stomatologie și sunt considerate a fi cea mai bună metodă de înlocuire a dinților lipsă.

 

Iată câteva dintre cele mai importante curiozități despre implanturile dentare pe care trebuie să le știi înainte de a finaliza procedura.

 

Dacă și tu ești în căutarea unui implant dentar Baia Mare, la clinica iDentify această procedură este posibilă:

 

1. Implanturile dentare se simt la fel ca dinții naturali

În timp ce prioritatea voastră este să vă restabiliți dinții naturali, uneori tot ce puteți face este să-i înlocuiți cu implanturi dentare. Dacă aveți nevoie de un implant și sunteți îngrijorat că nu va părea și se va simți ca dinții naturali, veți fi încântați să aflați acest lucru despre implanturile dentare.

 

Implanturile dentare nu numai că arată ca niște dinți naturali, dar se comportă la fel de bine. Pentru cei care au pierdut rezistența la mușcătură, implanturile dentare îi ajută să-și recâștige această abilitate. Realizate din titan, implanturile sunt durabile și de lungă durată.

 

Păstrarea integrității pe termen lung și faptul că preia toate funcțiile și caracteristicile unui dinte natural, fac din implantul dentar soluția cea mai recomandată de către medicii dentiști din întreaga lume, inclusiv de medicii cu experiență îndelungată din cadrul clinicii iDentify – implant dentar Baia Mare.

 

2. Nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu apariția cariilor

Poate unul dintre cele mai importante lucruri despre implanturile dentare este faptul că acestea nu formează carii.

 

În schimb, cea mai mare problemă a dinților naturali este că aceștia se pot deteriora și pot provoca probleme suplimentare din cauza cariilor.

 

Deși implanturile dentare nu prezintă un risc pentru carii, ele necesită totuși îngrijire adecvată. Iar, dacă aveți grijă de ele, acestea pot dura toată viața.

 

Implanturile sunt fabricate folosind un metal care nu este afectat de zahăr. Odată ce implantul este inserat, vă puteți peria dinții și folosi ața dentară la fel ca cu orice dinte obișnuit. Acest lucru este deosebit de important pentru a proteja gingiile din jurul implantului dentar.

 

3. Implanturile dentare sunt benefice pentru sănătatea voastră

Dinții lipsă sunt mai mult decât ceva ce pare inestetic, dacă aveți dinții lipsă, vă puteți confrunta cu diverse probleme de sănătate.

 

Avantajul inserării implanturilor dentare este că atunci când înlocuiți dinții lipsă, puteți mânca și digera aceeași cantitate de alimente cu care ați fost obișnuiți fără niciun fel de disconfort.

 

4. Implanturile dentare sunt sigure

Cel mai important lucru despre implanturile dentare este faptul că este o procedură complet sigură și previzibilă. Când auziți cuvântul „chirurgie”, acest gând vă înspăimântă, dar trebuie să știți că această intervenție are o rată mare de succes.

 

Luând în considerare toate aceste idei împărtășite cu voi, este o idee bună să aflați dacă aveți nevoie sau nu de implanturi dentare și dacă vă calificați drept candidatul potrivit pentru acestea.

 

Este ușor să programați o rezervare fără presiune la noi la iDentify. Puteți veni și împărtăși problemele voastre stomatologice, iar noi vă vom ajuta să ajungeți la cel mai bun rezultat dorit!

 

Implant dentar Baia Mare – Clinica iDentify, alegerea de top în rezolvarea problemelor dinților lipsă!

 

     Consultațiile sunt necesare înainte de programarea unei operații de implant dentar

O examinare cuprinzătoare este necesară înainte de efectuarea oricărui tip de operație de implant dentar. Studiile de imagistică vor fi făcute pentru a obține o privire detaliată asupra dinților și maxilarului pacientului. Cabinetul stomatologic vă va oferi o copie a planului vostru de tratament și vă va oferi instrucțiuni despre cum să planificați operația. În cele mai multe cazuri, vi se va cere să nu mâncați sau să beți nimic înainte de programarea operației.

 

     Inserarea implanturilor dentare au risc redus

Implantul dentar are o rată de succes raportată de până la 95%. În general, inserarea implantului dentar prezintă un risc relativ scăzut, cu complicații foarte rare.

 

Pacienții pot avea dureri ușoare la locul inserării implantului și unele umflături faciale și vânătăi. De asemenea, sensibilitatea gingiilor și sângerarea pot apărea după operație. Dar, un medicament de calmare a durerilor (antianalgezice și antiinflamatoare) prescrise de medic vă ajută la orice posibil disconfort resimțit.

 

Riscurile care pot duce la pierderea implantului sunt:

  • resorbția osoasă;
  • eșecul osteointegrării implantului dentar;
  • fracturarea lucrării protetice pe implant;
  • igiena orală precară;
  • fumatul;
  • lezarea formațiunilor anatomice la inserarea implantului dentar.

  

     Îngrijirea implanturilor dentare este ușoară

Scopul este de a menține zona curată pentru a reduce șansele de infecție.

 

Clătirile cu apă sărată sunt o modalitate ușoară de a dezinfecta gura după operația de implant dentar. Repetați clătirile de mai multe ori pe zi, în special după mese. Urmarea unei diete ușoare este utilă în urma intervenției chirurgicale. Nu trebuie să consumați niciun fel de aliment care ar putea deteriora procedura cu implant dentar. Dacă aveți gingiile sensibile, evitați alimentele și băuturile care sunt foarte fierbinți sau reci.

 

Încă nu ești convins dacă tratamentul cu implant dentar este potrivit pentru tine? Programează-te pentru o consultație și sigur pleci de la noi lămurit.

implant dentar Baia Mare

Asigură-ți o programare pentru inserarea unui Implant Dentar Baia Mare la clinica iDentify!

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.