Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

5 Beneficii ale implanturilor dentare: De ce ar trebui să le luați în considerare?

Dacă vă confruntați cu probleme cauzate de pierderile dentare, este posibil să luați în considerare implanturile dentare ca o opțiune. Implanturile au multe beneficii, motiv pentru care sunt una dintre cele mai populare proceduri stomatologice din prezent.

 

implant dentar baia mare, clinica stomatologica identify baia mare

 

În această postare pe blog, vom discuta cinci dintre cele mai importante beneficii ale implanturilor dentare din Baia Mare. Dacă sunteți indecis cu privire la obținerea acestor lucrări de restaurare dentară, sperăm că această postare vă va ajuta să vă decideți!

 

Implanturile dentare sunt o modalitate excelentă de a vă îmbunătăți zâmbetul și sănătatea orală. Iată 5 beneficii ale implanturilor dentare care vă vor arăta de ce ar trebui să luați în considerare obținerea unuia:

 

 

Fie că pierdem unul sau mai mulți dinții, stomatologia de înlocuire și tehnicile moderne de implantologie pot aduce beneficii extraordinare. Pacienții nu mai trebuie să renunțe la dinții lor naturali pentru a fixa punțile dentare și nu mai au nevoie de proteze dentare detașabile care provoacă dureri semnificative. În schimb, persoanele pot beneficia de dinți ancorați pe implanturi care par și se simt ca și cei naturali.

 

  • Ajută la menținerea dinților la locul lor

 

Poate nu știați dar lipsa dinților afectează integritatea dinților învecinați. Locul râmas liber în urma pierderii dentare provoacă retracția gingivală și implicit declanșează mobilitatea dinților învecinați. Datorită implanturilor  dentare, astupăm locul rămas liber și ajutăm întreaga dantură să rămână la locul ei.

 

  • Implanturile pot preveni pierderea osoasă

 

Așa cum am explicat mai sus locul rămas liber în urma pierderii unui dinte, provoacă retracția gingivală și resorbția osului maxilar, dacă locul nu este ocupat. Prin inserarea implantului dentar stopăm resorbția osului și astfel, în viitor, nu vom mai avea nevoie de adiții osoase.

 

  • Sunt de lungă durată și durabile

 

Implanturile dentare au o durată de viață lungă și pot fi purtate timp de mulți ani dacă sunt îngrijite corespunzător și dacă starea generală de sănătate a pacientului este bună.

 

  • Implanturile dentare sunt o opțiune excelentă pentru persoanele cu mai mulți dinți lipsă

 

Implanturile dentare nu sunt potrivite doar pentru un singur dinte lipsă, ci și pentru mai mulți dinți. Implanturile dentare sunt, de fapt, cea mai bună opțiune atunci când aveți numeroși dinți lipsă. Acestea pot fi si baza de prindere pentru protezele fixe.

 

Medicii implantologi de excepție din clinica stomatologică Identify, vă recomandă să nu amânați în mod nejustificat unicul tratament care vă poate readuce zâmbetul pe buze din cauza unor lucruri înțelese greșit. Puteți solicita oricând o programare în cabinetele noastre pentru a fi informat în mod corect despre tot ce presupune tratamentul cu implant dentar în Baia Mare. Vă așteptăm cu drag pentru o programare!

Programează-te pentru o consultație la iDentify - Dentist Baia Mare!

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.