Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Faţetele dentare Snap-On Smile

În cazul în care aveţi dinţi deterioraţi din diferite cauze, dinţi pătaţi, decoloraţi, dinţi care pre-zintă găuri etc., aveţi la îndemână o soluţie elegantă de mascare şi înfrumuseţare a  a aspectului danturii şi al zâmbetului: faţetele dentare Snap-On Smile

 

La clinica de top iDentify, din Baia Mare, găsiţi specialişti esteticieni dintre cei mai bine pregă-tiţi, cu valoroasă expertiză, care vă pot ajuta în realizarea cu succes a acestui tratament de cosmetică dentară (dentist Baia Mare).

 

Apelaţi la ajutorul lor, şi nu veţi regreta: şedinţe scurte, potrivire rapidă – şi ieşiţi pe uşa cabinetului cu un aspect superior la danturii, cu un zâmbet de nerecunoscut…

 

Ce sunt, de fapt, faţetele Snap-On Smile?

 

Faţetele dentare Snap-On Smile reprezintă un instrument dentar, un obiect al unui tip de tratament cosmetic realizat din răşină dentară, care aparţine familiei dispozitivelor dentare detaşabile şi care reprezintă o bună alternativă la chirurgia dentară cosmetică, implanturi și proteze dentare.

 

Aceasta, mai cu seamă că “detaşarea” sau scoaterea lor efectivă de pe dinţi şi repunerea lor la loc, pe dinţi (pe suprafeţele dentare vizibile, vestibulare) se realizează chiar de către pacient, fără ajutorul profesionistului de cabinet (dentist Baia Mare).

 

Sunt faţete dentare personalizate, iar efectul pe care îl crează, asociat cu comoditatea operării cu ele, pe cât de discret ca acţiune ar putea părea, pe atât este, de fapt, de valoros şi semnificativ.

 

Există pacienţi care prezintă anxietate cu privire la orice procedură de cabinet, la invazivitatea procedurii – în cazul faţetelor, adică la eliminarea prin şlefuire a unui mic strat din smaţul dentar natural pentru prepararea spaţiului de primire a faţetei, la durere etc.

 

Ei bine, tratamentul cu faţete dentare de tip Snap-On Smile, în cadrul larg al tratamentelor de cosmetică dentară, este rapid, neinvaziv, nesolicitant pentru pacient şi cu efecte direct controlabile de către acesta, fără a mai fi nevoie de prezenţa medicului estetician (dentist Baia Mare).

 

fatete dentare baia mare, fatete dentare identify, fatete dentare snap on smile baia mare

 

Despre procedurile tratamentului

 

Iar dacă tot am vorbit despre efecte, un lucru principal care place pacienţilor referitor la procesul Snap-On Smile este eficiența lui în timp şi uşurinta manipulării personale a dispozitivului.

Întregul proces nu vă solicită decât prezenţa în cabinet pe durata a două şedinte scurte.

 

Prima şedinţă este dedicată luării amprentelor dvs. dentare prin muşcare (ocluzie), pentru trimiterea lor în laboratorul de tehnică dentară.

Tehnicianul dentar va confecţiona modelul exact al situaţiei dvs. dentare, pe baza căruia va lucra, personalizat, faţetele.

 

Apoi, cea de-a doua şedinţă are loc ceva mai târziu, peste aproximativ trei săptămâni (uneori poate dura şi o lună de zile), atunci când dispozitivul dentar este gata realizat în laborator.

 

Această etapă este dedicată montării finale a faţetelor (dentist Baia Mare).

 

În acest moment, totul este gata şi vă puteţi întoarce acasă mulţumiţi, purtători ai noului şi strălucitorului dvs. zâmbet – recondiţionare care vă va schimba complet încrederea în sine şi viaţa.

 

Procesul de consultare medicală, de examinare şi montare a faţetelor Snap-On Smile este ușor:

 

  • Vizitați medicul dentist pentru o consultație inițială;
  • Alegeți stilul și nuanța faţetelor Snap-On;
  • Lăsaţi să vi se ia o amprentă a situaţiei dvs. dentare;
  • Faţetele Snap-On Smile sunt gata de a fi luate acasă, pe dinţi sau în afara lor – oricum, dvs. veţi fi cei care le veţi mânui, după dorinţă, de acum încolo (dentist Baia Mare).

 

Întregul proces poate dura doar trei săptămâni de la început până la sfârșit. Acest timp este necesar pentru ca dispozitivul să fie fabricat corect, cu grijă şi talent în laborator, în intervalul dintre luarea amprentei și montare de cabinet.

 

Un dispozitiv de tip ansamblu şi un efect omogen asupra întregului zâmbet

 

Medicul dentist vă poate ajuta să adaptați dispozitivul la nevoile dvs. Puteți discuta cu medicul felurite detalii dacă aveți nevoie de corecții la dinţii arcadei superioare sau inferiore și să decideți un zâmbet în consecință (dentist Baia Mare).

 

Modelul tipic de faţete Snap-On Smile eset cel care acoperă fie toţi dinţii arcadei inferioare, fie toţi dinţii arcadei superioare (în întregimea lor). Deci, modelul tipic de faţete Snap-On Smile constă, de fapt, dintr-un ansamblu unitar de faţete, menit a oferi zâmbetului un aspect restaurat omogen. 

 

Nu ezitaţi în a solicita, în problema refacerii esteticii dinţilor dvs., sprijinul medicilor stomatologi cosmeticieni de înalt nivel profesional ai Clinicii iDentify (www.dentify.ro), specialişti care vă aşteaptă cu căldură, cu deplină responsabilitate şi cu cel mai bun raport calitate-preţ al unui serviciu stomatologic individualizat!

 

Programează-te pentru o consultație la iDentify - Dentist Baia Mare!

fatete dentare baia mare, dentist baia mare

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.