Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Abia astăzi, la actualul nivel tehnologic, faţetele dentare E-max sunt disponibile

Clinica iDentify din Baia Mare oferă tratamente cu faţete dentare de top, care includ şi faţete E-max. Medicii stomatologi esteticieni de aici şi-au câştigat o excelentă reputaţie prin rezultatele rapide şi uimitoare ale muncii lor profesioniste şi pasionate.

 

Avantajele faţetelor (furnirurilor) E-max sunt multiple, incluzând calităţile estetice deosebite ale materialului şi lucrării, precum şi durabilitatea lor sporită. E-max-ul este, de fapt, o ceramică de sticlă, superioară porţelanului dentar obişnuit – ceramică de sticlă IPS e.max, din disilicat de litiu (LS2).

 

În trecut, posibilitatea unor restaurări dentare estetice cu microdispozitive de o asemenea calitate era doar un vis… (Clinica iDentify - Dentist Baia Mare).

 

Dinţii dvs. sunt potriviţi pentru acest tip de tratament?

 

După amănunţita consultare din partea medicului, în cazul în care situaţia dinţilor dvs. permite acest tip de tratament şi nu altul (cel ortodontic, de pildă), specialiştii vă pot proiecta şi realiza aceste piese.

 

Ele arată ca nişte coji (solzi) sidefii, perfect adaptate formei şi necesităţilor dinţilor dvs. După o perioadă de purtare provizorie (perioadă de probă şi adaptare), ele vă vor putea fi fixate şi lipite definitiv pe dinţi.

 

De menţionat că, datorită calităţilor lor (subţirime, durabilitate), faţetele E-max nu necesită o pregătire prin şlefuire a dintelui atât de mare precum în cazul altor tipuri de faţete ceramice.

 

Cu tratamentele superioare ale clinicii iDentify (Dentist Baia Mare) vi se poate stabili un plan de tratament personalizat, care vă va aduce totala mulţumire şi bucurie în privinţa restaurării aspectului dinţilor dvs., a zâmbetului.

 

fatete dentare baia mare, fatete denatre emax baia mare, stomatolog baia mare, dentist baia mare

 

Ce defecte pot “intra în vizorul” faţetelor dentare E-max?

 

Faţetele din ceramică E-max pot rezolva o serie de probleme, cum ar fi:

 

 

Care sunt calităţile tratamentului cu faţete E-max?

 

Iar dintre calităţile tratamentului putem menţiona:

 

  • Îmbunătățirea formei dinților
  • Rezistenţa la pete și caracterul neinvaziv
  • Soluție dentară de lungă durată

 

Pacienţii care apelează la serviciile estetice excepţionale ale clinicii iDentify nu sunt doar local-nici ai oraşului Baia Mare sau oameni aflaţi în trecere prin acest important oraş, ci provin din întrega arie maramureşano-transilvană a ţării (Clinica iDentify - Dentist Baia Mare).

 

Confecţionarea faţetelor şi purtarea provizorie a lor

 

În cursul procedurilor sunt luate de două ori amprentele dinţilor. După luarea celei de-a doua amprente a dinţilor, faţetele E-max sunt gata de a fi confecţionate în mod personalizat, adaptat la ceea ce vi se potriveşte dvs.

 

Deci, după prelevarea amprentei finale și realizarea fațetelor dentare în laboratorul de tehnică dentară prin tehnologia computerizată de proiectare şi fabricare CAD/CAM, ele vor fi în prima fază fixate provizoriu, pentru ca pacientul să aibă timp să testeze potrivirea lor cu dinții naturali.

 

Dacă totul decurge cum trebuie și nu apar inconveniente, ele pot fi fixate definitiv folosind un adeziv special (Clinica iDentify - Dentist Baia Mare).

 

La durabilitatea și subțirimea remarcabile ale microdispozitivului, este necesară doar o pregătire minoră a dintelui. Acest lucru este necesar doar pentru a fi asigurată dimensiunea corectă a dinților, odată ce fațetele sunt fixate pe suprafaţa lor.

 

Deoarece furnirurile E-max implică tehnici speciale, tehnicienii dentari sunt responsabili de menținerea standardelor stricte ale furnirului. Va dura între 5 şi 7 zile pentru ca fațetele să fie gata de a fi montate pe dinți.

 

Etapa finală, de montare a faţetelor şi “de urmărire” a vizitelor

 

Fațetele E-max sunt poziționate cu precizie pe dinți. Cu toate acestea, medicul nu le va lipi definitiv, ci provizoriu, pentru ca dvs. să aveţi posibilitatea de a vă studia noul aspect, de a vă obişnui cu ele şi de a solicita eventuale ajustări ale lor.

 

În etapa finală, fiecare faţetă E-max este plasată pe rând, cu ajutorul adezivului, care este un ciment dentar puternic. Există unele clinici dentare care utilizează o lumină de întărire ce accelerează procesul de lipire (Clinica iDentify - faţete dentare emax).

 

În momentul în care fiecare faţetă este fixată în mod sigur, poate fi necesar ca marginile ei să fie netezite sau ca partea frontală (vestibulară) să fie lustruită.

 

Verificarea lucrării şi solicitarea de sfaturi de îngrijire

 

La câteva săptămâni după montarea și lipirea fațetelor E-max, va trebui să vă vizitați din nou medicul dentist pentru a vă fi verificată sensibilitatea dinților, lipirea corectă a fațetelor (stabilitatea lor) și starea generală a dinților.

 

De asemenea, puteți profita de această ocazie pentru a cere sfaturi de îngrijire adecvate pentru fațetele dvs. E-max și alte lucruri care le vor prelungi aspectul, calitatea şi durata de viaţă.

 

Nu ezitaţi în a solicita, în problema refacerii esteticii şi funcţionalităţii dinţilor dvs., sprijinul medicilor stomatologi de înalt nivel profesional ai Clinicii iDentify (www.dentify.ro), specialişti care vă aşteaptă cu căldură, cu deplină responsabilitate şi cu cel mai bun raport calitate-preţ al unui serviciu stomatologic individualizat!

Programează-te pentru o consultație la iDentify - Dentist Baia Mare!

fatete dentare baia mare, fatete dentare emax baia mare, stomatolog baia mare, dentist baia mare

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.