Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Articole   -   Fast&Fixed

Scapă de proteza mobilă cu implantul Fast&Fixed

fast&fixed

 

Scapă de proteza mobilă! Viața este mult mai frumoasă și simplă când ai dinți ficși, de o estetică deosebită.

Clinica iDentify îți pune la dispoziție tratamentul revoluționar de implantologie Fast & Fixed.

 

Fast & Fixed este un implanto-protetic utilizat pentru refacerea rapidă a danturii în cazul pacienților edentati, adică a celor care și-au pierdut toți dinții.

 

  • Fast = repede în limba engleză. Tratamentul durează mai puțin de o zi.
  • Fixed = Rezultatul tratamentului sunt dinți ficși cu care poți mânca, vorbi, râde, dar mai presus de toate își vor recăpăta bucuria de a trăi.

 

De ce ai vrea să scapi de proteza mobilă?

Pentru că mai bună calitate a vieții unei persoane, indiferent de vârstă, ține de îndeplinirea anumitor condiții elementare:

 

  • Sănătatea;

Din păcate, îmbătrânirea nu poate fi evitată, dar stilul de viață sănătos poate încetini procesul de îmbătrânire. Obiceiurile de alimentație și dieta contribuie considerabil în atingerea acestui țel. O masticație corectă duce la o nutriție corespunzătoare.

  • Starea de bine și vitalitatea;

Statistic, persoanele care, în ciuda vârstei, au un stil de viață sănătos și activ, sunt fericite și se bucură de viață la maxim. Practicarea sporturilor și anumitor activități sunt îngrădite de teama căderii protezei.

  • Increderea in sine este de asemenea un factor determinant al calitatii vietii, la orice varsta, dar mai ales la varste inaintate;
  • Bucuria de a trăi, acel „joie de vivre”. Dinții ficși dau sentimentul de întinerire;
  • Integrarea în societate

Ține de păstrarea unui aspect fizic plăcut și de dorința și capacitatea de a participa la diverse activități. Purtarea unei proteze mobile te poate face să eviți socializarea, datorită faptului că nu poți putea zâmbi larg, participa la anumite activități sau mânca diverse alimente.

 

fast&fixed

 

Îndeplinirea tuturor acestor condiții depinde în mare măsura de păstrarea unui aspect fizic plăcut. Nu poți fi liber în exprimare, încrezător în sine și sociabil, dacă te temi că proteza ta s-ar putea desprinde.

 

Nu poți fi sănătos dacă nu poți mânca tot ce îți oferă nutrienții necesari, de teama desprinderii protezei dentare.

Nu poți avea o viață socială activă, dacă nu te poți implica activ în anumite aspecte sociale, din cauza limitărilor impuse de purtarea unei proteze mobile.

 

BENEFICIILE SISTEMULUI DE IMPLANTURI FAST & FIXED

  • Dantură completă, cu doar câteva implanturi inserate, doar 6 implanturi la maxilar și 4 la mandibulă;
  • Estetică foarte bună, dinții nu pot fi deosebiți de cei naturali;

 

fast&fixed

 

  • Dantură fixa;
  • Rapid și eficient - dantură completă, perfect funcțională, în doar o zi. Confortul de a avea un zâmbet perfect și de a pleca acasă efectiv, într-o singură zi, cu dinți în gură;
  • Extracții dentare, implantare imediată și protetică, în aceeași zi;

În cazul în care pe arcadă mai există dinți restanți, irecuperabili, care nu pot fi incluși în construcții protetice fixe, aceștia vor fi extrași, osul va fi curățat atât mecanic, cât și cu ajutorul laserului și se vor insera implanturile dentare;

  • Dinți ușor de curățat și întreținut;
  • Se evită intervențiile de adiții și augmentări osoase. Structura, designul și lungimea implanturilor Fast and Fixed permit valorificarea osului nativ existent;
  • Evitarea sinusurilor și a nervilor:

Implanturile laterale, atât la maxilar, cât și la mandibular, folosite în sistemul de implant dentar total Fast and Fixed, se vor insera înclinate în os în unghi de 45 evitându-se astfel formațiuni anatomice importante ca: sinusurile la maxilarul superior sau canalul mandibular, nervul alveolar și gaura mentoniera la mandibulă;

 

Fast fixed este un sistem revolutionar.

 

fast&fixed

 

Dimensiunea revolutionara este dată de timpul extrem de scurt (24 ore), în care se realizează refacerea în totalitate a danturii pierdute.

Programează-te acum!

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.