Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Articole   -   Fast&Fixed

Îți lipsesc toți dinții? Implant dentar total cu estetică maximă - Fast&Fixed Bredent

implant dentar total

 

Viața socială a unui om este foarte importantă. Comunicarea și relaționarea cu ceilalți are un rol esențial în dezvoltarea și starea de bine a fiecăruia.

 

Sute de studii demonstrează faptul că un om are nevoie să râdă, să intre în contact cu alte persoane pentru a putea avea o viață sănătoasă din punct de vedere psihic.

 

Însă, din pacate, anumite momente sau anumite situații îi împing pe oameni să nu poată avea o viață socială foarte bună.

 

Una dintre situații este reprezentată de problemele danturii. Deși multe persoane neglijează această problemă, dantura este o cauză foarte importantă când vine vorba de viața socială a unui om.

 

Să ne imaginam că unei persoane îi lipsesc toți dinții. Este de la sine înțeles că aceste persoane nu pot avea o viață socială activă. Faptul că dantura este incompletă este un aspect ce îl face pe om să nu poată zâmbi, râde sau chiar vorbi cu alte persoane.

 

Relaționarea între oameni este importantă. Relațiile pe care le formăm ne ajută să ne dezvoltăm și chiar să facem față mult mai ușor la anumite probleme.

 

Deoarece la iDentify echipa noastră este interesată atât de starea de sănătate a danturii unui pacient, dar și de o viață cât mai frumoasă și liniștită, vă recomandăm cu încredere soluția perfectă pentru dinții mobili sau pentru o dantură incompletă: sistemul revoluționar de implanturi Fast & Fixed de la Bredent.

 

După cum am vorbit și în articolele anterioare, implantul dentar Fast & Fixed este o soluție perfectă pentru pacienții care se prezintă la stomatolog cu dinți lipsă sau cu mai mulți dinți mobili.

 

Însă, față de un implant obișnuit, Fast & Fixed prezintă mult mai multe avantaje care clasează această procedură într-o categorie modernă și revoluționară:

 

  • Avantajul cel mai mare al sistemului de implanturi Fast & Fixed este că acum pacienții au posibilitatea de a a-și construi zâmbetul într-o singură zi. Astfel, își pot relua imediat viața socială.
  • Toți pașii care alcătuiesc această procedura (extracție, implantare și restaurare) au loc într-o singură zi, într-o singură intervenție.
  • Tocmai datorită faptului că intervenția durează atât de puțin, confortul oferit pacientului este mult mai mare. Acesta va veni la stomatolog relaxat, știind că odată finalizată intervenția, el va avea o dantură nouă.
  • Procedura Fast & Fixed preia rolul și funcțiile danturi. Implanturile se vor simți exact ca dinții naturali.
  • Nici măcar în cazul onorariilor pentru implementarea acestui sistem de implanturi Fast & Fixed de la Bredent nu există un impediment pentru pacient. Prețul este fix și cunoscut de pacient înainte de începerea procedurii.

 

implant dentar total

 

Cele mai importante caracteristici ale sistemtului Fast & Fixed de la Bredent sunt:

  • Rapiditate
  • Tratament ușor și revoluționar
  • Implanturi speciale
  • Aspect estetic deosebit
  • Fără durere

 

Cine poate apela la sistemul revoluționar de implanturi Fast & Fixed de la Bredent?

  • persoanele care și-au pierdut toți dinții
  • persoanele care sunt nevoite să poarte proteze dentare
  • persoanele care mai au pe arcadă dinți sau rădăcini irecuperabile.

 

Scopul Clinicii iDentify este de a oferi pacienților săi o gamă largă de servicii stomatologice de înalta calitate, într-o ambianță plăcută, cu echipamente de ultimă generație.

 

În cadrul Clinicii iDentify  puteți beneficia de serviciile stomatologice cele mai moderne  disponibile la ora actuală, atât din punct de vedere estetic, funcțional, cât și al durabilității.

 

În cabinetul nostru, prin atenția și profesionalismul personalului, precum și prin ambientul modern, împreună cu tehnologia de ultimă generație, începând  de la aparatura pentru sterilizare, instrumentar și materiale, până la instalația de radiologie intraorală, prin toate acestea dorim să obținem o atmosferă placută și sigură pentru pacienții noștri.

Programează-te acum!

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.