Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Nu lăsați un abces dentar să vă distrugă dantura

Un abces dentar este un spațiu umplut cu puroi și înconjurat de țesut. Acesta poate apărea practic oriunde în organism, cum ar fi ficatul, plămânii, limba și dinții. Conținutul purulent din acel spațiu este format din țesut mort, celule bacteriene și celule ale sistemului imunitar. Un abces dentar se formează ca urmare a unui proces inflamator acut în țesuturile periapicale ale dintelui. Citește mai departe pentru a afla mai multe despre cum îl poți trata înainte ca acesta să îți distrugă dintele!

 

Vă confruntați cu dureri dentare? Dacă da, atunci primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să găsiți un medic stomatolog care să vă ajute. Un abces dentar apare atunci când o bacterie infectează dintele.

 

Această infecție determină formarea unui abces în jurul zonei infectate, care este umplut cu puroi și înconjurat de țesut. Conținutul purulent din acel spațiu este format din țesut mort, celule bacteriene și celule ale sistemului imunitar. Un medic stomatolog sau un dentist va fi capabil să diagnosticheze dacă aveți un dinte abcesat, deoarece există multe simptome diferite, inclusiv: umflături, înroșirea gingiilor, sensibilitatea dinților și febră.

 

Un abces dentar este un spațiu care este umplut cu puroi și înconjurat de țesut. Abcesele pot apărea practic oriunde în gura dumneavoastră, cum ar fi la dinți sau la măsele. Conținutul purulent din acel spațiu este format din țesut mort, celule bacteriene și celule ale sistemului imunitar. Un abces dentar se formează ca urmare a unui proces inflamator acut în țesuturile periapicale ale dintelui.

 

abces dentar

 

Vă doare o măsea?

 

S-ar putea să vă confruntați cu un dinte abcesiv. Dacă este așa, este important să găsiți un dentist cât mai curând posibil. Un abces apare atunci când bacteriile infectează dintele și determină formarea de puroi în jurul zonei infectate, care este plină de țesut mort și de celule ale sistemului imunitar. Un medic stomatolog va putea diagnostica dacă aveți un dinte abcesat, deoarece există multe simptome diferite care pot indica această afecțiune.

 

De îndată ce observați oricare dintre aceste semne sau simptome, contactați imediat medicul dentist! Cel mai bine este să nu așteptați până când infecția se agravează, deoarece atunci ar putea duce la probleme mai grave, cum ar fi pierderea osului maxilarului sau chiar moartea! Cu cât veți primi mai repede tratament pentru dintele abcesat, cu atât mai bine vă va fi.

 

Medicul dentist vă va prescrie antibiotice și medicamente pentru durere, dacă este necesar - dar nu vă faceți griji în privința asta acum! Doar sună-l astăzi și fă o programare cât mai curând posibil, înainte ca lucrurile să se înrăutățească mai mult decât sunt deja.

 

Simțiți un disconfort la nivelul dinților?

 

Este posibil să vă confruntați cu un dinte abcesat. Un abces dentar este cauzat de o bacterie care infectează dintele și poate duce la durere și umflături în gură. Dacă sunteți îngrijorat de un dinte abcesat, sunați astăzi la cabinetul nostru! Ne vom ocupa de tot pentru tine, astfel încât să nu mai trebuiască să îți faci griji pentru nimic altceva.

 

Nu lăsați această infecție să se agraveze - veniți la noi astăzi! Dentiștii noștri din cadrul clinicii IDentify sunt aici pentru a vă ajuta cu orice probleme dentare sau întrebări care pot apărea. Ne vom asigura că dinții tăi vor rămâne sănătoși și puternici pentru anii ce vor urma!

Programează-te pentru o consultație la iDentify - Dentist Baia Mare!

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.