Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Gutiere ortodontice ClearCorrect Straumann

Programează-te rapid!

În lumea modernă a ortodonției, inovația și tehnologia avansată se intersectează pentru a oferi soluții eficiente și estetice. Una dintre aceste soluții revoluționare este reprezentată de gutierele ClearCorrect de la Straumann.

 

Ce sunt gutierele ClearCorrect Straumann?

ClearCorrect Straumann sunt dispozitive ortodontice transparente, personalizate, care se potrivesc perfect peste dinții pacientului. Ele au fost proiectate pentru a alinia și ajusta dinții treptat, fără necesitatea bracket-urilor metalice sau a firelor, oferind astfel o alternativă discretă la aparatele dentare tradiționale.

 

Optând pentru gutierele ClearCorrect Straumann, pacienții aleg o soluție modernă care combină eficiența cu estetica, permițându-le să trăiască viața la maxim, fără compromisuri.

Beneficiile gutierelor ClearCorrect Straumann:

  • Estetica: Fiind practic invizibile, aceste gutiere oferă pacientului libertatea de a zâmbi fără rețineri, fără a fi conștient de un aparat dentar vizibil.
  • Confort: Realizate din materiale netede și flexibile, gutierele ClearCorrect minimizează disconfortul frecvent asociat cu aparatele dentare tradiționale.
  • Flexibilitate: Spre deosebire de aparatele dentare fixe, gutierele pot fi scoase la mâncare, periaj sau în situații speciale, oferind mai multă flexibilitate și facilitând o igienă orală adecvată.
  • Eficiență: Proiectate cu ajutorul tehnologiei avansate, ele mișcă dinții în mod precis și controlat spre poziția dorită.
  • Personalizare: Fiecare set de gutiere este realizat special pentru nevoile individuale ale pacientului, garantând astfel un tratament eficient și personalizat.

Descoperă transformările pacienților!

Caz #1

Caz #2

Caz #3

Programează-te acum!