Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Stomatologie Baia Mare - unde îți poți tratata cu succes problemele stomatologice?

În cadrul clinicii iDentify ai parte de medici specializați pe fiecare ramură a stomatologiei, pregătiți pentru a vă ajuta în rezolvarea tuturor problemelor stomatologice pe care le întâmpinați. 

 

Dacă și tu îți dorești să mergi la o clinică unde îți poți rezolva cu succes orice problemă stomatologică, clinica iDentify este alegerea perfectă în ceea ce privește stomatologia din Baia Mare.

 

iDentify oferă într-un spaţiu relaxant şi elegant toate specializările importante din stomatologie garantând tuturor pacienţilor servicii de înaltă calitate prin sistemul integrat şi eficient de tratament.

 

Serviciile de care puteți beneficia în cadrul clinicii iDentify - stomatologie Baia Mare:  Implantologie, Pedodonție, Parodontologie, Protetică, Endodonție, Radiologie, Terapia Cariilor, Cosmetică Dentară.

Stomatologie Baia Mare
iDentify - stomatologie Baia Mare

Aici, medicii abordează fiecare caz în funcție de particularitățile acestuia. De aceea, o dată cu prima vizită în clinică, înainte de consultația stomatologică propriu-zisă și cu permisiunea voastră, aceștia solicită cât mai multe informații privind starea generală de sănătate. La întocmirea fișei de observație sunt necesare informații legate de istoricul bolilor, de medicația administrată și despre intervențiile chirurgicale anterioare. 

 

În timpul consultației, medicul stomatolog analizează starea de sănătate a fiecărui dinte și a țesuturilor care-l susțin. Iar, pentru a înțelege mai bine problemele identificate, medicul vă va arăta, pe monitorul atașat imagini preluate cu camera intraorală. Suplimentar, vi se pot recomanda și alte investigații, după caz.

 

În funcție de informațiile obținute în urma consultației, medicii pot întocmi un plan de tratament individualizat, explicând ce manopere stomatologice implică fiecare variantă propusă, durata și costurile acestora. Astfel, puteți beneficia de varianta cea mai avantajoasă de tratament.

La iDentify – stomatologie Baia Mare credem că meritați cea mai bună îngrijire dentară posibilă și asta înseamnă că vă puteți asigura că o sa vă simțiți relaxați și sub control în fiecare etapă a tratamentului, indiferent de complexitatea acestora.  

 

Vă asigurăm că veți avea cea mai bună experiență din momentul în care intrați pe ușă. Recepții plăcute, primitoare, confortabile, cu reviste, o atmosferă calmă și echipe pline de compasiune, care te vor ajuta să te simți relaxat.

 

Misiunea iDentify este să ofere îngrijiri stomatologice de înaltă calitate și educație pentru pacienți, pentru întreaga familie, inclusiv pentru copii. De asemenea, se străduiesc să ofere o experiență plină de compasiune, într-un mediu modern și relaxant, prin intermediul celor mai noi tehnologii dentare și facilități de relaxare.  

identify stomatologie
Stomatologie Baia Mare

Ce ne reprezintă pe noi? Clinica iDentify – stomatologie Baia Mare:

 

  •      Suntem dedicați tratării oamenilor, nu numai a dinților. Ne măsurăm succesul pe calitatea relațiilor pe termen lung pe care le construim cu pacienții noștri și cu familiile lor, nu numai pe îngrijirile stomatologice pe care le oferim.
  •      Suntem etici. Recomandăm doar tratamente pe care le-am recomanda propriilor noastre familii. Credem că pacienții noștri ar trebui tratați cu onestitate, corectitudine și cu cel mai mare respect. Respectăm toate regulile de confidențialitate. 
  •      Suntem înțelegători. Credem că, compasiunea și îngrijirea stomatologică de calitate merg mână în mână, de aceea ne străduim să facem tot ce putem pentru a ne asigura că pacienții noștri vor primi ambele. Întrebările pacientului sunt întotdeauna binevenite, deoarece credem că pacienții informați vor lua decizii mai bune de sănătate orală.

 

Este important să spuneți medicului dentist despre voi și nevoile voastre și nu trebuie să vă fie frică să puneți întrebări echipei stomatologice, dacă este necesar, pentru a vă ajuta să înțelegeți recomandările de tratament oral. Medicii dentiști ai clinicii iDentify sunt deschiși să vă explice fiecare opțiune de tratament, inclusiv beneficiile și dezavantajele acesteia.

 

Majoritatea se tem să ajungă într-un cabinet stomatololgic chiar și pentru o simplă igienizare. Totuși, de ce să amâni problemele dentare, care se pot agrava în timp, doar pentru că te temi?

Tehnici utile de la clinica iDentify – stomatologie Baia Mare:

 

Există o mulțime de lucruri pe care le puteți face pentru a ajuta la ameliorarea oricăror anxietăți pe care le-ați putea avea cu privire la tratamentul stomatologic:

 

  • Rezervați o programare de dimineață, astfel încât să nu vă faceți griji toată ziua;
  • Nu uitați că prima întâlnire este doar o consultație; puteți discuta totul cu dentistul înainte de tratament;
  • Vorbește cu familia și prietenii despre experiențele lor pozitive la dentist.

 

Apelează cu încredere la o clinică stomatologică care îți poate oferi tratamente dentare fără frică și durere!

Stomatologie Baia Mare

Stomatologie Baia Mare - Cele trei locații în care ne desfășurăm activitatea stomatologică sunt:

 

1.     Strada Progresului 2A, Baia Mare, Maramureș – CLINICA NOUĂ

Telefon: +40362 424 228/ +40722 532 024

 

2.     Bulevardul Republicii, nr. 22, Baia Mare, Maramureș

Telefon: +40262 227 954/  +40747 828 151

 

3.     Strada Tineretului 9-11, Târgu Lapus

Telefon: +40746 906 368/ +40748 547 196

Solicita acum o programare