Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Stomatolog Baia Mare

Stomatolog Baia Mare

Cauţi un stomatolog Baia Mare?

 

Acest lucru deja spune multe despre tine şi despre aşteptările tale. În primul rând, este clar că îţi doreşti servicii de calitate, că nu apelezi la oricine şi studiezi, pentru a beneficia de stomatologie modernă.

 

Îţi doreşti modernitate şi calitate. Te felicităm pentru modul responsabil în care abordezi problemele foarte importante legate de sănătatea ta orală.

 

Pentru stomatologie de calitate, iDentify îţi stă la dispoziţie cu:

 

  • Medici specialişti cu experienţă
  • Tratamente de succes, cu rezultate durabile
  • Materiale dentare performante
  • Tehnologii avansate
  • Confort şi lipsa durerii
  • Comunicare şi informare corectă
  • Modernitate şi caracter relaxant al spaţiului
  • Personal respectuos şi prietenos
  • Locaţii în aproprierea ta

 

Medici specialişti cu experienţă

Stomatolog Baia Mare

Stomatologia arată diferit atunci când o întreagă echipă de medici îţi stă la dispoziţie, pentru cele mai complexe, avansate şi non-invazive tratamente şi intervenţii medicale.

 

Medici specializaţi în principalele domenii ale stomatologiei asigură tratarea afecţiunilor orale în siguranţă, cu evitarea oricăror riscuri şi cu succes deplin. 

La iDentify, fiecare medic efectuează strict tratamente aflate în aria sa de competenţă şi expertiză.

 

Astfel, tratamentele endodontice vor fi efectuate de către medicul endodont, de tratarea copiilor se va ocupa doar medicul pedodont, extracţiile mai complicate vor fi realizate doar de către chirurgul dentar, tratamentele ortodontice vor fi efectuate doar de către ortodont, parodontologul se va ocupa de bolile parodontale, iar medicul specialist în protetică dentară va realiza tratamentele de protetică.

 

Tratamente de succes, cu rezultate durabile

 

Pornind de la cea mai simplă obturaţie dentară, continuând cu tratamente mai complexe, precum cele endodontice, ortodontice şi ajungând chiar la intervenţii chirurgicale de adiţii osoase, utile în implantologie, specialiştii iDentify sunt antrenaţi pentru succes, iar rezultatele tratamentelor sunt dintre cele mai bune şi durabile.

 

Simplele obturaţii, dacă sunt realizate greşit sau cu materiale de o calitate slabă, conduc la recidiva cariei sub obturaţie, infectarea pulpei dentare şi posibil pierderea dintelui.

 

Fiecare detaliu contează!

 

Lasă-te tratat doar de către cei mai buni medici. Atunci când cauţi stomatolog Baia Mare, te aşteptăm în clinicile iDentify.

 

Materiale dentare performante

Stomatolog Baia Mare

Performanţa se realizează cu medicii potriviţi, cu tehnologiile potrivite, dar şi cu materiale de cea mai înaltă calitate.

 

Am dotat cele 3 clinici ale brand-ului iDentify cu unele dintre cele mai performante tehnologii şi utilizăm cele mai bune materiale, pentru tratamentele şi intervenţiile noastre.

 

Astfel obţinem de fiecare dată cele mai bune rezultate, pentru cei mai mulţumiţi şi sănătoşi pacienţi.

 

Implanturile dentare Bredent sunt oglinda calităţii companiei producătoare. Sistemul de implant dentar german a fost sistematic îmbunătățit. Suprafața Osseo Connect® a implanturilor Bredent asigură o bună osteointegrare şi stabilitate durabilă în os.

 

Sistemul Fast& Fixed de la Bredent este cel mai avansat sistem de implanturi dentare, de o stabilitate sporită, menit să susţină o întreagă lucrare protetică. 

 

Ceramica E-MAX este biocompatibilă şi scade la minim riscul de reacții alergice şi sensibilitate a dinților. Aceasta are o rezistenţă excelentă în timp şi o translucenţă similară dinților naturali.

 

Coroanele integral ceramice E-MAX  sunt lucrări de protetică dentară de o calitate înaltă şi un aspect deosebit de natural.

 

Zirconiul este un material modern, biocompatibil şi foarte estetic, destinat proteticii dentare. O coroană dentară din zirconiu este de până la 5 ori mai puternică decât o coroană din ceramică. Coroanele de zirconiu nu au nevoie de o bază de metal, aşadar se elimină aspectul inestetic, al metalului vizibil chiar la linia de unire a coroanei cu gingia. Zirconiul are o mare rezistență la coroziune și are o elasticitate mai mare decât ceramica.

 

Obturaţiile vizibile şi inestetice sunt acum de domeniul trecutului. Obturaţiile estetice sunt realizate la iDentify prin glassionomer – un performant ciment ionomer de sticlă.  Acesta are o foarte buna biocompatibilitate, are efect cariostatic, fiind donatoare de fluor printr-un mecanism de „reîncarcare”. Sunt foarte folositoare în pedodonţie, copii profitând la maxim de efectul profilactic.

 

Aparatele dentare vizibile, metalice, pot fi acum înlocuite cu aparate dentare invizibile, ce seamănă cu nişte gutiere transparente. Produse de SCHEU-DENTAL, aparatele CA® CLEAR ALIGNER sunt expresia unei tehnologii avansate de repoziţionare a dinţilor, asigurând o estetică avansată a zâmbetului pe toată durata tratamentului. Aparatul de acest tip este mobil, poate fi scos în timpul meselor şi pentru igiena dentară sau atunci când pacientul are nevoie, pe durata unui eveniment social, de exemplu.

 

Aparatele dentare safir sunt de asemenea apanajul ortodonţiei moderne, fiind deosebit de estetice.

 

Detaliile contează, iar materialul din care sunt făcute restaurările dentare dictează succesul, durabilitatea, estetica şi chiar rapiditatea tratamentului.

 

Tehnologii avansate

 

Laserul stomatologic EPICX  de la Biolase poate fi folosit în următoarele tratamente:

 

 

Parodontoza este una dintre cele mai temute afecţiuni dentare, deoarece poate duce la pierderea prematură a dinţilor.

 

Laserul asigură tratamente precise, minim-invazive, cu minim de sângerare, conservarea ţesutului sănătos şi lipsite de durere. Capacitatea de sterilizare a ţesuturilor tratate face din laser un tratament sigur.

 

Endodonţia este secundată de tehnologii ale viitorului, precum micromotorul endodontic Endo-Mate DT, ce conferă tratamentelor o exactitate şi o fineţe sporită.

 

Dispozitivul Apex Locator este de un real folos în delimitarea canalelor radiculare şi stabilirea exactă a capătului lor, pentru o obturare completă, sigură. Cel mai bine vândut Apex locator din lume, Root ZX, a atins apogeul acurateței și siguranței pacienților.

 

Tehnologiile utilizate de iDentify în endodonţie sunt bazate pe microscopul dentar. Acesta, împreună cu imaginile radiologice şi priceperea medicului, este de nelipsit tratamentelor endodontice moderne.

 

Tehnologiile radiologice completează tabloul creat, contribuind din plin la siguranţa diagnosticelor, realizarea planurilor de tratament  şi detecţia anumitor afecţiuni incipiente. În clinicile iDentify beneficiei de radiografii  dentare digitale şi tomografii moderne cu fascicul conic, cu minim de radiaţii şi imagini foarte clare şi detaliate.

 

Datorită acestor tehnologii inovatoare, am spus adio tratamentelor incomplete, greşit realizate, riscurilor de recidivă şi necesităţii extracţiei dinţilor afectaţi.

 

Confort şi lipsa durerii

Stomatolog Baia Mare

Tehnologiile avansate asigură nu doar eficienţă, precizie, siguranţă, minimizarea pierderii de ţesut sănătos, ci şi confort pe durata tratamentului.

Asocierea confortului cu tratamentele stomatologice era de neînchipuit în trecut.

 

În cadrul clinicilor iDentify, confortul în timpul tratamentului stomatologic  se traduce prin:

 

 

Comunicare şi informare corectă

Stomatolog Baia Mare

Comunicarea dintre medic şi pacient este piatra de temelie a unei bune relaţii ce poate dura chiar şi o viaţă.

 

Ca orice relaţie de prietenie, se bazează pe încredere reciprocă, sinceritate şi transparenţă.

 

Medicii noştri îţi vor explica de fiecare dată planul de tratament, exact procedurile ce urmează a fi urmate şi costurile estimative.

 

Stomatologul tău va avea grijă, încă de la prima consultaţie, să înțeleagă care sunt problemele, dorințele și așteptările tale, iar tu vei fi relaxat, ştiind că tratamentul va rezona cu necesităţile tale.

 

Ne-am construit un ţel permanent din informarea, educarea și suportul oamenilor în ceea ce privește sănătatea orală.

 

Modernitate şi caracter relaxant al spaţiului

 

stomatolog baia mare

Clinicile iDentify sunt modern utilate şi decorate, atmosfera relaxantă fiind menită să înlăture orice teamă.

 

Modernitatea spaţiului, minimalismul şi curăţenia impecabilă creează un sentiment de încredere şi linişte atât pacienţilor, cât şi medicilor noştri.

 

Personal respectuos şi prietenos

 

Avem nevoie de respect, ca să putem stabili relaţii bazate pe încredere şi ca să ne hrănim încrederea în noi înşine.

 

 Atunci când suntem trataţi cu respect şi prietenie, răspundem, instinctual, în acelaşi mod.

 

Din clipa în care veţi păşi în clinică şi până la plecare, personalul iDentify se va ridica la cele mai înalte aşteptări, printr-o atitudine respectuoasă, pozitivă şi sociabilă.

 

Locaţii în aproprierea ta

stomatolog baia mare

iDentify este cea mai bună opțiune pentru orice pacient care caută stomatolog Baia Mare.

 

Suntem în apropierea ta, în trei locaţii centrale din Baia Mare:

 

 

Cel mai bun stomatolog Baia Mare este cel care răspunde necesităţilor şi dorinţelor tale, care îndeplineşte criteriile tale.

În clinicile iDentify vei găsi o echipă formată din oameni de bază, care împărtășesc aceleași valori și viziuni de schimbare profundă a percepţiei pacienţilor despre stomatolog Baia Mare, prin servicii ireproşabile de medicină dentară.