Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Implant Dentar Baia Mare

 

Îngrijirea implanturilor dentare: 6 sfaturi pentru îngrijirea implanturilor tale

În prezentul articol, subiectul pe care îl vom dezbate vizează clinica la care puteți apela cu încredere la inserarea unui implant dentar Baia Mare și modul în care pacienții trebuie să își îngrijească implanturile după inserarea acestora.

 

iDentify, este clinica stomatologică din Baia Mare unde localnicii orașului se pot bucura de experiența de top a medicilor specialiști care tratează diversele probleme stomatologice cu maxim profesionalism, într-un mediu plăcut și steril, cu tehnologii performante și materiale de calitate.

 

Implant dentar Baia Mare – Clinica iDentify, alegerea de top în rezolvarea problemelor dinților lipsă!

 

Un dinte lipsă poate conduce la diverse afecțiuni, precum: masticația, vorbirea, menținerea aspectului buzelor, obrajilor, în genereal al feței. Dar, aceste lucruri pot fi acum oprite apelând la iDentify pentru un implant dentar Baia Mare.

implant dentar baia mare

Implant Dentar Baia Mare

Ești pe cale să îți refaci zâmbetul cu ajutorul implanturilor dentare?

 

Dacă da, ar trebui să fiți cu adevărat încântați, deoarece implanturile dentare vă pot ajuta să vă simțiți mai încrezători în ceea ce privește zâmbetul vostru.

 

Și, având în vedere că oamenii cu zâmbete frumoase au mai multe șanse de succes și au o mai mare stimă de sine, ar trebui să fiți extrem de informați în ceea ce privește implanturile dentare.

 

Dar, ca tu să ai un zâmbet perfect și să obții toate beneficiile implanturilor dentare, trebuie să te asiguri că practici o îngrijire bună a acestora.

 

Îngrijirea implantului începe din momentul în care ieșiți din cabinetul stomatologului. Deci, ce trebuie să faci pentru a avea grijă de implanturile tale?

 

Inserarea unui implant dentar Baia Mare la clinica iDentify vă poate aduce numeroase beneficii, dacă sfaturile de îngrijire oferite de specialiștii clinicii sunt respectate.

 

Indiferent dacă aveți deja implanturi dentare sau aveți în vedere procedura, întreținerea implantului dentar este cheia in sănătatea orală continuă.

 

Implanturile dentare sunt o modalitate prin care persoanele cu unul sau mai mulți dinți lipsa să se bucure de alimentele pe care le iubesc și să se simtă mai bine în ceea ce privește aspectul lor.

 

Nu există nicio îndoială că implanturile dentare au revoluționat modul în care vedem înlocuirea dinților lipsă care s-au pierdut sau s-au extras prin deteriorare. Acest tratament unic și de mare succes permite pacienților să-și restabilească zâmbetul printr-un rezultat care pare și se simte complet natural, în același timp fiind și cea mai sigură și durabilă procedură existentă până în prezent.

 

Dacă și tu ești în căutarea unui implant dentar Baia Mare, la clinica iDentify această procedură este posibilă.

Sfaturi de îngrijire pentru cei care au beneficiat sau urmează să beneficieze de serviciile de implantologie de la clinica iDentify – implant dentar Baia Mare:

 

1. Folosiți o periuță de dinți moale

După inserarea implanturilor dentare, există șansele să fiți nevoiți să schimbați periuța de dinți.

 

Asigurați-vă că evitați periuțele de dinți care au peri de duritate mare, deoarece acestea pot zgâria suprafața implanturilor. De fapt, ar trebui să evitați să folosiți orice fel de instrument metalic pentru a vă curăța gura odată ce implanturile sunt inserate.

 

În schimb, rămâneți la periajul obișnuit de două ori pe zi.

 

 

2. Evitați produsele abrazive

Indiferent dacă e vorba despre pasta de dinți sau apa de gură, trebuie să cumpărați produse de curățare sensibile pe cât posibil, odată ce veți avea inserate implanturile dentare.

Acest lucru se datorează faptului că produsele care sunt prea abrazive pot provoca disconfort extrem.

 

De asemenea, evitați produsele de igienă orală cu arome intense, precum menta sau scorțișoara, deoarece acestea pot provoca o senzație inconfortabilă în gură.

 

3. Evitați alimentele lipicioase / tari

Alimentele dure / lipicioase poate duce la deteriorarea implanturilor. Ca să nu mai vorbim, aceste alimente pot provoca leziuni și pe dinții opuși.

 

Alimentele pe care ar trebui să le evitați după inserarea implanturilor:

 •      Gheaţă
 •      Caramel
 •      Fructe uscate
 •      Bomboane dure
 •      Chipsuri
 •      Morcovi
 •      Mere
 •      Friptură
 •      Pâine crocantă

 

Prin evitarea acestor alimente, implanturile voastre vor rămâne sănătoase.

4. Evitați fumatul și alcoolul

Evitarea fumatului și a alcoolului e o idee bună la sănătatea voastră, în general. Cu toate acestea, e deosebit de important să le evitați atunci când aveți implanturi dentare. 

 

Nu uitați, procesul de vindecare în cazul implanturilor dentare durează aproximativ 6 luni, astfel încât fumatul în această perioadă poate fi deosebit de dăunător. De asemenea, consumul de alcool s-a dovedit a încetini procesul de vindecare a implanturilor dentare, deci acest lucru trebuie evitat pe cât posibil.

 

5. Programează vizite regulate la stomatolog

Implanturile dentare vă pot ajuta să vă îmbunătățiți zâmbetul. Cu toate acestea, ele nu sunt un remediu pentru toate problemele de igienă dentară.

 

În funcție de starea generală de sănătate orală, ar trebui să planificați să vă vizitați medicul stomatolog cel puțin de două ori pe an.

 

Cu îngrijire adecvată și vizite regulate la dentist, implanturile voastre dentare pot dura toată viața.

 

6. Sfaturi de îngrijire post-operatorie

Desigur, probabil, vă întrebați cum ar trebui să aveți grijă de implanturile voastre imediat după procedură.

 

După inserarea acestora, în următoarele 24 de ore, probabil că veți întâmpina dureri. Acest lucru e normal și, prin urmare, nu ar trebui să vă alarmeze.

 

Iată câteva lucruri de făcut după procedură:

 

 • Pentru primele 8-12 ore post-chirurgie, evitați să vă deplasați excesiv și să vă mențineți capul ridicat;
 • Țineți un pachet de gheață pe față la intervale de 15 minute, după cum este necesar;
 • In primele 24 de ore, consumați numai alimente și băuturi răcoritoare;
 • Luați medicamente prescrise conform indicațiilor medicului;
 • In primele 24 de ore, evitați să clătiți gura;
 • De asemenea, nu uitați că nu trebuie să conduceți singur după procedură.

Clinica iDentify, locul în care vă puteți pune un implant dentar în Baia Mare în condiții de maximă siguranță și cu rezultate de succes!

implant dentar baia mare

Solicita o Programare