Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Tehnologia CT Kavo OP 3D la Clinica Stomatologică iDentify Baia Mare

Tehnologia CT Kavo OP 3D la Clinica Stomatologică iDentify Baia Mare

La Clinica Stomatologică iDentify din Baia Mare, ne mândrim să oferim pacienților noștri cele mai avansate tehnologii dentare pentru un diagnostic precis și tratamente eficiente. Unul dintre cele mai inovatoare dispozitive din dotarea noastră este CT Kavo OP 3D, un sistem dentar cu raze X care produce imagini digitale de înaltă calitate ale dentiției, ale articulațiilor temporo-mandibulare și ale craniului. Acest aparat de ultimă generație ne permite să oferim servicii de top, cu rezultate excepționale pentru sănătatea dumneavoastră dentară.

 

Imagistică panoramică 2D


Dispozitivul OP 3D oferă o gamă variată de programe de imagistică panoramică 2D, care asigură o vizualizare completă și detaliată a structurilor dentare. Printre aceste programe se numără:

 • Program panoramic standard: Ideal pentru o vizualizare generală a întregii dentiții.
 • Program panoramic segmentat: Permite examinarea unor segmente specifice ale arcadelor dentare.
 • Program panoramic pediatric: Adaptat pentru copii, asigurând o doză minimă de radiații și imagini clare.
 • Bitewing: Util pentru detectarea cariilor interdentare și evaluarea stării parodontale.
 • TMJ, proiecție laterală: Pentru examinarea articulațiilor temporo-mandibulare.
 • Scanare rapidă în 9 secunde: Reduce timpul de expunere și oferă confort pacienților.
 • Funcție ORTHOfocus: Recunoaște automat cel mai adecvat strat de imagine pentru o claritate optimă.
 • QUICK compose: Permite vizualizarea rapidă și automată a imaginilor imediat după terminarea scanării.


Imagistică CBCT 3D


Pentru o analiză detaliată și tridimensională, OP 3D dispune de funcția de imagistică CBCT 3D, care oferă imagini volumetrice precise. Aceasta este esențială pentru diverse tipuri de diagnostic și planificare a tratamentelor. Dimensiunile volumului imagistic sunt variabile, adaptându-se nevoilor specifice ale fiecărui caz:

 • 5 x 5 cm: Ideal pentru imagistica unui singur dinte, fiind util în implantologie și alte tratamente dentare punctuale.
 • 6 x 9 cm: Perfect pentru imagistica maxilarului.
 • 9 x 11 cm: Acoperă întreaga zonă dentară, incluzând ambele maxilare.
 • 9 x 14 cm (opțional): Extins pentru a include ambele maxilare și articulațiile temporo-mandibulare (TMJ).


Beneficiile tehnologiei CT Kavo OP 3D


La Clinica Stomatologică iDentify din Baia Mare, utilizarea tehnologiei avansate CT Kavo OP 3D aduce numeroase avantaje, atât pentru pacienți, cât și pentru echipa medicală. Iată cum acest sistem revoluționar îmbunătățește serviciile noastre stomatologice:

 

 1. Diagnostic precis: Cu ajutorul imaginilor clare și detaliate oferite de CT Kavo OP 3D, medicii noștri pot stabili diagnostice corecte și rapide. Fiecare detaliu al dentiției, articulațiilor temporo-mandibulare și craniului este capturat cu o precizie excepțională, eliminând astfel incertitudinile și erorile. Aceasta permite identificarea timpurie a problemelor dentare, cum ar fi cariile ascunse, infecțiile, fracturile sau anomaliile structurale, asigurând intervenții prompte și adecvate.
 2. Tratament personalizat: Informațiile detaliate obținute prin imagistica 3D sunt esențiale pentru planificarea tratamentelor personalizate. Fiecare pacient are nevoi unice, iar CT Kavo OP 3D ne permite să dezvoltăm planuri de tratament adaptate fiecărei situații în parte. De la implanturi dentare la tratamente ortodontice și intervenții chirurgicale, toate procedurile sunt planificate cu o precizie milimetrică, asigurând rezultate optime și o recuperare rapidă.
 3. Confort sporit pentru pacienți: Procedurile efectuate cu ajutorul CT Kavo OP 3D sunt rapide și eficiente, ceea ce înseamnă mai puțin timp petrecut în scaunul stomatologic. Scanările se realizează în doar câteva secunde, iar expunerea la radiații este minimă datorită tehnologiei avansate de imagistică. Acest lucru este deosebit de important pentru pacienții care necesită multiple examinări sau care sunt sensibili la radiații. Confortul și siguranța pacienților sunt prioritare pentru noi, iar această tehnologie ne permite să le asigurăm ambele.
 4. Siguranță și încredere: Tehnologia de ultimă oră a CT Kavo OP 3D garantează standarde înalte de siguranță și calitate. Fiabilitatea și precizia acestui sistem reduc riscul de complicații și asigură o monitorizare constantă a progresului tratamentelor. Pacienții noștri pot avea încredere că primesc cea mai bună îngrijire posibilă, susținută de cele mai recente inovații în domeniul stomatologiei. De asemenea, transparența în comunicarea rezultatelor și planurilor de tratament crește încrederea pacienților în deciziile medicale și în succesul intervențiilor.


La Clinica Stomatologică iDentify, ne dedicăm să oferim cele mai bune servicii stomatologice, combinând expertiza medicilor noștri cu cele mai avansate tehnologii disponibile. Vă invităm să ne vizitați pentru a experimenta personal beneficiile tehnologiei CT Kavo OP 3D și pentru a primi îngrijirea dentară de cea mai înaltă calitate.


Pentru programări și informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru a vă ajuta să obțineți un zâmbet sănătos și strălucitor!

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.