Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Radiologia dentară digitală permite tratamente nu doar superioare calitativ, ci şi anticipative

În oraşul Baia Mare se practică radiologie dentară de calitate la Clinica iDentify, unitate medicală recunoscută pentru specialiştii săi de înalt nivel profesional, care acoperă, prin examinările şi tratamentele lor, toate specialităţile stomatologice.

 

Orice solicitare restauratorie venită din partea oamenilor este aici rezolvată cu succes, în cel mai scurt timp posibil şi la cel mai bun raport calitate-preţ al procedurilor.

 

Însă majoritatea tratamentelor au nevoie, la începutul lor, de examinări radiologice, deosebit de importante în evaluarea precisă, de detaliu şi profunzime a situaţiei dvs. dentare şi a depistării afecţiunilor pe care le aveţi (Clinica iDentify - Dentist Baia Mare).

 

Deci, examinarea cu raze X este foarte importantă. Iar la clinica Identify se practică radiologia digitală, cea susţinută de programe şi echipamente computerizate şi care elimină din activitate clasicul film radiologic (fotografic).

 

Alegerea serviciului radiologic este foarte importantă

 

Cu ajutorul razelor X digitale, se poate scurta timpul necesar unui examen dentar și se poate evalua şi oferi un diagnostic mai sigur și mai rapid.

 

Este foarte important, să fii orientat în alegerea locului în care să îţi faci examenul radiologic, pentru că de acest lucru depinde calitatea investigaţiei şi a implicaţiilor ei terapeutice.

 

De fapt, razele X digitale sunt similare cu razele X tradiționale, cu excepția faptului că emit cu până la 90% mai puține radiații. De asemenea, aşa cum am mai spus, rezultatele (datele imagistice) apar pe ecran imediat ce sunt realizate, nemaifiind necesară aşteptarea timpului alocat developării filmului clasic (Clinica iDentify - Dentist Baia Mare).

 

Datorită acestui avantaj, inovatoarea tehnologie vă permite să primiți un diagnostic dentar într-un timp extrem de scurt, iar  caria dentară (afecţiunea cea mai curentă) să fie detectată cu ușurință și precizie.

 

Căci economisirea timpului este, după cum ştim, atât de importantă pentru evoluţia tratamentului, dar şi, odată cu aceasta, pentru existenţa umană de zi cu zi.

 

radiologie dentara, radiologie dentara baia mare, radiologie dentara baia mare pret

 

Depăşirea nivelului tradiţional (clasic) în investigaţia radiolo-gică

 

Folosite de zeci de ani în stomatologie pentru a detecta felurite afecţiuni, prezența cavităților dentare, stadiul de afectare al dinţilor, examenele radiologice ar trebui să aibă loc bianual, adică să fie întreprinsă o astfel de investigaţie o dată la şase luni.

 

Pentru aceste evaluări sunt utilizate razele clasice, pe bază de undă electromagnetică, precum şi radiologia, avansată tehnologic, digitală.

 

Unda electromagnetică (cu toate lungimile de undă şi frecvenţele din spectrul nostru de lumină) trece prin structurile osoase dentare şi maxilare, oferindu-ne preţioase informaţii asupra stadiului în care se află dinţii, printr-o replică fotografică a imagnii pe care a surprins-o.

 

Astăzi, radiologia digitală foloseşte senzori digitali pe care îi puteţi muşca în cadrul şedinţei imagistice pentru a realiza imagini de calitate superioară, capabile de a oferi o precizie mai mare (Clinica iDentify - Dentist Baia Mare).

 

Avantajele radiologiei digitale

 

  • După cum am mai spus, razele X digitale pot fi vizualizate imediat după efectuarea lor.
  • Cantitatea de radiaţii la care sunteţi expuşi se reduce cu până la 90%.
  • Sunt promovate diagnostice mai bune prin calitate superioară a imaginii.
  • Este oferită posibilitatea ca imaginile să fie analizate prin prelucrare – mărite, ajustate, modificate în culoare, contrast etc. În aceste condiţii investigatorii superioare, medicul dentist este capabil de a spori acuratețea diagnosticului și a vă vizualiza zone minuscule sau ascunse (greu vizibile altfel) ale dinților (Clinica iDentify - Dentist Baia Mare).
  • Rezultatul examinării este unul versatil din punct de vedere al mobilităţii comunicaţionale – el poate fi tipărit, trimis prin e-mail oriunde, la orice distanţă şi la orice destinaţie. Este, astfel, permisă analizarea situaţiei dvs. dentare şi de către un alt medic stomatolog – lucru important atunci când se simte nevoia şi a unei opinii suplimentare.

 

Clinica iDentify: perfecţionarea continuă a serviciului stomatologic

 

Departamentul radiologic al clinicii IDentify îşi desfăşoară activitatea sub o permanentă tendinţă de autoperfecţionare a serviciilor și a tehnologiei pe care o deţine. Astfel încât să se afle mereu în prima linie a avansului tehmologic şi clinic, cu consecinţe superioare asupra calităţii tratamentului.

 

Pentru ca dvs. să fiţi mulţumiţi ori de câte ori intraţi sau ieşiţi pe uşa cabinetului. Imagistica digitală a revoluţionat modul în care este detectată prezenţa cariei dentare – din timp şi înainte ca ea să producă feluritele complicaţii de care este capabilă în lipsa intervenţiei medicale oportune asupra ei (Clinica iDentify - Dentist Baia Mare).

 

Cu sprijinul radiologiei digitale a clinicii iDentify, complicaţiile dvs. dentare sunt anticipate şi anihilate înainte de a-şi produce efectele, iar dentiţia şi întreaga dvs. gură va fi mai sănătoasă pentru mai multă vreme. Ceea ce are influenţe benefice asupra întregului dvs. organism, a stării dvs. de spirit, a siguranţei evoluţiei dvs. în societate şi viaţă.

 

Detectate rapid fiind cariile dentare, se poate trece repede la tratamente simple pentru cavităţile dentare carioase şi la plombări.

 

În schimb, în cazul neglijării tratării lor şi permisiunii de dezvoltare a lor, este necesară aplicarea unor tratamente de canal radicular sau, în stadii în care dintele nu mai poate fi salvat (infecţie ori degradare avansată), se impune recurgerea la ultima soluţie: extracţia dentară.

 

Nu ezitaţi în a solicita, în problema refacerii esteticii şi funcţionalităţii dinţilor dvs., sprijinul medicilor stomatologi ortodonţi de înalt nivel profesional ai Clinicii iDentify (www.dentify.ro), specialişti care vă aşteaptă cu căldură, cu deplină responsabilitate şi cu cel mai bun raport calitate-preţ al unui serviciu stomatologic individualizat! 

Programează-te pentru o consultație la iDentify - Dentist Baia Mare!

radiologie dentara, radiologie dentara baia mare, radiologie dentara baia mare pret

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.