Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Tipuri de coroane dentare de porţelan şi câte ceva despre costuri

Trăim astăzi într-o societate în care nu îţi mai permiţi să îţi neglijezi dantura. Standardele de reputaţie, reprezentare, siguranţă de sine, contacte sociale obligă la o conduită dentară reparatorie imediată şi de cea mai înaltă calitate.

 

coroane dentare, stomatolog baia mare, identify, identify baia mare

 

Tehnologia este prea avansată, ofertele stomatologice de bună calitate sunt prea evidente pentru a mai fi permisă existenţa vreunei scuze. Dentiţia deteriorată nu numai că nu îţi poate asigura o masticaţie normală, dar îţi scade valoarea imaginii de sine, a încrederii în propria-ţi persoană.

 

Există astăzi, larg răspândit, minunatul remediu oferit de coroanele dentare din porţelan sau ceramică dentară, care pot interveni cu succes în repararea structurii şi aspectului dinţilor, care vă pot îmbunătăţi aspectul facial şi vă pot reda estetica zâmbetului.

 

Ce este portelanul? El este un material din familia ceramicii, care se utilizează prin straturi de aplicare şi arderea în cuptoare, pentru întărire.

 

Cererea crescută de coroane dentare din porțelan

 

Coroanele dentare din porţelan, ca orice coroană, funcţionează ca nişte capace montate prin adaptare şi cimentare pe dintele deteriorat şlefuit (sau pe pivotul metalic al reconstituirii corono-radiculare ori pe structura superioară a implantului), refăcând astfel, la parametrii de naturaleţe şi rezistenţă, imaginea şi funcţionalitatea masticatorie a unui dinte natural.

 

Cererea pentru aceste restaurări din ceramică a crescut continuu şi rapid în ultimul deceniu datorită calităţilor lor, incomparabile, deocamdată, cu ale oricărui alt produs de utilitate micro- ori macro-protetică stomatologică: transparenţa, culoarea şi nuanţa lor naturală, biocompatibilitatea, solidele proprietăţi mecanice, rezistenţa şi durabilitatea crescută.

 

De asemenea, plaja recomandărilor de utilizare a lor este deosebit de importantă, căci ele sunt perfect tolerate de către pacienţii cu natură alergică, de către persoanele suferind de bruxism (scrâşnirea inconştientă, diurnă sau nocturnă, a dinţilor) sau potrivite situaţiilor în care cariile dentare au distrus cea mai mare parte a dintelui original, leziunilor dentare acute traumatice, eroziunii severe a smalţului.

 

Tipuri de coroane din porţelan

 

• Un porţelan tradiţional, beneficiind de o prezentarea laudatorie este Porțelanul Feldspathic;

• Sticla presată, asociată cu restaurări ceramice complete, este reprezentată de The Empress Crown;

• O alternativă premium fără metal este cu succes reprezentată de Zirconia Crowns;

• Foarte dur şi rezistent, fabricat dintr-un singur bloc de ceramică cu disilicat de litiu, E-Max Crowns repezintă un produs de înaltă calitate;

• Recunoscută pentru rezistenţa sa excepțională, Coroana Procera funcţionează ca o piesă total asiguratorie;

Lava Crown este cea care asigură o combinație de tehnici moderne și tradiționale;

• Fabricată din porțelan aluminos foarte dens și dur, Coroana InCeram reprezintă cu adevărat o ofertă de nerefuzat.

 

Este drept, costul e mai ridicat, corespunzător calităţilor lor

 

Desigur că, datorită calităţilor lor, preţul coroanelor dentare din porţelan este mai ridicat decât cel al altor variante restauratorii.

 

Costul mai ridicat este în raport direct proporţional cu înaltele lor calităţi, cu timpul necesar pentru producerea lor şi cu necesitatea existenţei unei echipe (medic – tehnician dentar) de experţi (Clinica iDentify - Stomatolog Baia Mare) calificaţi în lucrul cu astfel de proteze. De asemenea costul poate creşte proproţional cu numărul de dinţi acoperiţi cu astfel de “capace” performante.

 

De asemenea, este foarte importantă recomandarea lor în cazul persoanele care se plâng de actualele lor proteze iritante și decid înlocuirea acestora cu nişte lucrări fixe permanente pe implanturi .

 

În acest sens, raportul calitate-preţ (pentru că la această clinică nu se vorbeşte doar despre “preţ”) oferit de Clinica de top iDentify din Baia Mare în privinţa implanturilor purtătoare de coroane de porţelan (unitate funcţională) este unul imbatabil şi pe deplin acoperit de realitatea tratamentului şi a efectului său.

 

Nu ezitaţi în a solicita, în problema refacerii dinţilor dvs., sprijinul medicilor stomatologi de înalt nivel profesional ai Clinicii iDentify - Stomatolog Baia Mare, specialişti care vă aşteaptă cu căldură, cu deplină responsabilitate şi cu cel mai bun raport calitate-preţ al unui serviciu stomatologic individualizat!

Programează-te acum pentru o consultație la iDentify - Stomatolog Baia Mare!

coroane dentare, stomatolog baia mare, identify, identify baia mare

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.