Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Articole   -   Pedodontie

iDentify - pedodonţie: aceeaşi rigoarea a tratamentului aplicată oricărui caz, oricărui copil

Ce este mai important pentru un părinte decât copilul său? Deci, ce este mai important pentru un părinte decât starea de sănătate, inclusiv dentară, a copilului său şi decât cele mai bune tratamente pe care micuţul le poate primi din partea medicilor stomatologi?

 

Dragostea părintelui pentru copil este unică, iar liniştea în privinţa condiţiilor lui de sănătate şi viaţă este capitală.

 

Deşi este adevărat că, de cele mai multe ori, încrederea şi formarea adevăratelor relaţii dintre pacient şi medic necesită timp, ele  evoluând treptat şi ajutând pacientul să se simtă în largul lui pe scaunul de taratment, clinica iDentify şi experţii săi pedodonţi lucrează mai rapid în acest sens.

 

Căci profesioniştii de aici lasă cea mai bună impresie de siguranţă şi confort încă de la prima vizită a părin-telui cu copilul la cabinet, de la apariţia primului dinte de lapte, şi se menţine apoi pentru totdeauna (tinereţe şi maturitate).

 

Micuţul de astăzi va deveni, în mod cert, pacientul adult de mâine al aceleiaşi clinici: iDentify, din Baia Mare (tratamente dentare copii Baia Mare).

 

Reputaţii medici specializaţi în stomatologie pediatrică ai acestei unităţi medicale sunt profe-sionişti pasionaţi de lucrul cu copii din toate mediile, inclusiv cu cei cu nevoi speciale, care pot beneficia de o abordare mai personalizată.

 

Angajamentul stomatologic pediatric format aici este un angajament pe durată lungă, o constantă în existenţa familiei dvs.

 

La clinica iDentify se doreşte susținerea creșterii dinților pe parcursul fiecărei etape de dezvol-tare a lor, motiv pentru care cabinetul de pedodonţie oferă o gamă largă de servicii, care pot ajuta părinții să elimine efortul de găsire sau tatonare a unui cabinet bun pentru dinţii copilului lor.

 

Dacă sunteți îngrijorat de a aduce un copil cu nevoi speciale sau un copil temător faţă de den-tist, vă rugăm să nu fiți, căci medicii clinicii iDentify sunt întotdeauna bucuroși să vă întâmpine  și să vă ofere abordări şi soluţii de îngrijire unice, menite a restaura fără durere dinţii şi zâmbetul.

 

tratamente dentare copii, tratamente dentare copii baia mare, durere dentara, durere dentara copii

 

Dintre serviciile stomatologice pediatrice ale clinicii iDentify

 

Există o varietate de tratamente dentare pe care clinica iDentify, prin experţii săi, le oferă pentru a preveni cariile dentare la copii și pentru a restaura dinții atunci când este necesar (tratamente dentare copii Baia Mare).

 

Printre ele se numără:

 

Examinări și raze X – Examinarea constă într-o analiză amănunțită a istoricului medical al copilului dvs. Este important ca specialiştii să  cunoască orice afecțiuni medicale sau alergii. Examenul dentar va consta dintr-o evaluare extra-orală (examen pentru cap și gât) și intra-orală (gură), pentru a determina starea de sănătate a dinților, a gingiilor și a alinierii generale a maxilarului. Razele X digitale oferă capacitatea de a diagnostica optim probleme aferente dinţilor şi osului lor de susţinere.

 

  • Curățări / Instrucțiuni de igienă orală / Consilierea dietei – Curățările se fac pentru a îndepărta placa și tartrul de pe suprafețele dinților. În aceeași vizită, se va discuta despre măsurile preventive, inclusiv instrucțiuni de igienă orală și modificări ale dietei, care pot ajuta la îmbunătățirea/ menținerea sănătății orale a copilului dvs.

 

  • Fluor topic – Fluorul se încorporează în smalțul dinților, făcându-l mai dur și mai rezistent la carii. Cantitatea mică de fluor prezentă în apa potabilă şi în pastele de dinţi nu este suficientă, astfel încât o concentraţie mai mare de fluor poate fi aplicată profesionist de către medici pe dinții copilului dvs., pentru o protecție maximă.

 

  • Fluorură de diamină de argint – Aceasta este o aplicație de medicament cu fluor care are proprietăți antibacteriene. Poate fi aplicată unor cavități produse de carii (primul şi principalul lor efect negativ asupra dinţilor), în cazuri în care metodele tradiționale nu reprezintă o opţiune bună, eficientă (tratamente dentare copii Baia Mare).

 

  • Etanșanți dentari – O acoperire din plastic poate fi aplicată pentru a proteja cavitățile, prin etanșarea micilor caneluri de pe suprafețele masticatorii ale dinților din spate, cunoscute sub numele de „găuri” și “fisuri”. Aceste mici crăpături devin mediile perfecte pentru bacteriile care cauzează degradarea. Smalțul imatur al dinților este mai permeabil și, prin urmare, mai puțin rezistent la cariile dentare. Etanșanții dentari sunt ușor de aplicat și ofe-ră ani de protecție.

 

  • Plombe – La iDentify se oferă multe opțiuni de umpluturi de plombă, pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor specifice ale copilului dvs. Acestea includ rășină (umpluturi albe), ionomer de sticlă (umpluturi albe cu fluor) și amalgam (umpluturi de argint). Localizarea și severitatea, pre-cum și nivelul de risc al copilului de a contacta carie dentară îi ajută adesea pe medici să decidă ce material va funcționa cel mai bine pentru el.

 

Nu ezitaţi în a solicita, în problema refacerii dinţilor copilului dvs., sprijinul medicilor stomatologi pedodonţi de înalt nivel profesional ai Clinicii iDentify (www.dentify.ro), specialişti care vă aşteaptă cu căldură, cu deplină responsabilitate şi cu cel mai bun raport calitate-preţ al unui serviciu stomatologic!

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.