Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Articole   -   Ortodonție

Radiografia dentară: etapa primordială în tratamentul ortodontic

aparat dentar baia mare, clinica stomatologica identify baia mare

 

La prima programare ortodontică, medicul specialist vă va solicita examinări radiologice pentru a înțelege starea dinților și a maxilarelor din interior.

 

Radiografia dentară este o parte integrantă a procesului de montare a aparatului dentar. Prin efectuarea de radiografii ale dinților, gurii și maxilarelor, pot fi descoperite probleme de diagnostic care pot trece neobservate în timpul unei examinări vizuale.

 

Este esențial să faceți radiografii dentare înainte de a începe tratamentul cu aparat dentar. În această postare pe blog, vom discuta de ce și la ce vă puteți aștepta de la această procedură.

 

Nu numai că aparatul dentar te poate face să arăți la modă, dar este și o modalitate excelentă de a îmbunătăți aspectul dinților tăi. Deși poate părea un lucru mărunt, montarea corectă a aparatului dentar poate fi dificilă sau chiar imposibil de realizat fără radiografii dentare.

 

 

Ce este radiografia dentară?

 

Radiografia este crucială pentru un ortodont, deoarece îi oferă șansa de a examina îndeaproape dinții și maxilarele pacienților. Prin detectarea timpurie a problemelor, radiografia le permite ortodontiștilor să elaboreze cel mai bun plan de tratament posibil.

 

Radiografiile dentare oferă medicului dentist o imagine clară a ceea ce se întâmplă sub suprafața dinților și a gingiilor dumneavoastră. Acest instrument de diagnosticare vă ajută să vă asigurați că primiți cel mai bun tratament posibil pentru orice problemă dentară subiacentă.

 

Dacă luați în considerare un tratament ortodontic, este important să înțelegeți cum funcționează radiografiile și importanța lor, pentru a obține cel mai bun rezultat de la aparatul dentar. Deoarece îi permit ortodontului dumneavoastră să detecteze orice problemă și să se asigure că totul decurge conform planului, radiografiile reprezintă prima parte importantă a planului de tratament ortodontic.

 

În plus, prin utilizarea unei astfel de proceduri de imagistică, medicii pot afla dacă dinții care nu au erupt sau au ieșit doar parțial împiedică alinierea corectă a altor dinți de pe arcadă. Acesta este un lucru pe care un control stomatologic vizual ar putea să nu-l observe.

 

 

Zâmbetul perfect nu este doar estetic, ci și funcțional

 

Nu ești singurul care își dorește dinți mai drepți! Milioane de pacienți își doresc să poarte aparat dentar, iar dacă ești curios în legătură cu nivelul de durere, ei bine, noi suntem aici să demontăm acest mit.

 

Aparatul dentar nu provoacă dureri semnificative. Mulți pacienți raportează dureri mici, sau deloc, pe parcursul procedurii. Poți avea încredere că îți vom restaura zâmbetul, fără durere!

 

Dacă te gândești la un tratament sigur pentru a-ți alinia corect dantura, dar îți este teamă de acest proces, nu lăsa frica să te împiedice să obții zâmbetul minunat pe care îl meriți! Aparatul dentar este o modalitate fantastică de a obține un zâmbet mai drept, fără a fi nevoit să suporți terapii neplăcute.

 

Solicită, în problema refacerii esteticii şi funcţionalităţii dinţilor, sprijinul medicilor ortodonţi din clinica stomatologică iDentify. Specialiştii noștri te aşteaptă cu căldură, cu deplină responsabilitate şi cu cel mai bun raport calitate-preţ al unui serviciu stomatologic individualizat!

Programează-te pentru o consultație la iDentify - Dentist Baia Mare!

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.