Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Articole   -   Ortodonție

La IDentify, corecţia ortodontică redă pacientului modalitatea unei existenţe superioare

Specialiştii experimentaţi ai Clinicii iDentify - Stomatologie Baia Mare vă pot corecta cu succes poziţia defectuoasă a dinţilor şi funcţionalitatea lor prin aplicarea aparatelor ortodontice amovibile, fixe, mobile sau funcţionale, utilizate în mod normal pentru corectarea diferitelor defecte dentare, cum sunt alinierea dinților şi muşcătura proastă.

 

aparat dentar baia mare, ortodontie baia mare, stomatologie baia mare

 

 

Acesta este unul dintre serviciile aparţinând gamei de servicii de înaltă performanţă pe care clinica le pune la dispoziţia pacienţilor săi. Arcadele dvs. pot beneficia de aceste aparate fie individual, fie ambele simultan, plasarea aparatelor realizându-se fie pe dentiţia arcadei superioare, fie pe dentiţia arcadei inferioare, fie pe dentiţia ambelor arcade, în funcţie de tipul de corecţie necesară.

 

Serviciul pe care îl realizează aparatele ortodontice este multiplu, nu numai de corectare a poziţiei dinţilor şi a masticaţiei, acestea putând fi utilizate împreună cu alte tipuri de aparate destinate lărgirii maxilarului sau palatului, modelării maxilarelor şi a dinţilor sau a creării spaţiului între dinţi.

 

Mecanismul de acţiune al aparatelor ortodontice este simplu: ele crează o presiune asupra dinţilor şi oaselor maxilare, deplasând în timp aceste structuri în direcţia necesară obţinerii unei muşcături corecte, a unui aspect fizionomic superior şi a unei alinieri dentare estetice şi eficiente funcţional.

 

Există o gamă variată de aparate dentare, rod al tehnologiei în dezvoltare

 

Tehnologia a avansat mult şi în domeniul stomatologiei şi al stomatologiei ortodontice, oferta, astăzi, fiind bogată şi deosebit de performantă. Dar putem vreodată şti mâine ce va mai fi?  Progresul este o lege continuă, cu surprize ce se acumulează mereu în folosul omului şi a lărgirii orizontului său de cunoaştere şi de viaţă.

 

Astfel, aparatele dentare variază de la transparente la colorate, de la aparatele din ceramică până la cele moi, cauciucoase sau de plastic, oferta fiind menită a acoperi întreaga gamă de necesităţi pe care pacienţii le pot prezenta, precum şi palierele diferite de vârstă ale pacienţilor.

 

În general, aparatele ortodontice sunt realizate din plastic sau din metal.

 

Medicii ortodonţi cu vastă experienţă ai Clinicii de top iDentify - Stomatologie Baia Mare vă pot monta bretele din metal inoxidabil, considerate cele mai populare astăzi datorită robusteţii lor, cu condiţia să nu fiţi alergic la metal. Factorul alergenic este unul care face o importantă diferenţă în alegerea aparatului potrivit dvs.

 

Dar ei vă pot monta şi aparate din ceramică, materialele compozite ce intră în alcătuirea şi structura lor fiind asemănătoare sticlei, preţul lor, din acest motiv, fiind mai ridicat decât al altor aparate dentare.

 

Dvs. cunoaşteţi deja rezistenţa ceramicii, utilizată în zilele noastre curent la construcţia coroanelor dentare, a punţilor, a capelor de deasupra bontului de implant etc. Asemenea lor, şi aparatele dentare din ceramică sunt foarte solide, rezistente la pete – dar, atenţie, nu şi la petele cauzate de cafea, fumat, alimente, condimente exotice etc.

 

Despre safir şi argint în cadrul zestrei dvs. estetice şi fiziologice

 

Ortodonţii iDentify vă mai pot corecta defecţiunile prin aplicarea aparatelor dentare marca “safir”. De ce se numesc aşa? Simplu: pentru că la realizarea lor se foloseşte safir pur monocristalin. Transluciditatea acestora nu trădează vreo slăbiciune de-a lor sau vreo apropiată vulnerabilitate; din contră, aparatele de tip “safir” sunt destul de puternice şi capabile să reziste la majoritatea petelor, cu excepţia celor provocate de fumat, alimente, vin roşu etc.

 

Sunt calităti care determină un preţ mai ridicat al acestui tip de aparate în comparaţie cu alte tipuri.

 

Dar cum să nu vă recomande aceşti reputaţi specialişti dentari din Baia Mare şi tradiţionalele bretele dentare din argint... Ele sunt cele mai populare şi frecvente tipuri de bretele, incumbând ultimele cercetări şi inovaţii referitoare la suport şi la mişcare precisă şi eficientă a dinţilor pe care acesta le determină.

 

Indiferent care va fi planul de acţiune în urma evaluării situaţie dvs., puteţi avea garanţia că decizia individualizată va fi cea mai bună, aparatul ortodontic ales şi montat de către medicii ortodonţi iDentify fiind cel mai potrivit nevoilor dvs. reparatorii.

 

Nu ezitaţi în a solicita, în problema refacerii esteticii şi funcţionalităţii dinţilor dvs., sprijinul medicilor stomatologi ortodonţi de înalt nivel profesional ai Clinicii iDentify - Stomatologie Baia Mare, specialişti care vă aşteaptă cu căldură, cu deplină responsabilitate şi cu cel mai bun raport calitate-preţ al unui serviciu stomatologic individualizat!

Programează - te pentru o consultație în cadrul clinicii iDemtify - Stomatologie Baia Mare!

aparat dentar baia mare, ortodontie baia mare, stomatologie baia mare

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.