Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Sunt implanturile dentare sigure? Da, iată de ce!

implant dentar baia mare, implantologie baia mare, clinica stomatologica identify baia mare

 

Implanturile dentare sunt tot mai populare în ultimii ani, iar cu toate acestea există încă multe persoane care se întreabă dacă ele sunt sigure. Din fericire, studiile arată că implanturile dentare au o rată de succes foarte ridicată și cauzează rareori probleme majore. Iată de ce aceste rădăcini artificiale reprezintă o soluție sigură pentru refacerea danturii dumneavoastră.

 

Un implant este un dinte fals, care are de obicei forma unui șurub de titan. Acesta servește ca înlocuitor al rădăcinii unui dinte pierdut și poate înlocui un singur dinte lipsă, pot stabiliza o proteză dentară sau pot susține o punte dentară.

 

 

Componentele implantului dentar

  • Rădăcina Implantului - șurubul din titan.
  • Bontul - un conector plasat deasupra unui implant dentar pentru a conecta implantul la o coroană dentară artificială.
  • Coroana – o componentă care înlocuiește partea vizibilă a unui dinte, realizată pentru a se potrivi perfect cu dinții naturali.

 

 

Tratamentul cu implant dentar va decurge astfel:

 

  • Faza de evaluare

Specialiștii noștri vor evalua mai întâi situația dumneavoastră clinică pentru a determina dacă sunteți un bun candidat pentru tratamentul cu implanturi. Vi se vor cere un set de analize de sânge și investigații radiologice (radiografii panoramice sau chiat o tomografie dentară).

 

  • Faza de planificare

În urma rezultatelor tuturor investigațiilor, echipa noastră își va face timp pentru a dezvolta cu atenție și grijă la nevoile dumneavoastră particulare, cel mai bun plan de tratament.

 

  • Intervenția chirurgicală

Înainte de procedură, se va administra un anestezic local pentru a amorți zona în care va fi plasat implantul dentar. Odată ce anestezicul își va face efectul, medicul stomatolog va face o mică incizie în țesutul gingival pentru a expune osul, apoi va introduce ușor implantul de titan și va atașa o coroană temporară, până când va trece de procesul de vindecare.

 

  • Faza de vindecare

Țesutul din jurul implantului dentar se va dezvolta și va integra treptat implantul.

 

O foarte bună igienă orală este indicată în această perioadă, iar pacienții sunt sfătuiți să nu aplice presiune în zona tratată. Așa cum am menționat și mai sus, în această etapă a procesului, aspectele cosmetice și funcționale vor fi asigurate de o coroană dentară temporară.

 

  • Etapa finală a procedurii de implant dentar

După ce a trecut perioada de vindecare, bontul protetic este poziționat astfel încât să poată conecta implantul dentar la coroană.

 

Tehnicienii noștri cu foarte mare experiență vor fabrica apoi restaurarea finală pentru implantul dumneavoastră. Coroana dentară definitivă este modelată astfel încât să se potrivească cu culoarea, dimensiunea și aspectul celorlalți dinți existenți și este conectată la implantul propriu zis.

 

Meritați implanturi dentare de cea mai bună calitate disponibilă, iar la clinica Identify sănătatea pacienților noștri este cel mai important lucru. Avem o echipă de chirurgi experimentați care vor discuta cu dvs. pentru a găsi soluția perfectă pentru nevoile dvs.

 

Vrem să vă ajutăm să obțineți zâmbetul frumos pe care îl meritați, de aceea, venim cu opțiuni financiare flexibile. Contactați-ne astăzi pentru o consultație și vom fi bucuroși să vă răspundem la orice întrebare pe care o aveți despre serviciile noastre.

Programează-te pentru o consultație la iDentify - Dentist Baia Mare!

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.