Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Legătura dintre implantul dentar și boala parodontală

În această postare pe blog, vom discuta despre legătura dintre implanturile dentare și boala parodontală și despre modul în care vă puteți proteja de această afecțiune gravă.

 

Boala care afectează structurile care îți țin dinții la locul lor este cunoscută sub numele de boală parodontală. Această infecție cronică provine de la bacterii, care se formează pe o cavitate bucală unde nu există celule sănătoase care să lupte împotriva acestor boli.

 

Efectele acesteia sunt devastatoare! Ea poate afecta structurile care îți țin dinții la locul lor: gingia, ligamentele și osul alveolar cu fisuri pline de bacterii care vor duce în cele din urmă la pierderea dentiției sau la alte probleme grave.

 

Efectele negative ale lipsei dințilori pierduți datorită bolii parodontale:

  • Retragerea osului maxilar
  • Aspect inestetic
  • Scăderea încrederii de sine
  • Afecțiuni gastrice cauzate de masticația incorectă
  • Pronunție incorectă
  • Alinierea greșită a dinților învecinați

 

Cum rezolvăm problema dinților lipsă?

Implanturile dentare sunt o procedură dentară populară care se utilizează pentru a înlocui dinții lipsă. În timp ce acestea sunt o modalitate excelentă de a vă îmbunătăți zâmbetul, boala parodontală poate crește, de asemenea, riscul de neintegrare a tratamentului de implantologie.

 

implant dentar baia mare, clinica stomatologica baia mare identify

 

Dacă vă gândiți să vă puneți implanturi dentare, asigurați-vă că problemele gingiilor sunt complet rezolvate înainte de a lua orice decizie.

Întotdeauna trebuie să vă consultați cu un dentist înainte de a vă supune oricărui tip de tratament sau intervenție chirurgicală.

 

La clinica stomatologică Identify oferim consultații ample pentru toți pacienții noștri, astfel încât aceștia să poată afla mai multe despre opțiunile lor și să decidă ce este mai bine pentru ei!

 

Ne dorim ca toți cei care vin să se simtă confortabil și încrezători în alegerea lor! Echipa noastră va lucra cu dumneavoastră la fiecare pas, de la început până la sfârșit!

 

Probleme multiple, o singură soluție!

Lipsa dinților poate fi o problemă uriașă, atât din punct de vedere funcțional, cât și estetic. Dacă vă lipsesc dinți, vă puteți simți stânjenit de zâmbetul dumneavoastră și vă poate fi dificil să mâncați sau să vorbiți corect. Implanturile dentare sunt o modalitate excelentă de a reface dinții care au fost pierduți.

 

Dinții lipsă pot fi o adevărată problemă, dar nu și cu implanturile dentare! Acest nou produs revoluționar vă va face să zâmbiți din nou în cel mai scurt timp. Implantul dentar realizat în Baia Mare este soluția perfectă pentru toți cei cărora le lipsesc unul sau mai mulți dinți.

 

Fabricată din titan și alte aliaje, această rădăcină artificială înlocuiește rădăcina naturală a dintelui dumneavoastră și ajută la menținerea în poziție a unui dinte de înlocuire (coroană, punte sau proteză). Cu implanturile dentare, puteți zâmbi cu încredere știind că dinții dvs. arată și se simt natural!

 

Medicii implantologi de excepție din clinica stomatologică Identify, vă recomandă să nu amânați în mod nejustificat unicul tratament care vă poate readuce zâmbetul pe buze din cauza unor lucruri înțelese greșit. Puteți solicita oricând o programare în cabinetele noastre pentru a fi informat în mod corect despre tot ce presupune tratamentul cu implant dentar Baia Mare. Vă așteptăm cu drag pentru o programare!

Programează-te pentru o consultație la iDentify - Dentist Baia Mare!

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.