Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

În ce situații nu poți beneficia de implant dentar

Un implant dentar Baia Mare este un tratament dentar care înlocuiește dinții lipsă și restabilește funcțiile de mestecat, vorbire și zâmbet. Acesta este realizat din titan, care este introdus în osul maxilarului pentru a înlocui rădăcinile dentare pierdute din cauza unei leziuni sau a unei boli. În majoritatea cazurilor, implant dentar Baia Mare este cea mai bună opțiune pentru înlocuirea unui dinte lipsă sau a unuia care nu poate fi salvat. Un implant dentar poate dura mulți ani dacă este îngrijit corespunzător; acest lucru înseamnă vizite regulate la dentist și periajul cu pastă de dinți cu fluor de două ori pe zi (dimineața și seara).

 

Implanturile dentare sunt o proteză dentară folosită pentru a înlocui rădăcina unui dinte. Acestea asigură funcția dentară și arată ca dinții naturali.

 

Un implant dentar Baia Mare este compus din titan și poate fi implantat în maxilarul sau mandibula pacientului, ceea ce asigură stabilitate pentru masticație și aspect.

 

Un implant dentar înlocuiește o rădăcină dentară absentă, ancorând-o în țesutul osos prin intermediul unui filet de șurub introdus în osul maxilarului.

 

Există câteva cazuri în care implanturile dentare nu pot fi folosite și acestea includ

  • Dacă osul maxilarului este prea subțire sau a fost deteriorat din cauza radiațiilor
  • Dacă aveți o boală a gingiilor care necesită o intervenție chirurgicală, implanturile dentare nu vor funcționa decât după tratament
  • În caz de traumă dentară, implanturile dentare trebuie luate în considerare doar în ultimă instanță, dacă alte opțiuni au eșuat.
  • Diabet insulinodependent, ciroza hepatică, hipertensiune arterială severă
  • Dacă ați luat timp îndelungat tratament cu corticosteroizi
  • Boli pulmonare cronice obstructive, în cazul în care ați lucrat într-un mediu foarte poluat
  • Sistem imunitar deficitar
  • Femei însărcinate sau care alăptează

 

implant dentar baia mare, clinica stomatologica baia mare, clinica stomatologica identify

 

Vă doriți un zâmbet complet?

 

Implanturile dentare sunt cea mai bună modalitate de a vă înlocui dinții lipsă. Arată și se simt la fel ca dinții naturali, dar sunt chiar mai puternici decât ai tăi! Și pentru că implanturile dentare pot dura zeci de ani, este o investiție în zâmbetul dvs. care se va amortiza în anii următori.

 

Meritați un zâmbet frumos care să vă facă să vă simțiți încrezător în propria persoană în fiecare zi a săptămânii. Oferim proceduri de implant dentar la prețuri accesibile, astfel încât toată lumea să aibă acces la acest tratament care schimbă viața.

 

De ce implant dentar Baia Mare este alegerea cea mai potrivită

 

Implanturile dentare sunt cea mai bună soluție pentru înlocuirea unuia sau mai multor dinți. Acestea sunt realizate din titan, care este compatibil cu țesutul osos și nu provoacă reacții adverse.

 

Implantul este plasat în osul maxilarului, unde fuzionează cu țesutul osos pentru a forma o fundație stabilă pentru dinții artificiali. Acesta poate fi folosit ca ancoră pentru proteze fixe (coroane, punți) sau pentru proteze detașabile care înlocuiesc dinții naturali.

Implanturile dentare sunt considerate a fi printre cele mai durabile soluții disponibile în prezent, deoarece nu necesită întreținere în timp, iar speranța lor de viață variază în medie între 10-15 de ani. Acest lucru înseamnă că implanturile dentare vă vor oferi rezultate excelente pe parcursul întregii vieți!

 

Dacă doriți să aflați mai multe despre implanturile dentare, programați o programare la cabinetul nostru astăzi! Ne-ar plăcea să vă ajutăm să vă atingeți obiectivele de zâmbet în cel mai scurt timp!

 

Nu ezitaţi în a solicita, în problema refacerii dinţilor sprijinul medicilor stomatologi implantologi de înalt nivel profesional ai Clinicii iDentify (www.dentify.ro), specialişti care vă aşteaptă cu căldură, cu deplină responsabilitate şi cu cel mai bun raport calitate-preţ al unui serviciu stomatologic!

Programează-te pentru o consultație la iDentify - Dentist Baia Mare!

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.