Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Implanturi dentare în Baia Mare: Calea rapidă către un zâmbet nou

Vă gândiți la  implanturi dentare în Baia Mare? Dacă da, luați o decizie excelentă! Implanturile dentare sunt o modalitate rapidă și fiabilă de a obține un zâmbet nou. În această postare pe blog, vom discuta despre procesul de obținere a implanturilor dentare și despre modul în care acestea vă pot îmbunătăți calitatea vieții într-un timp scurt.

 

Mii de pacienți aleg în fiecare an să își refacă zâmbetul cu implanturi dentare. Cu toate acestea, unii pacienți sunt descurajați de durata procesului de vindecare, de trei până la șase luni, necesar pentru ca implanturile să aibă succes.

 

Dar dacă noi v-am spune că avem pacienți fericiți care se bucură de implanturi într-o singură zi, în doar 30 de minute de tratament? Aflați mai multe despre avantajele acestui tratament și dacă vă puteți califica pentru această soluție imediată.

 

implant dentar baia mare, clinica stomatologica identify baia mare

 

 

Care este cel mai rapid mod de a restaura un dinte deteriorat sau lipsă?

 

Implantul dentar este o piesă cu o compoziție de 99,95% titan pur, având în general o formă de șurub. El este introdus acolo unde dintele sau dinții naturali lipsesc și are menirea de a creea o rădacina artificială in osul maxilar.

 

Este acest tip de tratament avansat cu implanturi dentare o soluție potrivită pentru dumneavoastră? Cel mai bun mod de a determina șansele dumneavoastră pentru înlocuirea dinților pierduți este să programați o consultație cu noi. În general, această procedură poate fi luată în considerare dacă:

  •  Nu suferiți de boli ale gingiilor sau aveți un sistem imunitar precar
  • Nu aveți probleme cu bruxismul
  • Nu suferiți de diabet
  • Aveți un țesut osos maxilar puternic
  • Aveți gingii sănătoase

 

Se pot aplica și alte norme de calificare, la acest tratament, pe care le putem descoperi în momentul unei consultații, de aceea este bine să ne faceți o vizită pană a lua o decizie finală. Puteți fi sigur că vom face tot posibilul ca zâmbetul dvs. să fie refăcut cât mai repede posibil.

 

Dacă vă calificați pentru înlocuirea dinților cu implanturi dentare, vom discuta despre procedură, vă vom oferi pregătirea necesară, prin informații relevante și sfaturi de îngrijire ulterioară, pentru întreținerea implantului dentar. Iar dacă nu sunteți un candidat ideal pentru o astfel de restaurare dentară vă vom ajuta să deveniți unul!

 

Avantajele tratamentului cu implant dentar

 

  • Estetic – indiferent că vorbim de înlocuirea unuia sau a mai multor dinți, implantul dentar ne redă bucuria si încrederea de a zâmbi, fără rețineri, mai ales prin faptul că lucrarea finală imită perfect dintele natural, nefiind sesizabilă diferența dintre aceștia.

 

  • Salvează atât dinții cât si osul receptor – tratamentul cu implant dentar nu implică sacrificarea integrității dinților învecinați, ceea ce înseamna că dinții naturali nu sunt deloc afectați. În ceea ce privește osul receptor, lăsat gol fară un implant care să imite rădăcina naturală se resoarbe (topește) afectând procesul de masticație.

 

  • Rata de succes – reușita unui implant dentar poate ajunge la proporții de 100% , daca pacientul prezintă o stare de sănătate generală și locală (osul receptor) bună și aplică o igienă orală corespunzătoare.

 

  • Confortabil – pe lângă faptul că putem zâmbi fără rețineri, fonetica și funcțiile masicatorii sunt foarte importante. Să mestecăm corect si cu încredere ajută la o digestie corespunzătoare.

 

  • Durata de viață – implantul dentar are o perioadă longevivă de viață, astfel încât dacă este îngrijit corespunzător, iar sănătatea generală a pacientului este bună, ne putem bucura multi ani de acesta.

 

Medicii implantologi din cadrul clinicii Identify din Baia Mare, recomandă să nu amânați tratamentul cu implant dentar pentru a nu fi nevoie mai târziu de și mai multe intervenții pentru restaurarea dvs. dentară.

 

Programează-te pentru o consultație la iDentify - Dentist Baia Mare!

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.