Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Implanturi dentare Bredent: O soluție avansată și rapidă pentru zâmbetul tău

Dacă te-ai confruntat vreodată cu pierderea unui dinte sau a mai multor dinți și îți dorești o soluție eficientă, rapidă și estetică, implanturile dentare Bredent de la Clinica Stomatologică iDentify Baia Mare ar putea fi răspunsul pe care îl cauți. Sistemul Fast&Fixed Bredent, provenit din Germania, este recomandabil în cazul în care nu mai există nici un dinte sau există mai mulți dinți mobili, care urmează să fie pierduți în scurt timp.

 

Ce sunt implanturile dentare Bredent?


Implanturile dentare Bredent, integrate în sistemul Fast&Fixed, sunt o inovație în domeniul stomatologiei, oferind o soluție completă și rapidă pentru restaurarea unui zâmbet sănătos și atrăgător. Unul dintre cele mai remarcabile avantaje ale acestui sistem este abilitatea de a realiza întregul proces într-o singură ședință. Astfel, într-un timp scurt, dinții mobili sunt extrasi, implantele sunt poziționate, iar o lucrare provizorie fixă este fixată pasiv pe implante, permițând pacientului să plece de la clinică cu un aspect estetic îmbunătățit și confortabil.


Pe lângă beneficiul imediat al aspectului estetic îmbunătățit, implanturile Bredent reduc semnificativ traumatizarea osoasă, oferind o soluție mai blândă și mai confortabilă pentru pacienți. În plus, costul mai mic al acestui sistem în comparație cu necesitatea a 10-12 implanturi într-un tratament clasic face această opțiune și mai atractivă pentru cei care caută o soluție accesibilă și eficientă pentru restaurarea zâmbetului.


În final, implantele dentare Bredent reprezintă un avans semnificativ în domeniul implantologiei dentare, oferind pacienților nu doar un zâmbet frumos, ci și confort, eficiență și încredere în calitatea tratamentului stomatologic.

 

Care sunt etapele procedurii?


Procedura este simplificată și eficientă, împărțită în etape bine definite pentru a asigura succesul și confortul pacientului:

 

  • Plasarea a 4 implanturi la maxilarul inferior și realizarea lucrării provizorii în aceeași ședință: În prima etapă, se plasează cu precizie 4 implanturi în maxilarul inferior. Aceste implanturi sunt ancorate ferm în osul maxilarului, oferind o bază solidă pentru lucrarea protetică. În același timp, se realizează o lucrare provizorie care se așează pasiv pe aceste implanturi, oferind pacientului un aspect estetic îmbunătățit încă din prima vizită.

  • Plasarea a 6 implanturi la maxilarul superior și realizarea lucrării provizorii în aceeași ședință: A doua etapă implică plasarea a 6 implanturi la nivelul maxilarului superior. Aceste implanturi sunt poziționate în mod precis pentru a asigura stabilitatea și funcționalitatea optimă a lucrării protetice. Tot în această etapă, se realizează o lucrare provizorie fixă care se montează pe aceste implanturi, completând aspectul estetic și funcțional al zâmbetului pacientului.

  • Realizarea punții definitive pentru maxilarul inferior după 4-6 luni: După o perioadă de vindecare de aproximativ 4-6 luni, când implanturile sunt integrate complet în osul maxilarului inferior, se procedează la realizarea punții definitive. Această lucrare protetică totală este fixată ferm pe cele 4 implanturi, oferind o funcționalitate și estetică remarcabile, și redând pacientului capacitatea de a mesteca și de a zâmbi în mod natural.

  • Realizarea punții definitive pentru maxilarul superior după 6-8 luni: În etapa finală a procedurii, după o perioadă de vindecare similară, se realizează puntea definitivă pentru maxilarul superior. Această lucrare protetică totală este ancorată ferm pe cele 6 implanturi, completând restaurarea zâmbetului pacientului și oferindu-i un aspect estetic impecabil și o funcționalitate optimă.


Aceste etape bine definite asigură un proces simplificat și eficient, cu rezultate excelente în restaurarea zâmbetului și a funcționalității orale a pacientului.


Este important de menționat că implanturile dentare sunt afectate de aceiași factori care au dus la distrugerea sau pierderea dinților naturali, precum igiena orală defectuoasă, fumatul, alcoolul, neprezentarea la controale periodice, și alți factori legați de lucrarea protetică.


Pentru a verifica dacă ești eligibil pentru implanturi, medicul stomatolog de la Clinica iDentify va trebui să verifice cantitatea de os restantă, înălțimea și grosimea acestuia. Dacă osul este insuficient, este posibil să fie necesară o intervenție suplimentară de reconstrucție osoasă.


Nu ezita să consulți medicul stomatolog de la Clinica Stomatologică iDentify pentru mai multe informații și detalii referitoare la implantul dentar Bredent și modul în care poate îmbunătăți starea ta de sănătate orală și calitatea vieții. O echipă dedicată și experimentată este pregătită să îți ofere cele mai bune soluții pentru un zâmbet sănătos și frumos.

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.