Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Implant dentar - Avantajele pe care trebuie să le luați în calcul

implant dentar baia mare, implantologie baia mare, clinica stomatologica identify baia mare

 

Atunci când vorbim despre avantajele implanturilor dentare, explicăm despre o procedură ce consta în inlocuirea unei dinti lipsa cu un implant în os. Pe langă aspectul estetic pe care îl oferă, implantul dentar are numeroase alte beneficii.

 

Exercită mai puțină presiune asupra gingiei și a altor dinți din jur, mentine sănătatea oaselor maxilare și previne instalarea bolilor parodontale. Acestea ar fi doar o parte dintre cele mai de preț avantaje pe care le putem enumera la prima vedere. În continuare vom enumera o serie de beneficii pe care toți pacienții ar trebui să le ia în calcul atunci când se gândesc la un tratament cu implant dentar.

 

Există multe motive pentru care intervenția chirurgicală de implant dentar are avantaje distincte. Iată care sunt principalele beneficii ale implanturilor dentare pe care ar trebui să le aveți în vedere atunci când luați o decizie:

 

 

  • Estetică: Pentru un zâmbet frumos și natural, implanturile dentare pot fi alegerea potrivită. Acestea arată și se simt la fel ca dinții dumneavoastră naturali.

 

 

  • Sănătatea țesuturilor osoase: Implantul înlocuiește rădăcina dintelui. Acest lucru înseamnă că pierderea osoasă rezultată din absența rădăcinii naturale este oprită atunci când se introduce implantul dentar.

 

 

  • Durabilitate: Un beneficiu cheie al implanturilor dentare este faptul că acestea sunt soluția de cea mai lungă durată pe care o puteți alege. Deoarece implanturile sunt osteointegrate în osul maxilarului, acestea sunt foarte stabile și, dacă aveți grijă de ele, vă puteți aștepta să fie la fel de durabile ca și dinții dvs. naturali. Dacă luați în considerare faptul că protezele dentare durează de obicei doar între cinci și opt ani, implanturile dentare sunt o alegere excelentă pentru cei care caută o opțiune pe termen lung.

 

 

  • Rezistență și funcționalitate: Implanturile dentare nu sunt doar pentru persoanele care își doresc un zâmbet perfect. Implantul fuzionează cu osul maxilarului, ceea ce asigură o stabilitate și o rezistență incredibilă. Acest lucru înseamnă că (spre deosebire de protezele dentare), vorbirea rămâne neschimbată, iar mestecatul este mai ușor.

 

 

  • Confort: Deoarece implantul devine o parte a corpului dumneavoastră, nu există disconfort din cauza lucrărilor dentare tradiționale.Unul dintre principalele avantaje este că implantul oferă o bază fixă pentru coroane, punți dentare sau chiar proteze dentare complete, oferindu-le stabilitate maximă. Faptul că nu trebuie să fie scoase noaptea și curățate în mod regulat le conferă un confort natural, spre deosebire de protezele detașabile.

 

 

Meritați implanturi dentare de cea mai bună calitate disponibilă, iar la clinica Identify sănătatea pacienților noștri este cel mai important lucru. Avem o echipă de chirurgi experimentați care vor discuta cu dvs. pentru a găsi soluția perfectă pentru nevoile dvs.

 

Vrem să vă ajutăm să obțineți zâmbetul frumos pe care îl meritați, de aceea, venim cu opțiuni financiare flexibile. Contactați-ne astăzi pentru o consultație și vom fi bucuroși să vă răspundem la orice întrebare pe care o aveți despre serviciile noastre.

Programează-te pentru o consultație la iDentify - Dentist Baia Mare!

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.