Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Despre implant şi spaima de purtare a protezei temporare

Da, este o realitate, durerea cea mai mare a pacienţilor care şi-au pierdut un dinte este aceea de a sta în gură cu această lipsă, chiar dacă ea este inclusă un plan de tratament, de pildă a unuia de înlocuire a dintelui lipsă prin amplasarea unui implant.

 

De pildă, atunci când vorbim despre un tratament aplicat în scopul executării şi aplicării unei punţi totale complet fizionomice metalo-ceramice, acest proces poate dura adesea 6 luni până la finalizare, căci este vorba despre extracţii, refacerea osului gingival, amplasarea implanturi-lor, refacerea osului după operaţia chirurgicală de implantare a dispozitivului (dispozitivelor) şi abia după aceea de amplasare efectivă a punţii pe implanturi (4, 6 sau 8).

 

Este, deci, vorba în acest caz de procese biologice implicate în aceste tratamente, ce nu pot fi accelerate, este vorba despre responsabilitatea actului medical, a procedurilor aplicate, care vor trebui să funcţioneze impecabil pe o durată lungă de timp, care să ofere cea mai bună soluţie clinică stomatologică de refacere.

 

La Clinica de top iDentify - Implant Dentar Baia Mare, această perioadă de 6 luni de zile nu reprezintă o problemă, un impediment de natură estetică pentru pacienţii cărora li se aplică un plan de tratament, căci dantura temporară oferită imediat garantează siguranţa că pacienţii pot continua să ducă o viaţă confortabilă în acest răstimp în care îşi aşteaptă realizarea unui zâmbet complet nou si îmbunătăţit.

 

implant dentar baia mare, dentify baia mare, stomatolog baia mare, dentist baia mare

 

Dinţii temporari marca iDentify sunt de o calitate excepţională

 

Iar în cazul extracţiilor multiple pentru amplasarea mai multor implanturi, clinica oferă un set foarte bun de dinţi temporari, care sunt perfect funcţionali şi care arată foarte bine. Aceşti dinţi temporari ficşi sunt atât de bine realizaţi, încât seamănă într-un grad foarte ridicat cu coroanele pe suport de zirconiu, coroanele din zirconiu integral sau coroanele metalo-ceramice plasate prin cimentare sau înşurubare pe bontul natural sau pe bontul protetic al implantului.

 

Pentru dinţii din zirconiu, tehnologia computerizată CEREC, de ultimă generaţie, stă la dispoziţia pacienţilor Clinicii iDentify - Implant Dentar Baia Mare,  pentru realizarea de coroane splendide, destinate acoperirii supragingival a bonturilor protetice ale implanturilor dentare.

 

Un exemplu concret de zâmbet nou într-o singură zi

 

Astfel, la clinică se poate prezenta un pacient cu dinţi grav afectaţi şi slăbiţi, pentru refacerea dentară. De când suportă suferinţa s-a obişnuit chiar şi cu durerea, suportând-o la un prag foarte ridicat, ceea ce, firesc, nu este un lucru normal şi care îi afectează negativ întreg organismul.

 

Iar pacientul a rezistat în această situaţie precară şi anormală cu poate mai bine de 5 ani de zile mai mult decât ar fi trebuit, însă motivul pentru a făcut-o pare unul foarte pertinent: nu a conceput să-şi poată trăi viaţa cu o proteză…

 

Temerea lui cu privire la purtarea unei proteze după efectuarea extracţiei dentare l-a facut să-şi suporte dinţii infectaţi şi defectuoşi cât de mult timp a putut mai mult, în pofida problemelor pe care prezenţa în continuare în gura lui a acestor dinţi le ridicau.

 

Aflând de potenţialul Clinicii Identify din Baia Mare, convins de capacitatea corpului medical de aici de a-i implementa cel mai bun tratament posibil şi, mai ales, de a elimina purtarea pe parcursul tratamentului a unei proteze, pacientul a venit şi a solicitat serviciul medical specialiş-tilor de aici.

 

Medicii stomatologi ai clinicii se vor fi putând apleca (şi, fireste, în afara exemplului nostru ipotetic că au făcut-o în nenumărate cazuri) cu deplina responsabilitate care îi caracterizează asupra cazului. Va urma o cercetare minuţioasă a situaţiei sale dentare, conceperea unui plan de tratament care va include îndepărtarea tuturor dinţilor necorespunzători şi înlocuirea lor cu implanturi dentare în aceeaşi zi.

 

Apoi, oferirea unor dinţi temporari ficşi, fixaţi prin înşurubare pe implanturi tot în aceeaşi zi. Astfel, pacientului i se garantează ieşirea din clinică cu un zâmbet complet transformat, complet nou şi capacitatea de a mesteca normal chiar în aceeaşi zi.

 

După perioada de refacere urmează amplasarea şi fixarea dinţilor permanenţi, finali

 

După această etapă, va urma o perioadă de 3-6 luni pentru refacerea completă a gingiilor în zonele afectate de operaţiile micro-chirurgicale. Abia după vindecarea completă a osului şi ţesuturilor dinţii temporari vor putea fi înlocuiţi cu dinţii permanenţi, finali.

 

Cu diferenţa, desigur, că dinţii finali sunt mai aspectuoşi şi mai rezistenţi decât dinţii temporari, fiind lucraţi pe îndelete şi cu mai multă grijă pentru calitatea lor definitivă.

 

Astfel, teama pacientului de proteză va putea să fie înlocuită, în spaţiul temporal al aceleiaşi zile, cu proceduri stomatologice care, în intervalul 9:00 dimineaţa şi 16:00 după-amiaza, îi pot furniza acestuia un zâmbet ce efectiv îi schimbă viaţa, realizarea unui vis care nu credea a putea fi realizabil vreodată şi înlocuirea unor dinţi infectaţi şi vătămaţi care îi afectau constant starea de sănătate a întregului organism.

 

Atunci când aţi pierdut unul sau mai mulţi dinţi şi doriţi înlocuirea lor într-o manieră optimă, nu ezitaţi nici o clipă în a consulta specialiştii cu vastă experienţă şi activitate performantă ai Clinicii iDentify - Implant Dentar Baia Mare, care vă aşteaptă cu căldură, deplin profesionalism şi cel mai bun raport calitate-preţ al tratamentelor!

Programează-te acum pentru o consultație la iDentify - Implant dentar Baia Mare!

implant dentar baia mare, stomatologie baia mare, dentist baia mare, dentify baia mare

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.