Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Ce trebuie să știi înainte de a-ți pune implanturi dentare

implant dentar baia mare, implantologie baia mare, clinica stomatologica identify baia mare

 

Implanturile dentare reprezintă cea mai modernă și eficientă metodă de a înlocui unul sau mai mulți dinți lipsă. Cu toate acestea, este important să luați în calcul cateva aspecte înainte de a vă decide asupra unui astfel de tratament. În cele ce urmează, vom vorbi despre aspectele pe care trebuie să le luați în cont înainte de a apela la serviciile unui medic implantolog.

 

 

Care este scopul acestei proceduri?

 

Implanturile dentare pot fi benefice pentru orice persoană care se confruntă cu pierderea dinților sau cu o sănătate orală sub așteptări. Operația este rapidă și ușoară, ceea ce înseamnă că puteți avea un zâmbet complet în cel mai scurt timp! Șurubul din titan pe care îl folosim funcționează ca rădăcina naturală a dintelui dumneavoastră. Nu numai că acest produs este biocompatibil cu corpul dumneavoastră, dar imită și un dinte real prin atașarea unei coroane dentare deasupra.

 

 

Care sunt câteva avantaje pe care le oferă?

 

Implanturile dentare sunt mai confortabile decât punțile dentare și protezele detașabile, datorită aspectului și senzației lor naturale. Cu ajutorul implanturilor, puteți mânca tot ce doriți fără restricții, puteți căpăta din nou încredere cu un zâmbet complet și vă puteți simți bine să vorbiți liber.

 

În plus, implantul dentar se va completa perfect cu ceilalți dinți. Prin urmare, veți putea mesteca corect alimentele și vă va ajuta la digestie - ceea ce va avea un impact pozitiv asupra sănătății dumneavoastră în general.

 

 

Cine poate beneficia de acest tratament?

 

La această întrebare poate fi dificil de răspuns, deoarece cazul fiecărui individ este diferit. Cu toate acestea, tratamentul cu implanturi dentare poate fi pentru dumneavoastră dacă vizitați mai întâi un implantolog pentru o consultație.

 

După evaluarea cazului dumneavoastră individual, medicul vă va recomanda cea mai bună strategie terapeutică pentru dumneavoastră. Pentru a introduce implanturile dentare în os, medicul va face o mică incizie în gingie.

 

Dacă este necesar, chirurgul poate recomanda adăugarea de os pentru a se asigura că implantul are suficient suport pentru a rămâne pe arcadă. Este important de reținut că se va folosi anestezia pe toată durata procedurii, astfel încât nu veți simți nicio durere sau disconfort.

 

 

Cum este recuperarea dupa tratamentul cu implant dentar?

 

Indiferent dacă aveți nevoie de un singur implant sau de o reconstrucție dentară, implantologul vă va sugera medicamente pentru a atenua disconfortul postoperator. O recuperare rapidă și fără complicații depinde de respectarea indicațiilor medicului dumneavoastră.

 

Respectarea ghidurilor dietetice este esențială. Se recomandă o dietă semilichidă, iar alimentele puternice sau picante trebuie evitate cu totul. Aceasta include, de asemenea, băuturile alcoolice și gazoase, precum și produsele lactate, cum ar fi laptele, brânza și iaurtul.

 

Meritați implanturi dentare de cea mai bună calitate disponibilă, iar la clinica Identify sănătatea pacienților noștri este cel mai important lucru. Avem o echipă de chirurgi experimentați care vor discuta cu dvs. pentru a găsi soluția perfectă pentru nevoile dvs.

 

Vrem să vă ajutăm să obțineți zâmbetul frumos pe care îl meritați, de aceea, venim cu opțiuni financiare flexibile. Contactați-ne astăzi pentru o consultație și vom fi bucuroși să vă răspundem la orice întrebare pe care o aveți despre serviciile noastre.

Programează-te pentru o consultație la iDentify - Dentist Baia Mare!

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.