Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

5 motive pentru care pacienții iubesc implanturile dentare

Implanturile dentare sunt una dintre cele mai populare proceduri de restaurare dentară din întreaga lume. În acest articol pe blog vom discuta 5 motive pentru care pacienții care ne-au trecut pragul, iubesc acest tratament.

 

implant dentar baia mare, clinica stomatologica identify baia mare

 

 

Aceasta este una dintre cele mai atractive caracteristici. Deoarece implanturile dentare sunt făcute să arate și să se simtă ca dinții naturali, acestea reprezintă o alegere excelentă pentru persoanele care doresc să-și refacă zâmbetul fără să arate sau să simtă că au lucrări dentare efectuate.

 

Implanturile dentare oferă, de asemenea, o varietate de opțiuni de restaurare care pot îmbunătăți aspectul estetic al danturii dumneavoastră, dar și cel funcțional.

 

 

Unul dintre avantajele implanturilor dentare este că sunt foarte rezistente datorită materialelor de înaltă calitate din care sunt făcute, dacă sunt îngrijite corespunzător. Spre deosebire de alte restaurări dentare, implanturile dentare nu necesită înlocuire sau ajustare în timp.

Acest lucru înseamnă că vă puteți bucura de noul dvs. zâmbet timp de mulți ani, fără să vă faceți griji că se va rupe sau va cădea.

 

  • Implanturile dentare sunt ușor de întreținut

 

Un alt avantaj major al implanturilor dentare este că sunt ușor de întreținut și de îngrijit. Spre deosebire de protezele sau de punțile dentare, implanturile dentare nu necesită îngrijire sau curățare specială. Puteți să le periați și să folosiți ața dentară așa cum ați face-o cu dinții naturali, iar acestea vor rămâne sănătose și vor arăta minunat ani la rând.

 

Un periaj de minim 2 ori pe zi, dimineața și seara, folosirea apei de gură și a aței dentare, poate fi rețeta de succes pentru intreținerea implanturilor dvs. dentare.

 

  • Implanturile dentare vă pot reda zâmbetul și vă pot spori încrederea în sine

 

Unul dintre cele mai importante motive pentru care pacienții iubesc implanturile dentare este acela că acestea le pot reface zâmbetul și le pot spori încrederea în sine. Implanturile dentare sunt o modalitate excelentă de a înlocui dinții lipsă și de a vă îmbunătăți aspectul estetic, dar și cel funcțional.

Atunci când aveți un zâmbet frumos și încrezător, acesta poate afecta fiecare aspect al vieții dumneavoastră într-un mod pozitiv.

 

  • Implanturile dentare sunt o soluție rentabilă pentru dinții lipsă

 

Un alt motiv pentru care pacienții sunt mulțumiți de implanturile dentare este faptul că acestea sunt o modalitate eficintă din punct de vedere economic pentru dinții lipsă. Spre deosebire de alte restaurări dentare, implanturile dentare nu necesită înlocuire sau ajustare în timp.

 

Acest lucru înseamnă că vă puteți bucura de noul dvs. zâmbet timp de mulți ani, fără să vă faceți griji că acestea se vor rupe, deci nu va trebui să cheltuiți bani pentru a le schimba des.

 

Medicii implantologi de excepție din clinica stomatologică Identify, vă recomandă să nu amânați în mod nejustificat unicul tratament care vă poate readuce zâmbetul pe buze din cauza unor lucruri înțelese greșit. Puteți solicita oricând o programare în cabinetele noastre pentru a fi informat în mod corect despre tot ce presupune tratamentul cu implant dentar în Baia Mare. Vă așteptăm cu drag pentru o programare!

Programează-te pentru o consultație la iDentify - Dentist Baia Mare!

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.