Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Fațete dentare Baia Mare? iDentify îți oferă tratamentul cu fațete dentare!

 

Fațete dentare Baia Mare? Ei bine, da! Clinica iDentify și-a propus să înfrumusețeze zâmbetele baimarenilor, prin cel mai avangardist tratament de estetică dentară: fațetele dentare.

 

Suntem aici pentru voi, în Baia Mare, un oraș frumos, pe care visăm să îl umplem de zâmbete frumoase!

Prin fațete dentare poți obține rapid "zâmbetul de vis", fiind un tratament foarte solicitat de starurile de la Hollywood sau cele din show-biz.

 

În prezent, în condițiile avansărilor tehnologice în medicina dentară, tratamentul a devenit accesibil tuturor, înfrumusețând zâmbetele ale din ce în ce mai multor oameni.

 

Dantura frumoasă ne oferă un zâmbet agreabil, făcându-ne mult mai relaxați, încrezători în propria persoana, siguri pe noi ți mult mai îndrăzneți.

 

Un zâmbet larg, din inimă, ne poate ajuta enorm să ne facem placuți în ochii celorlalți și chiar să ne simțim mai bine. Mai mult de 50% dintre oameni afirmă ca zâmbetul este primul lucru de care se simt atrași atunci când cunosc o nouă persoană.

 

Dar zambetul frumos și sănătos nu atrage doar priviri admirative, ci te face să arați și mai tânăr. Cu cât dinții își pierd din strălucire și din albul natural, cu atât vei părea mai în vârstă și mai neîngrijit.

 

Nu poți da timpul înapoi în mod efectiv, dar o poți face la nivel de imagine. Fără să vrem, asociem dinții albi și sănătoși cu o persoană tânără.

 

Astfel, dinții perfect drepți și albi te ajută să arați cu 10 ani mai tânăr.

 

Așadar, îți dorești și tu să ai un zâmbet superb ? Poți îndrăzi să visezi pentru că acum ai ocazia să îl obții, prin tratamentul cu fațete dentare Baia Mare, chiar în orașul tău.

 

Echipa de profesioniști în estetică dentară ai reputatei clinicii iDentify îți poate împlini visul.

 

Ce sunt mai exact fațetele dentare?

Fațetele dentare sunt niște foițe subțiri de ceramică sau zirconiu, ca niste scoici finuțe, ce îmbracă dinții, făcându-i să arate perfect.

 

Fațetele dentare libere, necimentate, sunt foarte fragile, însă o dată aplicate pe dinte crează un corp comun cu acesta și devin extrem de rezistente.

Acestea reprezintă un adevarat scut pentru suprafată externă a dintelui, sigilând suprafața acoperită împotriva cariilor.

 

În ce fel îți pot modifica fațetele dentare aspectul dinților?

Fațetele pot masca la perfecție defectele sau imperfecțiunile dintilor, de culoare, formă sau poziție, în raport cu ceilalți dinți.  

Procesul de creare a fațetelor perfecte pentru tine va începe cu analiza trăsăturilor feței și a zâmbetului tău. Urmează modelarea computerizată a designului fațetelor și simularea rezultatului, astfel obținem armonia, dimensiunea, poziția și forma ideală a dinților viitori.

 

Specialiștii noștri vor ține cont de culoarea dinților tăi naturali, de culoarea pe care ți-o dorești și de cea care i se potrivește tonului pielii, de trăsături și fizionomie pentru ca fațetele să ți se potrivească perfect și să fie cât mai naturale.

 

Spune așadar adio temerilor legate de felul în care vei arăta după tratament și îmbrățisează încă din momentul consultului încrederea în tine și în faptul că îți putem împlini visul.

Deosebit de important este faptul ca tu îți poți vedea dinainte viitorul zâmbet, putând modifica anumite aspecte, până când obținem zâmbetul perfect, mult dorit.

 

În ce constă efectiv procedeul de aplicare a fațetelor dentare ?

Fațetele dentare sunt de două tipuri, unele necesită pregătirea dinților în prealabil, iar celelalte (no prep), sunt aplicate fără pregătirea suprafeței dinților, prin simpla lipire.

 

Pregătirea dinților pentru aplicarea fațetelor constă în șlefuirea fină, minimă, de ordinul zecimilor de milimetri, a suprafeței dintelui pentru ca fațetele să fie aliniate perfect.

 

Urmează aplicarea fațetelor, prin intermediul unui adeziv ce le fixează de dinți.

Pregătirea dintelui și aplicarea adezivului sunt procese nedureroase, însă, la cererea pacientului, poate fi efectuată sub anestezie.

 

Fațetele “no prep” sunt aplicate fără șlefuire, prin lipire direct de suprafața dinților.

iDentify îți pune la dispoziție tratamentul cu fațete dentare Baia Mare, prin folosirea celor mai noi tehnologii și tehnici medicale și a celor mai calitative materiale, inclusiv în domeniul esteticii dentare:

  • Fațete dentare din ceramică integrală E-MAX;
  • Fațete dentare din zirconiu;
  • Fațete dentare din ceramică hibrida Estenia

 

Vă oferim tratamente de cea mai înalta calitate, în cel mai scurt timp și cu posibilitatea achitării în rate.

 

 

 

 

Programează-te acum!

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.