Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Faţetele dentare Snap-On Smiles nu sunt potrivite în cazul dinţilor prost poziţionaţi

Oamenii, în general (fără specific de naţionalitate), caută în permanență noi modalități de a părea mai tineri și mai atrăgători, iar zâmbetul reprezintă mai întotdeauna primul pas al acestor demersuri.

 

Nu este de mirare că stomatologia cosmetică reprezintă în lume o industrie deosebit de profitabilă – iar când afirmăm acest lucru ne referim la cifre de miliarde.

 

Printre cele mai utilizate mijloace de soluţionare a problemelor cosmetice dentare se numără faţetele dentare şi implanturile. Acestea pot contribui practic cel mai eficient în restaurarea zâmbetului dvs. (dentist Baia Mare)

 

Zâmbete instantanee, la un preţ mai mic

 

Pentru aceştia, o soluţie foarte la îndemână şi valoroasă o reprezintă aşa numita restaurare “instantanee” a  zâmbetului, care se realizează prin tehnologia faţetelor dentare Snap-On Smile.

 

Aceste faţete dentare nu reprezintă o soluţie permanentă, precum anterioarele menţionate, ci o soluţie pe care dvs. aveţi capacitatea să o controlaţi în privinţa momentului ei de acţiune, căci astfel de faţete sunt manipulate (puse, scoase, repuse) de către dvs., fără intervenţia medicului.

 

Aceste aşa numite “zâmbete instantanee” sunt deosebit de căutate în domeniul stomatologiei cosmetice. Sunt, deci, dispozitive detaşabile, care se potrivesc perfect peste dinții dvs. naturali, corectând sau reducând imperfecțiunile (dentist Baia Mare).

 

Ele produc, deci, o substanţială îmbunătăţire cosmetică dentară cu un efort minim din toate punctele de vedere. Nu trebuie decât să vă fie luată o amprentă a situaţiei dentare existe (negativul), pentru ca pe baza ei, tehnicianul dentar din laborator să realizeze modelul în ghips (pozitivul), pe care va lucra faţetele în mod personalizat.

 

Astfel, nu mai este nevoie de şlefuirea smalţului, a suprafeţei dentare primitoare de faţetă, ca în cazul celorlalte tipuri de faţete provizorii sau definitive din porţelan sau compozit.

 

Mai aveţi de aşteptat o săptămână sau două (uneori trei) şi lucrarea este gata de a vă fi montată. Tratamentul este gata: aveţi un zâmbet nou şi, odată cu el, o altă vârstă! (dentist Baia Mare)

 

Pe lângă calităţile indiscutabile ale noului zâmbet, diferenţa de preţ fată de o faţetă clasică, permanentă de porţelan este substanţială, în sensul nivelului mult mai redus al costului.

 

fatete dentare baia mare, dentist baia mare, identify baia mare, fatete dentare baia mare pret

 

Efectul trebuie întreţinut cu o riguroasă îngrijire igienică

 

Dar nu vă bizuiţi numai pe frumuseţea zâmbetului – un vis de venit realitate –, căci doar calitatea dispozitivului nu este suficientă pentru menţinerea lui la acelaşi nivel performant.

 

Chiar dacă faţetele Snap-On Smile aderă perfect, compact, ermetic am putea spune pe dinţii dvs. naturali, nu este neobişnuit ca bacteriile producătoare de carii să se acumuleze sub ele şi să îşi producă efectele nocive asupra structurii dentare (dentist Baia Mare).

 

De aceea, îngrijirea danturii şi a dispozitivului este obligatorie; spălarea pe dinţi după fiecare masă se impune cu rigurozitate. Gradul lor de uzură este cel care indică oportunitatea înlocuirii lor, după o anumită perioadă de timp, cu altele noi.

 

Reţineţi: tratamentul estetic nu este tratament ortodontic!

 

Trebuie însă ţinut cont de un lucru foarte important: înfrumuseţarea (corectarea, albirea etc.) nu reprezintă un progres decât în cazul celor cu dinţi bine poziţionaţi şi aliniaţi în arcadă.

 

Pentru ceilalţi candidaţi la un astfel de tratament, cei cu astfel de probleme, sau care doresc corectarea unor astfel de probleme ortodontice cu ajutorul faţetelor Snap-On Smile, acest tip de dispozitiv nu numai că nu are capacitatea de a aduce vreo corectură, ci, mai mult, accentuează defectul, atrăgând inevitabil atenţia asupra sa (dentist Baia Mare).

 

Iar clinica de top iDentify, de larg prestigiu în oraşul Baia Mare şi nu numai, se poate ocupa cu aceeaşi responsabilitate şi eficienţă de oricare dintre tipurile de tratamente ce se impun a fi realizate, specialiştii de aici fiind profesionişti cu vastă expertiză clinică.

 

Nu ezitaţi în a solicita, în problema refacerii esteticii dinţilor dvs., sprijinul medicilor stomatologi cosmeticieni de înalt nivel profesional ai Clinicii iDentify (www.dentify.ro), specialişti care vă aşteaptă cu căldură, cu deplină responsabilitate şi cu cel mai bun raport calitate-preţ al unui serviciu stomatologic individualizat! 

Programează-te pentru o consultație la iDentify - Dentist Baia Mare!

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.