Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Faţetele dentare Snap-On Smile pot elimina intervenţia altor dispozitive dentare mai complicate

Avantajele utilizării tehnologiei Snap-On Smile

 

Cele mai importante avantaje ale utilizării tehnologiei aferente faţetelor dentare Snap-On Smile sunt:

 

  • Accesibilitatea tratamentului;
  • Neinvazivitatea tratamentului;
  • Proceduri uşor suportabile de către pacient.

 

Ca urmare, acest tip de tratament de cosmetică dentară reprezintă o foarte bună alternativă la procedurile dentare scumpe și invazive (eliminarea unui strat subţire de smalţ dentar natural, care este pierdut definitiv).

 

Nu folosește adezivi pentru fixarea faţetelor și este mult mai confortabil decât majoritatea protezelor parțiale sau totale. Folosește structura dinților naturali pentru ca feţetele, sau ansamblul de faţete, să fie menținute pe poziție, iar fixarea are loc rapid și ușor.

 

La clinica de elită iDentify, din Baia Mare, medicii stomatologi esteticieni lucrează cu deosebită pasiune pentru recondiţionarea zâmbetului dvs., inclusiv utilizând frecvent acest tip de tratament.  La clinica iDentify, tehnologia Snap-On Smile se simte la ea acasă (dentist Baia Mare)

 

Cine poate beneficia de o astfel de recondiţionare a zâmbetului?

 

Este vorba despre o tehnologie dentară avansată, elegantă, suplă, care poate interveni cu succes mai ales în cazurile în care pacientul evită, din diferite motive, prezenţa îndelungată în cabinet, contactul cu medicul sau cu mediul spitalicesc în general, ori prezintă o formă de anxietate cu privire la aceste aspecte, la durere, invazivitate etc.

 

În astfel de situaţii, tehnologia Snap-On Smile este cum nu se poate mai potrivită. Dinţii degra-daţi, care, în mod obişnuit, şi-ar primi proteza sau puntea dentară, cu faţetele Snap-On Smile îşi găsesc o restaurare rapidă, accesibilă şi de un efect indiscutabil. Iar acest lucru se întâmplă de ani de zile…

 

Faţetele dentare Snap-On Smile se folosesc pentru:

 

  • Găuri în dinţi;
  • Dinţi degradaţi;
  • Dinţi pătaţi;
  • Dinţi decoloraţi;
  • Pacienţii care nu pot primi implanturi sau punţi dentare;
  • Cei care doresc un zâmbet luminos şi, mai ales, uniform;
  • Utilizatorii de proteze care caută o alternativă mai discretă şi mai confortabilă;
     

Oferind lucrări personalizate şi de utilizare (scoatere, punere) personală, fără aportul doctorului,  fiind variat şi versatil, acest dispozitiv reprezintă, astăzi, una dintre favoritele tipuri de restaurări cosmetice dentare (dentist Baia Mare).

 

El vă poate ajuta să vă simțiți mai confortabil, mai mulţumiţi, mai încrezători în sine și pe deplin conştienţi de noua calitatea a zâmbetului dvs. Un astfel de dispozitiv este rezistent și poate dura, cu o îngrijire corespunzătoare, până la cinci ani de utilizare constantă.

 

Toate aceste atribute fac din acest tip de tratament unul favorit pentru cei care doresc îmbună-tățiri subtile, elegante ale zâmbetului lor şi care nu implică proceduri costisitoare și dureroase.

 

fatete dentare, fatete dentare baia mare, fatete dentare baia mare pret

 

Care este candidatura de vârstă pentru un astfel de tratament?

 

Nu există limite de vârstă pentru accederea la un tratament estetic cu faţete Snap-On Smile. Palierul de eligibilitate pentru un astfel de tratament se referă la o largă întindere de vârstă.

 

Este confortabil, neinvaziv, delicat și util în îmbunătăţirea aspecetului danturii dvs., a zâmbetului personal. Exsită şi kit-uri de curăţare la domiciliu, pe care pacientul le poate utiliza cu încredere (dentist Baia Mare).

 

De faţetele dentare Snap-On Smile pot beneficia, în egală măsură, adulţii şi seniorii. Snap-On Smile reprezintă o promisiune care întotdeauna se bucură de garanţia îndeplinirii.

 

Nu toată lumea este bună candidată la montarea unui implant; dar aceasta nu înseamnă că pentru acei oameni nu există soluţie. Snap-On Smile, şi în acest caz, reprezintă o minunată soluţie restauratoare, cosmetică – iar aceasta, fără intervenţia chirurgicală care produce teamă (desigur, în afara importanţei ei clinice).

 

Câte ceva despre întreţinerea, pe mai departe, a faţetelor

 

Curățarea dispozitivului este simplă și ieftină. Produsele de curăţare pot fi achiziționate, uneori, chiar de la medicul dentist, iar utilizarea lor poate înlocui su succes curăţirile clinice în regim de una/şase luni.

 

Instrumentele tipice de utilizat pentru curăţare faţetelor Snap-On Smile sunt o soluție de curățare brevetată și un gel anti-bacterian. Acestea nu sunt oferite direct consumatorului, dar pot fi cumpărate cu ușurință, de multe ori, chiar de la medicul stomatolog la care vă trataţi din punct de vedere estetic (dentist Baia Mare).

 

De asemenea, faţă de pătarea curentă a dinţilor naturali, alimentele şi băuturile colorate

nu reprezintă un pericol pentru faţetele Snap-On Smile, căci trusa de curăţare vă stă eficient şi confortabil la dispoziţie oricând credeţi că aveţi nevoie de ea.

Singurul produs alimentar de care trebuie să aveţi grijă în mod special este reprezentat de alimentele ultra lipicioase: chewing gum, caramele etc. Vă puteţi bucura de gustul lor numai cu faţetele scoase de pe dinţi (repuse ulterior).

 

Cu o atentă curăţare uşoară, faţetele Snap-On Smile pot dura câţiva ani buni, la o uzură redusă.

Materialele durabile, împreună cu designul, asigură o funcționare adecvată pe o durată între trei şi cinci ani înainte de a lua în considerare schimbarea lor, pentru o înnoită îmbunătăţire a zâmbetului personal (dentist Baia Mare).

 

Pentru a deschide calea de acces către acest tip de tratament novator, nu aveţi de făcut decât să stabiliţi o primă vizită la unul dintre medicii esteticieni ai clinicii iDentify, din Baia Mare, cel care vă va oferi, profesionist, şi noţiunile de bază privitoare la tehnologie.

 

Nu ezitaţi în a solicita, în problema refacerii esteticii dinţilor dvs., sprijinul medicilor stomatologi cosmeticieni de înalt nivel profesional ai Clinicii iDentify (www.dentify.ro), specialişti care vă aşteaptă cu căldură, cu deplină responsabilitate şi cu cel mai bun raport calitate-preţ al unui serviciu stomatologic individualizat!

Programează-te pentru o consultație la iDentify - Dentist Baia Mare!

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.