Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Faţetele dentare înfrumuseţează şi restaurează în acelaşi timp

Există o diferenţă de preţ între furnirurile ceramice şi furnirurile compozite, iar diferenţa de preţ justifică diferenţa calitativă: furnirurile ceramice sunt mai aspectuoase, mai durabile şi mai rezistente la pete.

 

De asemenea, preţul este raportat şi la complexitatea şi durata confecţionării lor: faţetele compozite sunt aplicate de către medic într-o singură şedinţă, pe când faţetele ceramice sau cele de porţelan sunt lucrate cu atenție într-un laborator de tehnică dentară înainte de aplicare.

 

De aceea faţetele de compozit sunt mai accesibile ca preţ.

 

Faţetele ceramice (numite şi furniruri) sunt foi subțiri de porțelan care se potrivesc pe suprafaţa dinților, prezentând un aspect al lor luminos de fiecare dată când deschideți gura sau zâmbiţi.

 

Dacă dinții dvs. sunt sănătoși, dar au o formă ușor neuniformă sau prezintă goluri mici ori decolorări, aceasta poate fi o soluție excelentă, deoarece, în acelaşi timp, tratamentul şi albeşte şi remodelează dinţii (stomatologie Baia Mare).

 

Cele două efecte sunt simultane. Procedura necesită, în general, două vizite – una pentru a realiza o amprentare a dinților și o a doua pentru a plasa şi lipi fațetele la locul lor (pe suprafaţa vizibilă a dintelui).

 

pet fatete ceramice baia mare, fatete ceramice, fatete ceramice baia mare

 

Costul tratamentului estetic trebuie discutat cu medicul stomatolog

 

Însă costul unui astfel de tratament estetic depinde, per global, şi de numărul de dinţi pe care îi doriţi înfrumuseţaţi ori restauraţi cu astfel de mici şi valoroase piese, care vă aduc dantura într-o cu totul altă lumină.

 

Practic, trebuie să înmulţiţi preţul unei faţete, aferente unui dinte, cu numărul de dinţi pe care îi doriţi acoperiţi: poate fi vorba de un grup de mai mulţi dinţi sau de toţi dinţii. În acest caz, costul  întregului tratament va fi, desigur, mult mai ridicat.

 

Dar cel mai recomandat este să discutaţi aceste aspecte cu medicul stomatolog estetician al clinicii, sub tratamentul căruia vă aflaţi sau intenţionaţi să vă aflaţi. El vă va acorda cea mai bună consiliere în această privintă şi vă va prezenta şi posibilitatea de a beneficia de planuri de reduceri sau de plată eşalonată a tratamentului (stomatologie Baia Mare).

 

Situaţia clinică particulară trebuie evaluată în cabinet

 

Chiar şi informaţiile asupra costului prezente pe website-ul clinicii nu sunt relevante până când situaţia dvs. clinică nu este analizată şi evaluată de către medicul stomatolog estetician. Numai el poate şti dacă acel dinte sau dinţi sunt potriviţi cu aplicarea acestui tratament de înfrumuse-ţare, dar, în acelaşi timp, şi de corectare a feluritelor defecţiuni dentare.

 

Furnirurile provizorii costă mai puţin și pot acoperi mai mulți dinți la un preţ fix, care nu variază în funcţie de diverşi factori.

 

Luaţi în considerare planurile de plată ale clinicii înainte de începerea tratamentului!

 

După cum am menţionat, clinicile pun la dispoziţie o gamă largă de de metode de plată disponibile, astfel încât puteți beneficia de sprijinul eşalonării costului zâmbetului dvs. pe mai multe luni, pentru a vă face zâmbetul mai accesibil.

 

Dacă clinica la care vă trataţi are contract de asigurări cu casa sau compania dvs. de asigurări, costul tratamentului poate fi într-o anumită măsură acoperit de instituţie; dar asupra acestui lucru, de asemenea, trebuie să vă informaţi chiar înainte de începerea tratamentului în sine.

 

Clinica iDentify, din Baia Mare, vă pune la dispoziţie experţi stomatologi ai domeniului estetic, medici cu înaltă expertiză şi care realizeză faţete dentare ireproşabile din punct de vedere estetic şi al durabilităţii. La aceştia veţi găsi întreaga consiliere şi solicitudine de care aveţi nevoie. Prestigiul acestei clinci de top este justificat de calitatea actului medical de zi cu zi (stomatologie Baia Mare).

 

Medicii esteticieni ai Clinicii iDentify vă vor prezenta o serie de faţete dentare, din care, după ce le veţi studia, veţi alege, împreună cu medicul, varianta cea mai potrivită intenţiilor şi cazului dvs. clinic. Factorii care sunt de luat în calcul, în general, sunt: bugetul, timpul, efortul şi rezultatele.

 

Nu ezitaţi în a solicita, în problema refacerii esteticii şi funcţionalităţii dinţilor dvs., sprijinul medicilor stomatologi de înalt nivel profesional ai Clinicii iDentify (www.dentify.ro), specialişti care vă aşteaptă cu căldură, cu deplină responsabilitate şi cu cel mai bun raport calitate-preţ al unui serviciu stomatologic individualizat! 

Programează-te acum pentru o consultație la iDentify - Stomatologie Baia Mare!

pret fatete dentare ceramice, fatete dentare ceramice baia mare

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.