Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Articole   -   Fast&Fixed

Sistemul revoluționar de implanturi Fast&Fixed de la Bredent

fast&fixed de la bredent

 

Toți oamenii sunt îngrijorați de sănătatea lor orală. Nevoia pacienților de a avea o dantură frumoasă, dar și rezistentă este accentuată tot mai mult, deoarece cavitatea bucală este o parte foarte importantă a organismului, iar situația danturii unui om este cea care are un rezultat nu numai asupra corpului, dar și asupra încrederii în sine.

 

Dacă dantura nu are o estetică frumoasă, iar dinții își pierd din proprietățile elementare, atunci și viața omului se schimbă foarte mult.

 

Gândindu-ne la aceste lucruri, am ales să vorbim și în acest articol despre una dintre procedurile cele mai importante care au loc în cadrul clinicii noastre și anume sistemul revoluționar de implanturi Fast & Fixed de la Bredent.


Foarte mulți pacienți sunt aproape de a ajunge edentați total sau chiar se prezintă la cabinet în această situație. Aceștia au nevoie de o soluție care să nu presupună un timp îndelungat de așteptare sau costuri suplimentare.

 

Acestor pacienți, medicii din cadrul clinicii iDentify le oferă soluția sistemului revoluționar de implanturi Fast & Fixed de la Bredent.

 

Ce presupune sistemul revoluționar de implanturi Fast & Fixed de la Bredent?

SKY fast & fixed este revoluționar pentru că folosește osul pacientului și răspunde nevoilor acestuia. Nu mai este nevoie de operațiile de augumentare osoasă (decât în anumite cazuri), astfel se scurtează timpul tratamentului, dar și costul acestuia.

 

Putem spune că acest sistem revoluționar de implanturi Fast &Fixed de la Bredent a aparut încă din anii '80. Soluția dată de Ledermann® era plasarea unor implanturi lungi, care să aibă stabilitate primară foarte bună și unirea lor printr-o construcție bară, la scurt timp după operație, în așa fel încât tot ansamblul să funcționeze unitar.

 

Pacientul urma apoi să primească o proteză totală, mobilizabilă, care constituia soluția de protezare provizorie sau pe termen mediu. Acest concept nu îndeplinește una din vechile dorințe ale pacienților: dinți ficși în aceeași zi.

 

Prin aceasta soluție, pacientul trebuia să aibă vizite repetate la cabinetul stomatologic. Acest lucru reprezintă un dezavantaj atât pentru pacient, cât și pentru medic.

 

Conceptul lui Ledermann® a fost modificat de către Paulo Malo®. Acesta a venit cu ideea de a plasa implanturi mai lungi. Prin implementarea acestor implanturi mai lungi, crește stabilitatea primară, iar unindu-le într-o construcție pasivă, lipsită de tensiuni, obținem o punte provizorie, fixă.

 

Doctorului Georg Bayer îi datorăm SKY fast & fixed așa cum îl cunoaștem și prezentam astăzi. Conceptul dezvoltat împreună cu specialiștii bredent-medical este orientat către dorințele pacienților. Este optimizat protetic, iar construcția definitivă este posibilă cu mai multe variante protetice.

 

fast&fixed

 

Care sunt avantajele sistemului revoluționar de implanturi Fast & Fixed de la Bredent?

 • Cel mai mare avantaj al acestor implanturi Fast & Fix de la Bredent este că pacienții au posibilitatea ca într-o singură zi să aibă dinți ficsi, cu care își pot relua viața socială imediat.
 • Toate procedurile care sunt necesare pentru acest proces (extracție, implantare și restaurare) au loc într-o singură zi, printr-o singură intervenție.
 • Confortul oferit pacientului de acest tratament este fără egal tocmai prin faptul că acesta primește chiar în ziua singurei intervenții chirurgicale o construcție fixă, formată cel mai adesea din 10 dinți.
 • Nici macar în cazul onorariilor pentru implementarea acestui sistem de implanturi Fast & Fixed de la Bredent nu există un impediment pentru pacient. Prețul este fix și cunoscut de pacient înainte de începerea procedurii.

 

Care sunt caracteristicile sistemului de implanturi Fast & Fixed?

 • Tratament ușor – sunt evitate anumite proceduri care au loc în timpul unui implant obișnuit;
 • Sistemul de implanturi Fast & Fixed este revoluționar – datorită timpului foarte scurt de implementare;
 • Rapiditate – toate procedurile sunt realizate în aceeași zi;
 • Implanturi speciale – sunt folosite implanturi special realizate.
 • Numărul de implanturi – se folosește un număr redus de implanturi și anume 6 la maxilar și 4 la mandibular;
 • Implanturile laterale atât la maxilar, cât și la mandibular folosite în sistemul fast and fixed se vor insera înclinate în os la un unghi de 35 de grade, evitându-se astfel formațiuni anatomice importante;
 • Dantura va avea un aspect estetic foarte frumos – pacientul își poate alege atât culoarea, cât și forma danturii;
 • Durerea și sistemul fast and fixed – Grație anestezicelor moderne și tehnicilor de sedare folosite, durerea nu mai este o barieră pentru pacienții care vor opta pentru tratamentul fast and fixed!

 

Cine poate apela la sistemul revoluționar de implanturi Fast & Fixed de la Bredent?

 • persoanele care și-au pierdut toți dinții;
 • persoanele care sunt nevoite să poarte proteze dentare;
 • persoanele care mai au pe arcadă dinți sau rădăcini irecuperabile.

 

Scopul Clinicii iDentify este de a oferi pacienților săi o gamă largă de servicii stomatologice de înalta calitate, într-o ambianță plăcută, cu echipamente de ultimă generație.

 

În cadrul Clinicii iDentify  puteți beneficia de serviciile stomatologice cele mai moderne  disponibile la ora actuală, atât din punct de vedere estetic, funcțional, cât și al durabilității.

 

În cabinetul nostru, prin atenția și profesionalismul personalului, precum și prin ambientul modern, împreună cu tehnologia de ultimă generație, începând  de la aparatura pentru sterilizare, instrumentar și materiale, până la instalația de radiologie intraorală, prin toate acestea dorim să obținem o atmosferă placută și sigură pentru pacienții noștri.

Programează-te acum!

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.