Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Articole   -   Fast&Fixed

Scapă de grija dinților lipsă cu Sistemul Fast&Fixed

sistemul fast&fixed

 

Pentru echipa noastră este foarte important ca pacientul să se simtă cât mai bine în clinica iDentify. În cadrul unei consultații sau pe toată perioada de tratament stomatologic ne dorim ca tu să te simți cât mai confortabil și relaxat.

 

Stim că vizitele la medicul stomatolog nu se află printre lucrurile preferate ale oamenilor. Tocmai de aceea, Clinica iDentify a investit într-un personal cu o experiență vastă ce caută mereu să se dezvolte profesional pentru ca orice pacient să fie întotdeauna pe mâini sigure.

 

De asemenea, devotamentul și pasiunea cu care medicii iDentify își desfășoară activitatea au un rezultat benefic asupra pacientului, acesta simțind atmosfera caldă și prietenoasă.

 

Pentru noi, relația medic-pacient este foarte importantă.

 

Și pentru că noi vrem să te ajutăm în rezolvarea problemelor dentare, îți vom da un sfat sincer și important: chiar dacă teama de dentist te împiedică să îți rezolvi problemele dentare, la iDentify ai parte de tot sprijinul și încrederea de care ai nevoie. Problemele dentare, în fază incipienta, pot fi tratate mult mai ușor. Iar daca ai dinți lipsă, cu atât mai mult trebuie să ne vizitezi, deoarece iDentify îți pune la dispoziție o procedură rapidă, sigură și rezistentă de înlocuire a dinților lipsă.

 

sistemul fast&fixed

 

Sistemul revoluționar de implanturi SKY FAST & FIXED de la Bredent


Sistemul Fast & Fixed este revoluționar deoarece folosește osul pacientului și răspunde nevoilor acestuia. Nu mai este nevoie de operațiile de augmentare osoasă.

 

Astfel, se scurtează timpul tratamentului, dar și costul acestuia.

Acest sistem de implanturi a aparut încă din anii ’80. Soluția dată de Ledermann® era plasarea unor implanturi lungi care să aibă stabilitate primară foarte bună și unirea lor printr-o construcție bară, la scurt timp după operație, în așa fel încât tot ansamblul să funcționeze unitar.

 

Pacientul urma apoi să primească o proteză totală, mobilizabilă care constituia soluția de protezare provizorie sau pe termen mediu. Acest concept nu îndeplinește una din vechile dorințe ale pacienților: dinți ficși în aceeași zi.

 

Prin această soluție, pacientul trebuia să aibă vizite repetate la cabinetul stomatologic. Acest lucru reprezintă un dezavantaj atât pentru pacient, cât și pentru medic.

 

Conceptul lui Ledermann® a fost modificat de catre Paulo Malo®. Acesta a venit cu ideea de a plasa implanturi mai lungi. Prin implementarea acestor implanturi mai lungi, crește stabilitatea primară, iar unindu-le într-o construcție pasivă, lipsită de tensiuni, obținem o punte provizorie, fixă.

 

Doctorului Georg Bayer îi datorăm Sistemul Fast & Fixed așa cum îl implementăm în prezent. Conceptul dezvoltat împreună cu specialiștii Bredent-medical pune în prim plan dorințele pacienților. Este optimizat protetic, iar construcția definitivă este posibilă cu mai multe variante protetice.

 

Caracteristicile Sistemului Fast & Fixed

  • Tratament ușor – sunt evitate anumite proceduri care au loc în timpul unui implant obișnuit;
  • Sistemul Fast & Fixed este revoluționar – datorită timpului foarte scurt de implementare;
  • Rapiditate – toate procedurile sunt realizate în aceeași zi;
  • Implanturi speciale – sunt folosite implanturi special realizate;
  • Numarul de implanturi – se folosește un număr redus de implanturi și anume 6 la maxilar și 4 la mandibular;
  • Dantura va avea un aspect estetic foarte frumos – pacientul își poate alege atât culoarea, cât și forma danturii
  • Durerea și Sistemul Fast & Fixed – Grație anestezicelor moderne și tehnicilor de sedare folosite, durerea nu mai este o barieră pentru pacienții care vor opta pentru tratamentul fast and fixed!

 

Scopul Clinicii iDentify este de a oferi pacienților săi o gamă largă de servicii stomatologice de înaltă calitate, într-o ambianță plăcută, cu echipamente de ultimă generație.

 

În cadrul Clinicii iDentify puteți beneficia de serviciile stomatologice cele mai moderne  disponibile la ora actuală, atât din punct de vedere estetic, funcțional, cât și al durabilității.

 

În clinica nostră, prin atenția și profesionalismul personalului, precum și prin ambientul modern, împreună cu tehnologia de ultimă generație, începând  de la aparatura pentru sterilizare, instrumentar și materiale, până la instalația de radiologie intraorală, prin toate acestea dorim să obținem o atmosferă plăcută și sigură pentru pacienții noștri.

Programează-te acum!

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.