Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Articole   -   Fast&Fixed

Întrebări frecvente despre implanturile dentare Fast and Fixed

implant dentar baia mare, fast and fixed baia mare, implantologie baia mare, clinica identify

 

Dacă vă gândiți la implanturi dentare Fast and Fixed, este posibil să aveți o mulțime de întrebări despre acest întreg proces. Implanturile dentare de acest tip pot fi o modalitate excelentă de a înlocui dinții lipsă, dar există câteva lucruri pe care trebuie să le știți înainte de a le alege.

 

În această postare pe blog, vom răspunde la unele dintre cele mai frecvente întrebări despre implanturile dentar, pe care pacienții le adresează atunci când ajung în clinica noastră. Vom discuta ce sunt, cum funcționează și care sunt beneficiile obținerii lor.

 

De asemenea, vom risipi câteva mituri comune despre implanturile dentare. Așadar, dacă sunteți curioși în legătură cu implanturile dentare Fast and Fixed, continuați să citiți!

 

#1. Ce înseamnă implanturile dentare Fast and Fixed?

 

"Fast and Fixed" este un termen folosit pentru a descrie serviciile oferite de Bredent. În domeniul medical, aceste tipuri de lucrări se numesc "dinți într-o singură zi", ceea ce înseamnă că implanturile și lucrările temporare pot fi inserate în doar 24 de ore.

 

În majoritatea cazurilor, implanturile sunt inserate în os. Pacientul primește o restaurare protetică  temporară fixă și se așteaptă între 3 și 6 luni pentru ca osteointegrarea (fuziunea) să se formeze între implant și os. Odată ce această perioadă s-a încheiat, atunci poate fi atașată lucrarea (proteza) finală.

 

 

#2. Care sunt beneficiile implanturilor dentare Fast and Fixed?

 

Există mai multe avantaje ale acestei proceduri, iar acestea sunt imediate, atât în ceea ce privește efectele emoționale, cât și cele fizice. Ele sunt uimitoare, deoarece tratamentul este sigur, rapid și nedureroas pentru pacient.

 

Pentru o persoană care nu are dinți deloc sau care poartă o proteză dentară mobilă, impactul pe care îl au implanturile dentare Fast and Fixed îi poate schimbă viața. Același lucru este valabil și pentru pacienții care au dinții naturali compromiși și care se confruntă cu un disconfort imens (din cauza unor lucruri precum ruperea, slăbirea sau durerea). Aceștia vor scăpa brusc de toată durerea de până acum și vor putea zâmbi din nou - lucru pe care poate că nu l-au mai putut face de mult timp.

 

 

#3. Cand este necesar sa apeleze pacientii la implanturile dentare Fast and Fixed?

 

  • Atunci când dinții naturali sunt compromiși în totalitate și nu mai pot susține un alt tip de lucrare
  • Atunci când este necesară purtarea unei proteze

 

 

#4. Ce investigații se fac pentru a se stabilii dacă este indicat tratamentul cu Fast and Fixed?

  • Istoricul medical al pacientului
  • Analiza clinică
  • Investigații radiologice
  • Analize
  • Medicamentație și analizarea diferitelor afecțiuni active ale pacientului

 

 

#5. Exista posibilitatea ca un implant sa fie respins?

 

Implantul este realizat din titan,  un material perfect biocompatibil cu orice țesut uman. Nu s-a demonstrat științific faptul că ar exista reacții alergice la acest material, așadar, nici implanturile Fast and Fixed nu sunt respinse de către organism.

 

Meritați implanturi dentare de cea mai bună calitate disponibilă, iar la clinica Identify sănătatea pacienților noștri este cel mai important lucru. Avem o echipă de chirurgi experimentați care vor discuta cu dvs. pentru a găsi soluția perfectă pentru nevoile dvs.

 

Vrem să vă ajutăm să obțineți zâmbetul frumos pe care îl meritați, de aceea, venim cu opțiuni financiare flexibile. Contactați-ne astăzi pentru o consultație și vom fi bucuroși să vă răspundem la orice întrebare pe care o aveți despre serviciile noastre.

Programează-te pentru o consultație la iDentify - Dentist Baia Mare!

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.