Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Articole   -   Fast&Fixed

Implant dentar total SKY FAST&FIXED!

fast&fixed

 

Implant dentar total în Baia-Mare? Cea mai bună opțiune pentru tine este iDentify.

Implantul dentar total al sistemului SKY FAST & FIXED schimbă viața pacientului într-o zi!

Deoarece știm că timpul este cel mai prețios pentru pacienții noștri și că de asemenea vizitele la dentist nu sunt pe lista lucrurilor preferate ale oamenilor, iDentify valorifică aceste lucruri în cadrul acestui implant dentar SKY FAST & FIXED de la Bredent.

 

Având la bază o tehnologie nouă, existând numai beneficii pentru pacient, acest implant dentar din cadrul sistemului Fast & Fixed este o alegere perfectă pentru rezolvarea într-un timp cât mai scurt a problemelor dentare.

Sistemul de implant dentar total Fast & Fixed de la Bredent Germania este liderul pe piață în tehnologia „dinți într-o zi” și este utilizat cu succes de peste 20 de ani.

 

De asemenea, SKY FAST & FIXED este recunoscut și folosit în întreaga lume, având ca rezultat numai pacienți încântați ce și-au putut recupera zâmbetul în doar o singura zi.

 

Sistemul de la Bredent presupune realizarea procedurii de implantare, crearea și montarea întregii lucrări fixe pe implant, toate în aceeași zi.

 

Toate procedurile pentru realizarea acestui implant dentar total (extracțiile, sterilizarea osului, aplicarea implanturilor și confecționarea lucrării provizorii) sunt realizate în doar câteva ore.

 

Cel mai mare avantaj pe care îl aduce alegerea sistemului SKY Fast & Fixed de la Bredent este timpul foarte scurt de acțiune. În doar o zi, pacienții vor avea o dantură cu dinți ficși. Astfel, viața lor este schimbată cu totul, pacienții putându-și relua activitățile și bucuria de a zâmbi.

 

Datorită plasării angulate a implanturilor, osul este valorificat la maxim și astfel se obține un perfect suport biomecanic pentru restaurarea provizorie.

 

Încărcarea imediată este posibilă și datorită conectării implanturilor într-o construcție pasivă - în acest caz o punte cimentată intraoral.

 

Execuția punții provizorii, perfect pasivă, se realizează într-un termen de circa 2 ore.

 

Restaurarea temporară permite negocierea între pacient și medic a unui calendar al viitoarelor vizite la cabinetul stomatologic, câștigând astfel timp suficient necesar realizării unei lucrari permanente de maximă calitate.

 

fast&fixed

 

Avantajele unui implant dentar total SKY FAST & FIXED

  • Cel mai mare avantaj al acestor implanturi Fast & Fix de la Bredent este că pacienții au posibilitatea ca într-o singură zi să aibă dinți ficși, cu care își pot relua viața socială imediat.
  • Toate procedurile care sunt necesare pentru acest proces (extracție, implantare și restaurare) au loc într-o singură zi, printr-o singură intervenție.
  • Confortul oferit pacientului de acest tratament este fără egal tocmai prin faptul că acesta primește chiar în ziua singurei intervenții chirurgicale o construcție fixă, formată cel mai adesea din 10 dinți.
  • Nici macar în cazul onorariilor pentru implementarea acestui sistem de implanturi Fast & Fixed de la Bredent nu există un impediment pentru pacient. Prețul este fix și cunoscut de pacient înainte de începerea procedurii.

 

De ce să alegi sistemul Fast and Fixed de la Bredent?

  • Rezultate imediate
  • Costuri reduse
  • Garanție îndelungată
  • Estetică avansată
  • Tehnologie și aparatură performantă
  • Implanturi de calitate
  • Un numar redus de implanturi (4 pentru mandibulă și 6 pentru maxilar), deci o intervenție mai puțin laborioasă decât inserarea unui implant pentru fiecare dinte în parte.
  • Evitarea intervențiilor de adiție osoasă, datorită poziției de inserare a implanturilor, ce permit valorificarea la maxim a osului existent.

 

fast&fixed

 

De ce să alegi iDentify?

  • Oferim soluții moderne pentru problemelor tale de sanătate și estetică dentară;
  • Găsim împreună cele mai bune metode de tratament în funcție de necesitățile și dorințele tale;
  • Pentru toate tratamentele din cadrul clinicii noastre se folosește o tehnologie performantă;
  • Echipa noastră este formată numai din medici specialiști;

ficiență și resposabilitate în efectuarea fiecărei proceduri.

 

Scopul Clinicii iDentify este de a oferi pacienților săi o gamă largă de servicii stomatologice de înalta calitate, într-o ambianță plăcută, cu echipamente de ultimă generație.

 

În cadrul Clinicii iDentify  puteți beneficia de serviciile stomatologice cele mai moderne  disponibile la ora actuală, atât din punct de vedere estetic, funcțional, cât și al durabilității.

 

În cabinetul nostru, prin atenția și profesionalismul personalului, precum și prin ambientul modern, împreună cu tehnologia de ultimă generație, începând  de la aparatura pentru sterilizare, instrumentar și materiale, până la instalația de radiologie intraorală, prin toate acestea dorim să obținem o atmosferă placută și sigură pentru pacienții noștri.

Programează-te acum!

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.