Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Articole   -   Fast&Fixed

Dantură refacută într-o singură ședință cu Fast&Fixed!

fast&fixed

 

Știm ca pacienții noștri nu au timp să petreacă în cabinetul stomatologic. Problemele de la nivelul danturii însă, nu pot fi lăsate deoparte, mai ales când intervine problema dinților lipsă. În acest articol o să detaliem soluția ideală pentru pacienții care prezintă lipsa dinților.

 

Sistemul Fast&Fixed de la Bredent presupune realizarea procedurii de implantare, crearea și montarea întregii lucrări fixe pe implant, toate în aceeași zi.


Această procedură este soluția ideală pentru toți pacienții care fie nu mai au niciun dinte, fie au mai mulți dinți mobili.

Într-o singură ședință se extrag dinții mobili, se poziționează implanturile și se realizează o lucrare provizorie.

 

Un alt avantaj prețios îl reprezintă traumatizarea osoasă minimă și prețul mult mai mic, față de situația clasică, în care se aplica între 10 și 12 implanturi.

 

Procedura de implantare a sistemului Fast&Fixed nu este foarte complicată.


Se plasează 4 implanturi la maxilarul inferior și o lucrare provizorie în aceeași ședință, urmând ca după un interval de 4-6 luni să se realizeze puntea definitivă.

 

La maxilarul superior se plasează 6 implanturi și o lucrare provizorie în aceeași ședință, iar puntea definitivă se realizează după un interval de 6-8 luni.

 

Sistemul Fast&Fixed de la Bredent îți oferă o multitudine de avantaje

  • O nouă dantură într-o singură zi – Sistemul de la Bredent presupune realizarea procedurii de implantare, crearea și montarea întregii lucrări fixe pe implant într-o singură ședință.
  • Preț fix – prețul sistemului Fast&Fixed este fix și cunoscut de către pacient încă de la începerea procedurii
  • Reluarea activității sociale – În doar o zi ai o dantură cu dinți ficși. Viața ta socială va fi schimbată în bine, deoarece poți interacționa cu cei din jurul tău fără să te gândești la estetica danturii tale și poți zâmbi fără nicio grija.
  • Poți mânca tot ceea ce îți dorești – dacă înainte trebuia mereu să fii atent ca alimentele pe care le consumi să nu fie prea tari, după Sistemul Fast&Fixed nu te vei mai gândi niciodată la asta. Pe lângă faptul ca este o procedură estetică, deoarece implanturile seamănă foarte mult cu dantura naturală, sistemul Fast&Fixed are și avantajul unei funcționalități și rezistențe foarte mari. Poți să mănânci liniștit tot ce îți dorești, fără să mai simți durere în momentul mușcăturii. Doar în primele 6 luni trebuie o atenție foarte mare la alimentație. Este indicat să consumați doar alimente de consistență mică (supe cremă, orez, paste, în nici un caz alimente dure). Este foarte important: implanturile nu se vindecă spontan în os, durează 6 luni.
  • Prețul final mai mic – față de procedura clasică, sistemul Fast&Fixed este o procedura mult mai ieftină, deoarece este nevoie de un număr mult mai mic de implanturi. Plus de asta, se folosește o tehnologie sigură și modernă.
  • Locul ideal – iDentify dispune de o aparatură modernă și o echipă specializată cu experiență clinică. Garantăm un rezultat final uimitor deoarece echipa noastră își desfășoară activitatea în domeniul stomatologic cu multă pasiune și devotament.

 

Scopul Clinicii iDentify este de a oferi pacienților săi o gamă largă de servicii stomatologice de înaltă calitate, într-o ambianță plăcută, cu echipamente de ultimă generație.

 

În cadrul Clinicii iDentify puteți beneficia de serviciile stomatologice cele mai moderne  disponibile la ora actuală, atât din punct de vedere estetic, funcțional, cât și al durabilității.

 

În clinica nostră, prin atenția și profesionalismul personalului, precum și prin ambientul modern, împreună cu tehnologia de ultimă generație, începând  de la aparatura pentru sterilizare, instrumentar și materiale, până la instalația de radiologie intraorală, prin toate acestea dorim să obținem o atmosferă plăcută și sigură pentru pacienții noștri.

Programează-te acum!

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.