Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Articole   -   Fast&Fixed

Cele mai populare întrebări despre implantul dentar Fast and Fixed

Cel mai natural lucru care nu necesită un efort suplimentar este să zâmbim larg și cu multă încredere în sine. Singurul impediment este atunci când lipsa a mai multor sau chiar a tuturor dinților ne oprește din a ne exprimăm liber sentimentele și trăirile.

 

Înafară de persoanele vârsnice, acolo unde timpul și-a pus amprenta asupra dentației există tot mai multe cazuri de pierderi dentare și în rândul tinerilor care din cauza boli parodontale sau diferite accidente/lovituri rămân fără dinți.

 

Pentru toate categoriile de persoane enumerate mai sus există o noua metodă de salvare din punct de vedere al integrității danturii. Noul sistem de implanturi cu dinți ficși în doar 24 de ore. Sistemul Fast and Fixed Baia Mare disponibil și în clinica Identify.

 

fast and fixed baia mare, clinica stomatologica identify baia mare

 

Cine și cum poate fi un candidat ideal pentru un astfel de sistem de implanturi Fast and Fixed Baia Mare?

 

La fel ca la implantul dentar clasic și acesta se adresează, în general oricărei persoane care are mai mulți dinți lipsă sau chiar toți.

Principalele limite care impiedică inserarea unui implant dentar sunt:

  • calitatea și cantitatea de os pe fiecare arcadă
  • poziția nervului alveolar sau a sinusului maxilar
  • afecțiuni ale sangelui, deficite imunitare, diabet zaharat, bolii cu neoplasme, boli autoimune
  • dezvoltarea insuficientă a întregului organism

 

Pentru a avea rezultatele dorite, medicii noștri implantologi din clinica IDentify impun ca înainte de inserarea unui sistem Fast and Fixed Baia Mare să aveți în vedere următoarele aspecte:

  • Set de analize complet
  • Un set de radiografii speciale și poze intraorale
  • Scanarea intraorală bimaxilară

 

În urma examinării clinice a tuturor testelor și a istoricului dentar, echipa medicală va decide dacă sunteți sau nu un candidat pentru implanturile dentare!

 

Întrebări frecvente întâlnite de medicii implantologi pe tema implantului Fast and Fixed:

 

fast and fixed baia mare, clinica stomatologica identify baia mare

 

Î: Acest sistem de implanturi este dureros?

R: Raspunsul este NU! Chiar dacă prin denumirea sa, sistem de implanturi multiple ( 4 și 6 pe fiecare arcadă) în aceiași zi, inserarea unui  sistem Fast and Fixed Baia Mare propriu zis nu doare. Aceasta se face strict sub efectul anesteziei.

 

Î: Chiar voi avea dinți funcționali într-o singură zi?

R: Un DA tare și răspicat. După inserare pacientul va avea pusă proteza fixă pentru a-si putea desfăsura activitătile de zi cu zi în mod normal. Va putea zâmbi, vorbi clar și va putea mânca orice la fel ca înainte.

 

Î: Există situații în care nu pot fi un candidat ideal pentru un astfel de tratament?

R: Evident că da, exact cum am explicat și mai sus la paragraful cu candidatul ideal.

 

Î: Acest tip de tratament va avea un aspect fals?

R: Aici raspunsul este clar NU! Știința stomatologică a avansat atât de mult încât cu ajutorul tratamentelor și noilor tehnologii se pot reproduce dinți cu aspect la fel de natural ca al dinților reali. Nu trebuie să vă faceți griji că dinții dvs. vor avea aspect de porțelan. Puneți-va toată încrederea în mâinile medicilor noștrii implantologi.

 

Medicii implantologi de excepție din clinica stomatologică Identify, vă recomandă să nu amânați în mod nejustificat unicul tratament care vă poate readuce zâmbetul pe buze din cauza unor lucruri înțelese greșit. Puteți solicita oricând o programare în cabinetele noastre pentru a fi informat în mod corect despre tot ce presupune tratamentul cu implant dentar Fast and Fixed Baia Mare. Vă așteptăm cu drag pentru o programare!

 

Programează-te pentru o consultație la iDentify - Dentist Baia Mare!

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.