Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Dintre toate procedurile de albire dentară, cea mai bună rămâne tratamentul profesionist, la cabinet

Procedura de albire a dinţilor la domiciliu, aşa numita DIY (“Do it yourself”), spre diferenţă de procedura profesionistă, de clinică, este însă recomandată în răstimpul în care medicul stomatolog reflectează asupra cazului dvs. şi decide cel mai potrivit tratament estetic personalizat, care, în final, va acoperi cât se poate de estetic dinţii dvs.

 

albirea dintilor, albirea dentara, stomatolog baia mare

 

Iar în privinţa alegerii acestui tratament personalizat, funcţie de situaţia dvs. particulară, de stadiul de degradare (întunecare) estetică, de pregnanţa si dispoziţia petelor, cosmeticienii dentari ai Clinicii iDentify - Stomatolog Baia Mare se numără printre specialiştii de vârf ai stomatologiei româneşti, specialişti care şi-au câştigat în timp o binemeritată, selectă reputaţie.

 

În cadrul acestei auto-proceduri “de apartament”, pacientul îşi administrează un gel subțire acasă și apoi îl poartă pe dinţi timp de aproape 2 zile sau 2 nopţi (în timpul somnului). În acest timp, gelul lucrează pe suprafaţa dinţilor, iar diferența poate fi observată în termen de 1-2 săptămâni. Însă, trebuie specificat două lucruri:

 

  • Efectul poate necesita chiar şi şase săptămâni până la apariţia rezultatelor dorite în cazul persoanelor cu dinţi de culoare închisă;

 

  • Efectul nu se compară cu cel realizat prin procedura clinică de albire prin cosmeti-că dentară, cea care, efectiv, “răzuie” pelicula inestetică depusă pe dinte sau deja pătrunsă în dinte.

 

Profesionalismul cadrelor medicale specializate în efectuarea acestei proceduri nu se poate compara cu efectul produs de un gel şi cu îndemânare dvs. proprie, oricât de bune ar fi acestea. Acest lucru este de domeniul evidenţei.

 

În gama de tratamente dentare cu care specialiştii Clinicii iDentify - Stomatolog Baia Mare vin în ajutorul dvs. se numără şi performanta albire a dinţilor. Odată refăcuţi din punct de vedere estetic de către aceşti medici, vă veţi recâștiga zâmbetul atrăgător și, în același timp, vă veți spori nivelul de încredere.

 

De asemenea, medicii clinicii vă furnizează suplimentar şi un set de recomandări ulterioare executării procedurii, pentru a vă ajuta să aveţi dinţi puternici şi sănătoşi de-a lungul întregii vieţi.

 

Câte ceva despre diferitele tipuri de produse de albire a dinților

 

Şi în România, ca şi în alte ţări europene, procedurile cosmetice dentare devin unele dintre cele mai populare proceduri stomatologice la care apelează oamenii. Aceştia sunt conştienţi de faptul că nişte dinţi galbeni şi pătaţi, chiar dacă bine dispuşi pe arcadă, nu le poate asigura un zâmbet frumos şi atractiv.

 

Şi atunci, apelează la tratamentul de care au nevoie.  Tratamentul albirii dinților nu numai că ajută la îmbunătățirea zâmbetului, ci și la valorizarea superioară a stimei de sine.

 

Trebuie să specificăm faptul că baza produselor comerciale de albire a dinţilor este reprezen-tată de componenta peroxidică, prezentă în cele mai fabricate dintre ele, aceasta acţionând prin albirea smalţului dentar, prin sporirea aspectului de alb.

 

Componenta peroxidică, prezentă în cele mai fabricate produse comerciale de albire a dinților, albește de fapt smalțul dinţilor. Astfel, dinții par mai albi. Iar rezistența unui tratament de albire a dinților este măsurată de puterea peroxidului prezent în produsul de albire.

 

Medicii stomatologi de vârf ai Clinicii iDentify - Stomatolog Baia Mare vă sugerează faptul că, înainte de a recurge la procedura de albire a dinţilor, este necesară vizita la cabinet pentru analiza şi diagnosticarea stării dinţilor şi a gingiilor, în funcţie de această etapă putând fi stabilit gradul dvs. de eligibilitate pentru tratamentul ptopriu-zis.

 

Colaborarea cu medicul reprezintă cel mai bun pariu pentru câştigarea cauzei dentar-estetice, dar un pariu pe care este necesar să îl susţineţi gradual.

 

Desigur, alegerea metodei procedurale vă aparţine, dar gândiţi-vă că o stresantă procedură de albire efectuată în condiţii de birou nu se poate compara cu procedura realizată într-un cabinet stomatologic, care poate să dureze chiar mai puţin ca timp şi a cărei calitate este incomparabil superioară.

 

Cu toate acestea, şi procedura de birou asigură rezultate, desigur, de mult mai scurtă durată, şi poate dura puţin peste o oră.

 

Geluri și tăvi, dar, deasupra lor - cabinetul

 

Aţi auzit de gelurile şi tăvile folosite pentru albirea dinţilor. Sunt eficiente, însă procedura crează disconfort, este neplăcut să porţi aceste tăvi siliconice peste noapte sau câteva ore pe zi, funcţie de puterea gelului peroxidic.

 

Iar după aceasta – căci operaţia nu se sfârşeşte aici – procedura mai continuă între 3 zile şi 2 săptămâni până la observarea unei modificări sensibile a dinţilor. Costul tratamentului cu geluri şi tăvi, pe care le puteţi achiziţiona de la medicul dentist sau de la magazin, este mai rezonabil decât tratamentul de albire la birou.

 

Însă cel mai bun tratament, cel mai sigur şi rezistent, cel mai echilibrat ca raport randament- preţ, rămâne cel efectuat în cabinetul dentar, de către profesioniştii clinicieni ai domeniului.

 

Nu ezitaţi în a solicita, în problema refacerii esteticii dinţilor dvs., sprijinul medicilor stomatologi cosmeticieni de înalt nivel profesional ai Clinicii IDentify - Stomatolog Baia Mare, specialişti care vă aşteaptă cu căldură, cu deplină responsabilitate şi cu cel mai bun raport calitate-preţ al unui serviciu stomatologic individualizat!

Programează-te acum la un stomatolog Baia Mare din cadrul clinicilor iDentify!

albirea dentara, albirea dintilor, stomatolog baia mare

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.