Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Dinți albi și curați! 5 Metode de albire dentară acasă!

metode de albire dentara acasa

 

Când vine vorba de dantură, cu toții ne dorim dinți albi, fără afecțiuni dentare și frumos aliniați.


Însă, mulți dintre pacienți nu fac nimic în privința acestui lucru. Dorința de a avea un zâmbet strălucitor este de 10. Însă există multe impedimente care au drept consecință amânarea vizitei la stomatolog pentru o albire dentară.

 

Fie că este vorba de prețul unui tratament de albire dentară, ce diferă ținând cont de procedura prin care se realizează (lampă, laser sau gutiere), fie că este vorba de teama de dentist sau de lipsa de timp de care majoritatea pacienților “suferă”, aceste piedici stau în calea unor dinți albi și unui zâmbet strălucitor.

 

În acest articol ne-am propus să îți oferim 5 metode pentru dinți albi, metode ce pot fi realizate chiar la tine acasă.

Nu este dificil de realizat, nu presupune nici o sumă mare, iar timpul este diminuat.


Este bine de ținut minte însă, faptul că albirea dentară acasă este mai “slabă” decât albirea dentară în cabinetul stomatologic. Cum? Abirea dentară rezistă mai mult timp dacă este efectuată în cabinet. De ce? Deoarece se folosește o tehnologie modernă.

 

Plus de asta, unele dintre metodele pentru dinți albi pot afecta gingia. În cazul unei albiri dentare în cabinetul stomatologic, gingia nu este afectată deloc!

 

Astfel, vă prezentăm cele 5 metode de albire dentară acasă, pentru dinți albi.

 

Zeama de lămâie

 

metode de albire dentara acasa

 

Lămâia este folosită în foarte multe cazuri. În ceea ce presupune albirea dinților, tot ce trebuie să faci este să freci dantura aproximativ 5 minute, fie cu o felie de lămâie, fie cu zeama acesteia folosind periuța de dinți.

 

Este necesar după să te speli pe dinți folosind pasta de dinți. Având în vedre că acidul citric afectează smalțul dinților, reține faptul că nu trebuie să ai acest ritual mai mult de o dată pe săptămână. Rezultatul unor dinți albi se va putea observa după câteva săptămâni.

 

Bicarbonat de sodiu

 

metode de albire dentara acasa

 

Și acesta este foarte cunoscut, fiind util în foarte multe cazuri. Aplică-l direct pe periuța de dinți și periază dantura timp de 5 minute. Atenție însă la modul în care periezi dinții pentru a nu irita gingia. La fel ca și ritualul prezentat la punctual 1, nici acesta nu este recomandat să fie făcut de mai multe ori pe săptămână. O singură dată este suficient. Și ca să te asiguri că dă rezultate, poți amesteca bicarbonatul de sodiu cu zeama de lamaie.

 

Sarea

 

metode de albire dentara acasa

 

Presară sare pe periuța de dinți atât dimineața, cât și seara pentru niște dinți albi. De asemenea, poți să o folosești și în combinație cu celelalte două modalități, însă trebuie să ai grijă ca în momentul în care periezi dinții, să nu iriți gingia.

 

Coaja de portocală 

 

metode de albire dentara acasa

 

Deși probabil îți va veni greu să crezi că te poate ajuta cu ceva coaja de portocală pentru niște dinți albi, ei bine, se poate și este chiar eficientă. Tot ce trebuie să faci este să freci dantura cu coaja de portocală în fiecare zi. Este adevărat că această modalitate necesita o perioadă mai lungă pentru un rezultat vizibil, însă la final o să ai niște dinți albi și strălucitori.

 

Oțetul de mere

 

metode de albire dentara acasa

 

Acesta, în combinație cu praful de copt chiar face minuni. Tot ce trebuie să faci este să periezi dinții o dată pe săptămână și după o perioadă vei observa cum dinții tăi capătă o nuanță mai albă.

 

Scopul Clinicii iDentify este de a oferi pacienților săi o gamă largă de servicii stomatologice de înaltă calitate, într-o ambianță plăcută, cu echipamente de ultimă generație.

 

În cadrul Clinicii iDentify puteți beneficia de serviciile stomatologice cele mai moderne  disponibile la ora actuală, atât din punct de vedere estetic, funcțional, cât și al durabilității.

 

În clinica nostră, prin atenția și profesionalismul personalului, precum și prin ambientul modern, împreună cu tehnologia de ultimă generație, începând  de la aparatura pentru sterilizare, instrumentar și materiale, până la instalația de radiologie intraorală, prin toate acestea dorim să obținem o atmosferă plăcută și sigură pentru pacienții noștri.

Programează-te acum!

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.