Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Despre procedura de albire a dinţilor ca segment al refacerii complexe a zâmbetului tău

Peste orice alt comentariu, este cert faptul că tratamentul de albire a dinţilor are întotdeauna drept scop final obţinerea unui aspect mai satisfăcător al lor – restaurare care vine să corecteze fie o uzură mai veche, fie o defecţiune survenită recent, de cele mai multe ori în urma mâncării sau băutului, fie chiar o nemulţumire (imperfecţiune) originară, organică.

 

stomatologie baia mare, albirea dintilor, albirea dentara

 

Indiferent care ar fi motivul, oamenii sunt tentaţi a investi în acest tratament recuperatoriu estetic şi moral.

 

Cât priveşte zâmbetul, dacă el nu poate fi perfect – ideal mai greu de atins –, măcar să fie plă-cut, prezentabil – deziderat pe care nu îl veţi putea niciodată atinge prin folosirea unui kit de albire cu autoaplicare, de tip DIY (“Do it yourself”), fiindcă după cum se ştie, rezultatele sunt întotdeauna pe măsura preţului pe care aţi fost dispuşi să îl plătiţi.

 

În schimb, tratamentele profesioniste oferite de prestigioasa Clinică iDentify - Stomatologie Baia Mare prezintă standarde ridicate de calitate a serviciilor, la această clinică pacienţii beneficiind de cea mai bună îngrijire.

 

Medicii stomatologi de aici stăpânesc la cel mai înalt nivel atât cunoştinţele teoretice, cât şi practica unei vaste experienţe clinice, pentru a fi în stare să vă garanteze cel mai bun şi adecvat tratament disponibil, utilizând echipamente de cea mai înaltă tehnologie pentru efectuarea cu lejeritate a procedurilor avansate în cabinetul stomatologic.

 

La iDentify este vorba despre excelenţă dentară

 

La iDentify Baia Mare corectarea zâmbetului dumneavoastră poate avea loc fabulos, în aceeaşi zi, ceea ce reprezintă favoarea pe care excelenţa dentară o oferă pacienţilor săi. Utilizarea celor mai noi tehnici de albire a dinţilor, alături de lipirea inlay-urilor din compozit, garantează că pacienţii pot dobândi rapid aspectul şi forma strălucitoare a dinţilor pe care le doresc.

 

Nimic dureros, nici o folosire a vreunui ac sau a vreunei forări pentru înfrumuseţarea zâmbetului… Absolut nimic dureros de la un capăt la celălalt al procedurii, doar aplicarea uneori pe dinte a materialului compozit pentru construcţia formei, a lăţimii şi a lungimii dintelui, necesare obligatoriu zâmbetului strălucitor

 

Specialiştii iDentify - Stomatologie Baia Mare recurg înainte de toate la analiza necesarului, la evaluarea stării actuale şi la conceperea planului de acţiune pentru o procedură optimă. Desigur, le puteţi arăta şi fotografii cu zâmbetul dvs. vechi, sau chiar filme, pentru capacitatea proiectării unui plan de tratament personalizat, destinat chiar aceleiaşi zile.

 

Refacerea esteticâ a zâmbetului necesită, de multe ori, un pachet de proceduri

 

Trebuie precizat că procedura de albire a dinţilor poate intra ca segment în planul mai complex al refacerii zâmbetului dvs. Pentru aceasta, examinarea orală completă este necesar a fi realizată în cabinet de către experţii clinicii, examinare care va implica şi raze X, fotografii, filme. Abia ulterior acestora, planul global va putea fi elaborat şi prezentat dvs., ocazie cu care veţi putea adresa orice întrebare lămuritoarea medicilor.

 

Apoi, se poate trece la acţiune! De precizat că perioada de pregătire, aşteptarea etc. vă vor fi asigurate în cele mai bune condiţii de confort, alături, desigur, de discuţiile despre care am vorbit anterior: calm, muzică, film, atmosferă destinsă. Iar la capătul acestora, veţi ieşi din clinică cu un zâmbet superb, realizat în aceeaşi zi! Credem că este tot ceea ce vă puteţi dori…

 

Am început cu rezultatele şi vrem să terminăm acest articol rotund, vorbind tot despre rezultate, care sunt prioritatea întregului tratament de albire. Medicii stomatologi, practicieni şi ai cosmeticii dentare, vor dori să fie siguri că albul obţinut are acea nuanţă perlată potrivită perfect aşteptărilor dvs. şi necesară acelui zâmbet de care, bucurându-vă în fiecare zi, veţi avea permanent garanţia că alegerea de a apela la serviciile Clinicii iDentify a fost cea corectă.

 

Nu ezitaţi în a solicita, în problema refacerii esteticii dinţilor dvs., sprijinul medicilor stomatologi cosmeticieni de înalt nivel profesional ai Clinicii iDentify - Stomatologie Baia Mare specialişti care vă aşteaptă cu căldură, cu deplină responsabilitate şi cu cel mai bun raport calitate-preţ al unui serviciu stomatologic individualizat!

Programează-te acum pentru o consultație la iDentify - Stomatologie Baia Mare!

stomatologie baia mare, albirea dentara, albirea dintilor

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.