Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Aspecte cunoscute şi mai puţin cunoscute referitoare la tratamentul de albire a dinţilor

Într-un articol anterior am menţionat faptul că procedura de albire a dinţilor începe să se bucure şi în România, asemenea multor ţări dezvoltate ale Europei, de o din ce în ce mai mare popularitate. Dar realitatea este că tratamentul de albire a dinţilor reprezintă una dintre cele mai populare proceduri în întreaga lume.

 

albirea dentara, albirea dintilor, dentist baia mare

 

Beneficiile acestei proceduri sunt multe şi importante, ele extinzându-se de la restaurarea fizio-

nomică (exterioară) la cea sufletească (intimă), aceasta din urmă fiind legată de recâştigarea încrederii în sine şi a unui nivel sporit al calităţii de reprezentare socială.

 

Specialiştii stomatologi cosmeticieni de top ai Clinicii iDentify - Dentist Baia Mare recomandă şi oferă, la cele mai înalte standarde de calitate, acest tratament, care luminează şi întinereşte dinţii, îndepărtează petele şi inesteticile decolorări, îmbunătăţeşte aspectul general al dinţilor, transformă magic dinamica zâmbetului dvs.

 

Dar în acest articol vă propunem să vorbim şi despre alte câteva aspecte mai puţin atinse până acum, deosebit de utile şi interesante referitoare la albirea dinţilor.

 

Siguranţa tratamentului şi lipsa efectelor secundare

 

În primul rând, trebuie subliniat că procedura de albire a dinţilor este una cât se poate de sigură şi care nu prezintă efecte secundare nedorite în cazul în care este furnizată de către un profesionist calificat în această ramură a stomatologiei.

 

Siguranţa procedurii a fost testată şi verificată de către cercetători chimişti, bio-chimişti, fiziologi, medici. Asupra ei nu mai poate exista nici umbra vreunei îndoieli.

 

Legat de acest lucru trebuie menţionat că întreaga gamă de tratamente stomatologice oferite de Clinica IDentify, din Baia Mare, beneficiază de acelaşi emblematic caracter al siguranţei şi eficienţei garantate.

 

  • În prima etapă, specialistul acestei clinici va efectua evaluarea sănătăţii bucale a dvs.;
  • În a doua fază el va proiecta un plan de tratament unic, care să se potrivească perfect stării, nevoilor și dorințelor dumneavoastră;
  • În a treia fază el va realiza efectiv procedura;
  • În a patra fază, căci, da, există şi o a patra fază, finală, el vă va oferi îndrumări pentru viitor, pentru păstrarea sănătăţii dentare de-a lungul întregii vieţi.

 

O procedură medicală realizată profesionist

 

De aceea, lucrurile legate de această albire dentară sunt foarte serioase şi, în pofida existenţei unor metode şi materiale de auto-albire – la domiciliu, birou etc. –, sfatul nostru şi, în primul al medicilor, este de a recurge la ajutorul calificat al unui profesionist al domeniului, un medic dentar instruit şi calificat, în cadrul serviciilor căruia intră şi cosmetica dentară.

 

Numai un medic dentist sau un igienist dentar, aflat sub îndrumarea unui dentist, poate efectua în condiţii de deplină siguranţă şi eficienţă această procedură delicată.

 

S-au mai auzit regretabile cazuri – urmate de leziuni permanente ale dinţilor şi gurii – când a-cest tratament a fost realizat de către practicieni ai altor meserii, precum cosmeticieni, personal de salon cosmetic, coafori etc., persoane care nu posedă nici calificarea, nici autorizarea legală de a-l efectua.

 

Într-un anumit moment al procedurii, când lucrurile nu merg cum trebuie, aceşti pseudo-specialişti, aceşti terapeuţi neautorizaţi se blochează şi nu mai ştiu ce să facă mai departe, cum să depăşească cu bine (din toate punctele de vedere) criza.

 

Tratamentul de albire este superior detartrajului

 

Reputaţia excelentă a medicilor stomatologi de la Clinica IDentify - Dentist Baia Mare este garanţia care susţine sfatul lor către pacienţi, de a recurge la tratamentele de albire drept opţiunea cea mai sigură şi mai bună în comparaţie cu alte tratamente cosmetice de stomatologie, cum ar fi detartrajul clasic. Astfel dintele nu este răzuit, nu se pierde masă dentară, iar forma dintelui rămâne neschimbată.

 

Nu ezitaţi în a solicita, în problema refacerii esteticii dinţilor dvs., sprijinul medicilor stomatologi cosmeticieni de înalt nivel profesional ai Clinicii IDentify - Dentist Baia Mare, specialişti care vă aşteaptă cu căldură, cu deplină responsabilitate şi cu cel mai bun raport calitate-preţ al unui serviciu stomatologic individualizat!

Programează-te acum la un dentist Baia Mare din cadrul clinicilor iDentify!

dentist baia mare, albirea dentara, albirea dintilor

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.