Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Alege albirea dentară profesională pentru un zâmbet strălucitor

albirea dentara

 

Deoarece știm că toți pacienții din cadrul Clinicii iDentify își doresc o dantură albă, strălucitoare, însă sunt destul de sceptici când vine vorba de albirea dentară, în acest articol ne-am propus să răspundem la câteva întrebări frecvente despre albirea dentară.

 

Ce cauzează îngălbenirea dinților?

Există anumiți factori care duc la schimbarea culorii dinților. Aceștia pot fi:

- anumite mâncăruri sau băuturi, precum: vinul roșu, sucurile carbogazoase, cafeaua;
- fumatul – din cauza nicotinei, pe dantură se vor depune pete de culoare închisă;
- medicamentele;

- vârstă – pe masură ce înaintăm în vârstă, dinții devin mai galbeni și mai lipsiți de transparență.

 

Care sunt metodele de albire dentară?

Albirea dentară poate fi efectuată acasă de către pacient sau în cabinetul stomatologic de către un specialist.

Este bine de specificat faptul că, înainte de albirea dentară, este nevoie de o igienizare profesională. De asemenea, toate afecțiunile dentare trebuie rezolvate

.

Cum trebuie să ne îngrijim dantura după albirea dentară?

Albirea dentară nu este cea mai complicată procedură a stomatologiei. Însă, la fel ca orice tratament, trebuie să respectați anumite indicații pentru a menține efectul albirii.

 

Respectarea igienei orale: periajul de doua ori pe zi, folosirea apei de gură și a aței dentare.
Timp de câteva zile este indicat să evitați mâncărurile și băuturile ce colorează dinții
O dată pe an este bine să se efectueze un tratament de albire dentară la domiciliu. Acest tratament nu este deloc complicat de realizat de către pacient.

 

Dinții sunt mai sensibili dupa albirea dentară?

Procedura de albire dentară cu laser este singura care prezintă o sensibilitate a danturii foarte mică și temporară, însă în cele mai multe cazuri nici nu apare.

 

Albirea dentară este o soluție bună și în cazul plombelor sau petelor de pe dinti?

Mentionam că prin albirea dentară, petele de pe dinți nu se pot îndepărta. Pentru ca aceste pete să dispară este nevoie de obturații de compozit sau incrustații ceramice.

 

Albirea dentară are efect doar asupra smalțului dinților naturali. Ceea ce înseamnă că dacă aveți implanturi dentare sau plombe într-un loc vizibil, albirea dentară nu este indicată, deoarece rezultatele vor fi neuniforme.

 

În anumite cazuri, cea mai bună alternativă la albirea dentară sunt fațetele dentare ceramice, însă acest lucru depinde de cazul stomatologic.

 

Care este diferenta dintre albirea profesionala si albirea dintilor acasa?

Cel mai important aspect diferențiator între cele două metode este faptul că, tratamentul profesional de albire dentara te ferește de posibilele pericole pe care le implică soluțiile de albire ce pot fi folosite acasă.

 

Scopul Clinicii iDentify este de a oferi pacienților săi o gamă largă de servicii stomatologice de înaltă calitate, într-o ambianță plăcută, cu echipamente de ultimă generație.

 

În cadrul Clinicii iDentify puteți beneficia de serviciile stomatologice cele mai moderne  disponibile la ora actuală, atât din punct de vedere estetic, funcțional, cât și al durabilității.

 

În clinica nostră, prin atenția și profesionalismul personalului, precum și prin ambientul modern, împreună cu tehnologia de ultimă generație, începând  de la aparatura pentru sterilizare, instrumentar și materiale, până la instalația de radiologie intraorală, prin toate acestea dorim să obținem o atmosferă plăcută și sigură pentru pacienții noștri.

Programează-te acum!

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.