Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Albirea dinţilor – procedură estetică şi corectoare care la un moment dat se impune

Este o realitate: de multe ori vă puteţi simţi stânjeniţi cu dinţii dvs. cam închişi la culoare ori pătaţi. Faceţi, deci, parte din acea categorie de persoane a căror deterioare dentară a aspectului natural şi strălucitor al dinţilor a survenit în timp, iar refacerea dentară a reprezentat dintotdeauna un vis de-al dvs.

 

albirea dentara

 

Nu doar firescul vârstei şi al trecerii timpului au contribuit la acest supărător şi inestetic lucru, ci şi ceaiul, cafeaua, vinul roşu pot fi trecute pe lista motivelor care au dus la umbrirea dentiţiei dvs.

 

Dar, astăzi, această situaţie poate fi reparată, căci procedura stomatologică de albire a dinţilor capătă din ce în ce mai mare popularitate în rândul celor care vor să reinspire frumuseţe şi siguranţa zâmbetului, precum şi a prezenţei lor într-o societate care te vrea tot mai apropiat de perfecţiune.

 

Procedura de albire a dinţilor este una dintre cele mai performante intervenţii stomatologice practicate de specialiştii cu vastă experienţă şi cazuistică ai Clinicii iDentify – Dentist Baia Mare.

 

După vizita la cabinetele acestei clinici de top, dinţii dvs. vor putea apărea ca noi, sau poate chiar mai frumoşi decât originalul anterior, căci corecţiile au menirea de remedia nu doar efectele survenite pe parcursul vieţii, ci şi pe cele iniţiale, strict legate de organismul dvs. şi de maniera în care el a fost conceput.

 

Discutați cu aceşti medici stomatologi, care realizează optim şi cosmetica dentară; ei vă pot ajuta să efectuați albirea dinților într-un mediu sigur și confortabil, beneficiind de cele mai performante echipamente.

 

Despre procedură, dar, mai întâi, despre structura dinţilor

 

Nu ne putem ocupa de prezentarea elementelor procedurii până când nu intrăm pentru câteva clipe în zona detaliilor referitoare la modul în care funcţionează albirea dinţilor, la structura dinţilor, dar şi a explicaţiilor cu privire la modul în care apar de obicei petele.

 

Cele două straturi din care sunt alcătuiţi dinţii includ stratul interior, de dentină, mai moale, şi stratul exterior, mai dur, reprezentat de smalţ.

 

Pata este cauzată de stratul de material străin care se depune în partea superioară a stratului de smalţ exterior, strat cauzat de pildă de băutul ceaiului, cafelei, vinului roşu sau fumatului – pasiuni care, din acest punct de vedere, sunt păgubitoare.

 

Stratul acesta arată ca o peliculă ce poate fi răzuită de către dentist. Există, desigur, şi astfel de pelicule care pot fi îndepărtate prin periaj sau prin utilizarea unor paste de dinţi special destinate albirii dinţilor.

 

Însă rezultatele sunt foarte îndepărtate ca timp, efortul dvs. este mare, iar îndepărtarea acestei pelicule nu va fi completă, fapt care va face ca, pe măsura colectării stratului pe smalţ, să aibă loc şi pătrunderea lui adânc în dinte.

 

Şi, odată ajunsă în dinte, pelicula nu mai poate fi îndepărtată prin periaj, pentru că nu mai are o prezenţă doar superficială. Inestetice, neatractive, existenta acestor pete îndeamnă oamenii să se decidă pentru tratamentul de albire al dinţilor şi să meargă pentru acesta la doctorul stomatolog, care se ocupă şi cu cosmetica dentară.

 

Ce implică procedura de albire a dinţilor

 

În general, procedura de albire a dinţilor implică utilizarea agentului de albire, care este peroxidul de carbamină şi hidrogen, şi se poate realiza prin două metode:

 

  • prin tratamente executate de profesionişti ai clinicii stomatologice;
  • prin aşa numitele proceduri DIY (”Do it yourself”), proceduri individuale, personale, realizate de câtre oameni în casă, fără a recurge la ajutorul unui profesionist.

 

Dintre cele două tipuri de metode, desigur, prima este recomandată şi eficientă, căci tratamentul avizat, de clinică, precum este prestigioasa Clinică iDentify – Dentist Baia Mare, este efectuat de către un dentist cosmetician, care va alege procedura potrivită pentru problemele dvs. dentare colorate sau decolorate.

 

Eficienţa acestui tratament combină experienţa şi măiestria clinicianului cu performanţa tehnologică a fascicului de lumină laser care se aplică pe dinte pentru efectuarea optimă a procedurii de albire.

 

Nu ezitaţi în a solicita, în problema refacerii esteticii dinţilor dvs., sprijinul medicilor stomatologi cosmeticieni de înalt nivel profesional ai Clinicii IDentify - Dentist Baia Mare, specialişti care vă aşteaptă cu căldură, cu deplină responsabilitate şi cu cel mai bun raport calitate-preţ al unui serviciu stomatologic individualizat!

Programează-te acum la un dentist Baia Mare din cadrul clinicilor iDentify!

albirea dentara, dentist baia mare

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.